İNTERNET CAFELERDE İKV YOK ! [ÖNEMLİ]
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İNTERNET CAFELERDE İKV YOK ! [ÖNEMLİ]
Yaklaşık 1 yıl kadar önce İKV fun forumlarından birinde başlattığımız çok ciddi bir çalışma vardı ve Türkiye genelinde İKV Yönetiminin asla yapamıyacağı geliştirmeyi yapıyorduk fakat yönetim her zamanki gibi biz yapamıyorsak kimse yapamasın mantığından bu olayada 1-2 saçmalık katıp bıraktırttı
O yüzden yapılıcak birşey yok 

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
- DeliRockci
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Adam haklı beyler;
Nerden aklıma gelsin de her gittiğim yere flash diskimi götüreyim..
Nerden aklıma gelsin de her gittiğim yere flash diskimi götüreyim..
IKVONLINE
Asistan Delirockçı
Asistan Delirockçı
Harbidende öyLe. Gidiyosun teknosaya adama ikv özeL sürüm kutusu warmı diyosun adam ufo qören masum köyLü gibi tip tip bakıyo. Weya internet cafeye qit qene aynı durum. :lol:
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
Malesef bende hiç karşılaşmadım İnternet Cafe lerde ..
En İyisi Ev yaa
En İyisi Ev yaa
ARTIK OYUNDA DEGİLİM VEDA ETTİM !!!
- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Valla kütahyadada bende bulamadım ikv olan cafe 2 tane kafeye yükledim ara sıra gidiyorum 1inde her girdigimde oyunu baştan kuruyorum pc kapanınca eski haline dönüyor digerinede dün gittim güncelleme yapmamış adam abi şunu bi güncelle dedim olum senden başka oynayan yok ugraştırma beni dedi:) ayrıca ikv ile metin 2yi kıyaslamayın arada daglar kadar fark var bikere ikv durmadan kasmaya baglı bir oyun degil bencede böyle olması çok güzel bir şey milleti hep görüyorum metin oynarken durmadan ot gibi kasıyorlar ne sohbet var ne başka ikv oyununun tutulmasının ve bırakılmamasının en büyük nedeni bence oyundaki dostluk muhbbetdir bu yönden bu oyunu seviyorum ama gerek gelişmesi gerekse yönetim bakımından bakarsak bugune kadar açılan online oyunlar arasında en kötüsü budur
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını