xDD KomiktiYaLnIzKaLp yazdı:İkv Kapılarından Çıkıp Gidiyorsun Güle Güle Fakat Hangi Oyuna Nereye Gideceğin Bizi İlgilendirmez.
Reklam Yapmanın Mantığı Yok. İkv Yönetimi Oyuncuları İçin Elinden Geleni Yapıyor Nankörlüğün Lüzumu Yok.
İKV Daha Yeni Yeni Gelişiyor. Sizde Sabır Yok !
KaraXhayalet Sana Gelince ; İKV'nin 1 Level Yaratığı Olan ''Fare''yi Bile Hiç Bir Oyuna Değişmem.
BURASI :arrow: :arrow: İSTANBUL KIYAMET VAKTİ ...
Bir oyuncu daha kaybettin İKV!
Re: Bir oyuncu daha kaybettin İKV!
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
problem değil bu da türkçenin özelliği son kelimesine kadar kullanman gerekiyo dilibarneykster yazdı:ya o anlatmak istediklerini tam anlatamıyo yada ben yanlış anladım benim sölediklerimi alıntı yaparak konuyu açan arkadaşa yüklendiyse özür diliyorum ben yanlış anlamışımturkoxHAMSTER yazdı:barneykster yazdı:yawrum sen kaç yaşındasın okuman yazman yokmu sen o yazılanlardan ayrılana destek verdiğimizimi anlıyosun biz sadece ikvnin bizim açımızdan önemini anlattık bizim için ikv türk yapımı ve herkesle türkçe konuşabildiğimiz birbirimizle rahat anlaşıp bişeyler paylaşabildiğimiz bi yer ve bir çok ikv oyuncusununda aynı fikirde olduğunu düşünüyorum ikvde önemli olan oynanış grafikler değil dostluk benim için oyun sadece bi araç... yazılanları iyi okuyup anla ve öle cvp verkertenkele yazdı:/alkışbarneykster yazdı:"Gönül Ne Kahve İster Ne Kahvehane Gönül Sohbet İster Kahve Bahane"
aynen öle kardeşim amaç grafikler, hatalar değil amaç bir Türk oyununa destek olmak amaç Türkçe konuşabildiğimiz bir ortamda bişeyler paylaşabilmek... Bunu anlayamayan arkadaşlara ihtiyacımız yok bu oyunda istemeyen çeker gider kalanlar bize yeter....
bir kişinin giderken gidiyorum deyip de hele bi de reklam yapması ne saçma şey bi de bu oyunu oynayıp forumunda sürekli aktif olan bir kişinin (pardon 2) bu oyun güzel değil o oyunu oynayın demesi saçmalığın daniskası berbat birşey beğenmiyorsanız neden hala burdasınız
adam yorumuna katılarak bir yorum yapmış senin amacın ne sen düzgün anlamamışsın.Adamın sitem ettiği kişi konuyu açan arkadaş.
Bizim icin ikv turk yapimi ve herkesle turkce konusabildigimiz birBirimizle rahat anlasabildigimiz bir yer.Bu sacma fikirle bu oyunu isgal eden zihniyet sadece bu amacla bu oyunda arz-i endam ediyorsa grafikleri ve oyun gelisimi fazla onemli olmayan bir baska turk oyunu tercih etmeli mynet okey gibi oradada ayni dili konustugun sohbet ettigin insanlar olabilir.bu oyunda bulunan bir cok oyuncu ayni bahaneyle soyunurlar ikv fanatikligine onlara gore oyunda yenilik olsada hos olmasada.bu zihniyetler yuzunden oyunda hic bir yenilik yapilmiyor.yarim yamalak bir paket hazirlansa bunlar gunlerce tesekkur ve yalakalik eder yapim ekibine oylesine fakir ki dusunceleri oyunda bosa harcanan emegi verdigi ozveriyi bastan savma ucuz bir yenilikle kiyaslarlar.hayir arkadaslar bu boyle olmamali benim hayatimimdaki her bir saniyenin degerini bilip bu degerli vaktimin 6 saatini bu oyunda heba ediyorsam bu oyunu bana bagimlilik halinde sunanlardan da emegimin karsiligini beklemeliyim.oyle bir suru hatalarla sorunlarla benim begenime sunulan oyunu sirf turk oyunu ve 5 6 oyun arkadasi hatirina begendim diyemem.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
orası senin bileceğin iş zevkler ve renkler tartışılmaztreeck00 yazdı:xDD KomiktiYaLnIzKaLp yazdı:İkv Kapılarından Çıkıp Gidiyorsun Güle Güle Fakat Hangi Oyuna Nereye Gideceğin Bizi İlgilendirmez.
Reklam Yapmanın Mantığı Yok. İkv Yönetimi Oyuncuları İçin Elinden Geleni Yapıyor Nankörlüğün Lüzumu Yok.
KaraXhayalet Sana Gelince ; İKV'nin 1 Level Yaratığı Olan ''Fare''yi Bile Hiç Bir Oyuna Değişmem.
:lol:
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
keza taktiklerimi kendini 18 yaşında göstermeye çalışan cahil saygısız 10 yaşındaki ergenler yerine +18 iyi eğitimli kimselerle uygulamak daha kolay geliyor bana.skill sayısı farkını saymıyorum bile.wowda 10 class her classın 3 skill ağacı her skill ağacında da 20 civarı skill var, tonla pet var.2v2 3v3 5v5 arena özellikleri var.adamlar hala da eklemeye devam ediyorlar mesela death knight en son eklenti paketiyle geldi diye biliyorum.adamlar eklenti paketinde class getiriyorlar kombinasyon eğlence artsın diye.ikvde yeller esiyor tabi.turkoxHAMSTER yazdı:Dünya genelinde oynanan bir oyun ile İKV yi karşılaştıranlara soruyorum sizce yukarıdaki sonuçtan farklı olabilirmiydi.
Bakın WoW her yönüyle iyi bir oyun olabilir.Benim demek istediğim gelişmekte olan bir oyunda şimdiden işinizi sağlama alırsanız oyun geliştiğinde yararınıza olacaktır.Her oyuncu ikv nin gelişimine katkıdabulunuyor.Ne güzel tamamı ile Türk bir oyunumuz varken şikayet etmeyin bence.Ki oyun yöneticilerini face book ta bile konuşabileceğiniz paylşaımşarına yotum yapabileceğiniz insanlar bu fırsatı tepmeyin demek isterim.
İKV taktik bulup bırakılacak bir oyun değil.Onca taktiğim var ama uygulayamadım demekle olmuyor asıl iş uygulamaktır zaten bunuda hatırlatayım.
hocam türkiyenin sorunlarını niye tartışıyoruz çözemeyiz ki? türkiyede parasal imkanın olsa sobeeye 100 adam alamazsın.türkiyede 100 tane ileri cpp bilen ileri modelleme yapan yok.turkoxHAMSTER yazdı:Birde herzaman ilkler başarılı olacak diye bir şey yoktur.
Örneğin ilk Tuvalet kültürü Türk lere aittir.Osmanlı da hijyen mevcutken avrupanın halini anlatmayayım isterseniz.
Ama şuan Türkiyede tuvalet kültürü maalesef aşağılara düşmüş bulunmakta zaten en çok tercih edilen Alafranga (FRANSA) tipi tuvaletlerdir.Ama bu kültürü kimden aldılar derseniz Haçlı Seferleri sırasında BİZDEN...
Yani benim demem o ki tabular yıkılabilir.Ama şuda bir gerçek ki Fransız İhtilali ve Rönesans ta insanlar topluca hareket etti ve isyan etti.Biz kendi oyunumuzu oynamazkan başka ülkelerden İKV oynanmasını beklemeyin bence.
Ha ayrıca, ikvnin en büyük esin kaynağı wowdur onu da belirtelim.Baktıkça benzerlikler pat pat çıkıyor, üretim-toplama,reçete özellikleri...Hatta, bir şey anlatayım.Wow'da warrior diye bir class vardır.(türkçesi savaşçı demektir) Warriorda ofansif ve defansif stanceler vardır.Defansif stance'inde savunmanızın %10 arttığı hasarınızın %5 azaldığı daha fazla hiddet yarattığınız yazar.Grup bölgeleri ile savaşçılara ne gelmişti biri beni dürtsün.
Ben ikvde iki şeyi yaptığım zaman zevk aldım,detay geçeyim bunları wow dahil hiçbir oyuna değişmem,birincisi kimsenin yanından geçemediği zaman gece takipçisini büyücüyle kesmek(48-49 arasında sıkılmadan bunalmadan kesmiştim nasıl yaptım hala şaşarım)ikincisi, tüm şifacıların max hasar max hasar diye zıpladığı bir dönemde şifacıma asit dizip 40'tan 44'e kasmam.1-2 hafta sürmüştü ve her kestiğim cinden mükemmel bir haz alıyordum,tabii milletin onlarca milyon para bayıldığı setlerle aynı işi iki üç milyonluk setimle görmenin hazzı da ayrıydı.
Wow'da bu tür zevkler alamazsam,o da raflarda yerini alacaktır şüphesiz.Klasik mmorpg kurgusunun içinde olduğumu anladığım zaman hiçbirşey oynamam.Açıklayım,mmorpglerde sürekli gücünüz artar,seviyeniz,üstünüzdeki giysilerin güzelliği...Rakiplerinizin gücü de artar zira.Sonuç nedir? Robot olursunuz.Bir örnek vermek gerekirse, şimdi siz çok sağlam bir karaktere sahip olsanız, tek başınıza hidrayı 10 saniyede kesseniz mükemmel zevk alırsınız değil mi? GM oldum bakın ne güzel dersiniz? Şimdi şöyle düşünün.1 lvl savaşçısınız.2lv fareye yumrukla daldınız.Onu zorlanarak kestiniz.Aynı sürede kestiniz.Bir fark? Hayır yok.Hele ki oyun dosyalarıyla oynayıp fareyi hidra, üstünüzdekileri 49lv giysi,zırh yaptığınızda işin görüntü kısmında da bir farkı kalmıyor.Bu açıdan bakınca, ikvde herkes pvp oynamak ister.Bunu yapmak aslında elinizde.Eğer dosyalarla oynarsanız görüntüleri değiştirirseniz ve bunu topluca yaparsanız eminönüyü hidralar basar siz de eğlenerek kesersiniz. :mrgreen: Bu açıdan gm eşyalarına sahip olmayı arzulamıyorum.Tabii ki sobee'nin hızı hariç.Artık tamamen ezberlediğiniz yerleri kaplumbağa hızında alınca oyunu kapatmaktan başka mantıklı birşey görünmüyor gözünüze.Neyse yine çok konuştum.Wow ikv arada bir fark yok her zaman bir seviyedesiniz ve daha üzerini arzuluyorsunuz ulaşınca azıcık sevinip daha üstünü istiyorsunuz,en sonuna gelince zamanım çöpe gitmiş diyip atıyorsunuz bir köşeye.Önce 49 olmak, sonra tek item yücelen dizmek,sonra yücelen ardeneler dizmek,sonra şaheser almak,sonra ışık hanım dizmek,sonra klanda bir üst rütbeyi almak,üç çizgi olmak,yıldız olmak,üç yıldız olmak,mareşal olmak,saygı duyulmak... bu liste uzar gider.
fakat soruma cevap alamadım hala:
Petcarar yazdı:yanılıyorsam düzeltin, bu arkadaş oyuna daha yeni başlamış, imzasında düne kadar seviye 31 tecrübe 0 bilgi 0 oyun sevgisi %100 yazan arkadaş değilmi?
- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Teşkilat
kanka sen son sözü söylemişsin fazla söze ne hacetYaLnIzKaLp yazdı:İkv Kapılarından Çıkıp Gidiyorsun Güle Güle Fakat Hangi Oyuna Nereye Gideceğin Bizi İlgilendirmez.
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
- barneykster
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: BOZOK
arkadaş beğenmeyen çeker gider kalanlar bize yeter dedik eğer varsa bi önerin ikv desteğe gönder bu kadar kısıtlı DEV kadrosuyla ancak bu kadar oluyo demekki bu oyun tam bilmiyorum ama 6 senedir faliyette yani daha yeni yeni gelişmeye başlıyo onun için gidipte World Of Warcraft gibi oyunlarla kıyaslamanın bi anlamı yok eğer İKV sana yetmiyosa git başka bişey oyna sohbet içinde mynette okey oyna orası bizi ilgilendirmez ama İKV ye dil uzatma elbetteki hatalar olucaktır bunlarda zamanla düzelecektirDafne1 yazdı:Bizim icin ikv turk yapimi ve herkesle turkce konusabildigimiz birBirimizle rahat anlasabildigimiz bir yer.Bu sacma fikirle bu oyunu isgal eden zihniyet sadece bu amacla bu oyunda arz-i endam ediyorsa grafikleri ve oyun gelisimi fazla onemli olmayan bir baska turk oyunu tercih etmeli mynet okey gibi oradada ayni dili konustugun sohbet ettigin insanlar olabilir.bu oyunda bulunan bir cok oyuncu ayni bahaneyle soyunurlar ikv fanatikligine onlara gore oyunda yenilik olsada hos olmasada.bu zihniyetler yuzunden oyunda hic bir yenilik yapilmiyor.yarim yamalak bir paket hazirlansa bunlar gunlerce tesekkur ve yalakalik eder yapim ekibine oylesine fakir ki dusunceleri oyunda bosa harcanan emegi verdigi ozveriyi bastan savma ucuz bir yenilikle kiyaslarlar.hayir arkadaslar bu boyle olmamali benim hayatimimdaki her bir saniyenin degerini bilip bu degerli vaktimin 6 saatini bu oyunda heba ediyorsam bu oyunu bana bagimlilik halinde sunanlardan da emegimin karsiligini beklemeliyim.oyle bir suru hatalarla sorunlarla benim begenime sunulan oyunu sirf turk oyunu ve 5 6 oyun arkadasi hatirina begendim diyemem.
BaRNeY - Barneyy - cCcOğUzBoyLUcCc
- Rapid
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
11 milyon insanın hepsi 8-9 yaşından yüksek değildir emin ol. onların en az 5-6 milyonu 10 yaş altıdır. bu oyunu oynamadığımı nereden çıkardın be kevaşe.DarkShare yazdı:İngilizcesi olan herkes WoW da yaptığı sohbeti arkadaşşlarıyla yaptığı sohbete değişmez kaliteli insanlar var orada daha dünyadan haberi olmayan 8-9 yaşındaki herkese küfreden çocuklar yok! 11 MİLYON İNSAN oyunu oynamadan buna karar VERME!Rapid yazdı:wow'un grafikleri ikv'den kat kat daha güzeldir. ama ikv'deki ortamı wow'da bulamazsın.

Ah evet kadroru o kadar kisitli ki barney ikv den sonra 3 oyun daha cikardi benim bildigim hala ttnet gibi buyuk bir firmayi aldi arka ama paraya kiyipta bir kac programci alamadi kadrosuna (kisitli imkanlar masalinin modasi gecti artik)
Lütfen burda wow'u övmeyelim ,kendi yanlışlarımızı görmeyelim o oyun osmanlı gibi büyüyor büyüyor
kontrolü kaybediyor.Dimi Türko :mrgreen:
kontrolü kaybediyor.Dimi Türko :mrgreen: