Senin için hava hoş emrah abi yücelen plevnelere 40 veriyorsun ama ben nasıl alıcam .6 tane iridyum eder.VIIIIIIIIV yazdı:s.A
Öncelıkle tam yerınde bır karar.
Destekcısıyım
bu 1
2 ıncısı lonca dısındakı adamlara satmamak daha mantıklı cunkı
Kımse maden satmıyor sureklı ALINIRRR
kımse satmasın arkadaslar lonca dısına.
Ben sıbırı 3m den sattım ama karardan daha yenı haberdar olunca neyse :mrgreen:
saglık olsun.
Bır dıger hususta ıtem fıyatınıda dusurelım dıyen arkadaslar
Maden demek ıtem demek yanı uretım.
Maden ucuzlarsa ıtem fıyatıda duser.
Her sey zıncırlemedır bırbırını kovalar ve yılanın basıda MADENDIR...
NOT: Bilgic hangı amaca hızmet edıyosun Ya destek olursun.
Yada kostek olmazsın.
Gürültüye gerek yok...
Burda bır karar alınmıssa
Alan alır
Almayan Yol alır tabırı kullanılır...![]()
Tirilyonca Olsan, Harcanacaksın...
Maden fiyatları toplantı sonrası
Re: Maden fiyatları toplantı sonrası
Lordxbilgic
Lordxyaslı
artık oyunu bırakmıs bulunuyorum size iyi oynlar dılerım allaha emanet olun
Lordxyaslı
he ya geçen yücelen kafaya 40 m çekti adam
Lordxbilgic
Lordxyaslı
Lordxyaslı
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
MerhabaLar
Bu Konuyu büyük bir zevkle takip ettim takdir ettim Bu Maden fiyatLarını kim düşündüyse iyi yapmış
Bende Bu maden fiyatları hakkında kendi sunucumda toplantı yapmaya çaLışcam İnş basarılı oluruz
Bu projeye imza atan kararlılıqını gösteren tüm Loncalara tşk ederim Çok iyi bir fikir
KukLacı Sunucusu
YaKaMoZxKaNuNu Chatlaqs Samsunspor
YaKaMoZ Lonca Yönetimi
Bu Konuyu büyük bir zevkle takip ettim takdir ettim Bu Maden fiyatLarını kim düşündüyse iyi yapmış
Bende Bu maden fiyatları hakkında kendi sunucumda toplantı yapmaya çaLışcam İnş basarılı oluruz
Bu projeye imza atan kararlılıqını gösteren tüm Loncalara tşk ederim Çok iyi bir fikir
KukLacı Sunucusu
YaKaMoZxKaNuNu Chatlaqs Samsunspor
YaKaMoZ Lonca Yönetimi
Selamlar,
Hoş, güzel ama toplantıda hatırlatılması gereken bir çok fiyatlar unutulmuş. Toplantının yenilenmesi gerekiyor. Toplantıyı yöneten arkadaşlarımız özel mesajda benimle iletişime geçmeileri rica olunur.
Hoş, güzel ama toplantıda hatırlatılması gereken bir çok fiyatlar unutulmuş. Toplantının yenilenmesi gerekiyor. Toplantıyı yöneten arkadaşlarımız özel mesajda benimle iletişime geçmeileri rica olunur.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Esadullah yazdı:Selamlar,
Muhammed Ali kardeşim.
Özel mesajına attığım mesajı bir gözat.
Bu toplantıları hep yapıcaz.
Sunucumuzun Loncalarını bir çatı altında toplayıp tüm sorunları konuşucaz.
Burda sizleride görmek isteriz.
Loncalarla ilgili toplantılarda sonuca ulaşınca , aynı tür toplantıdan lonca dışı arkadaşlarımında katılacağı bir tolantı daha düzenlycem.
Bu toplantıların tarhi henüz belli değil.
Zamanı gelince onuda açıklayacağımdan emin olabilirsiniz.
HA ayrıca , maden fiyatları tamam da itemler nolucak diyen arkadaşlarıma ,
az sabır arkadaşlar diyorum.
MAden fiyatlarını rayına koyunca zaten item fiyatlarıda düşücek.
Hepinize ilginiz için teşekkür ederim.
Muhammed Ali , toplantıya bekliyorum.
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
siz kafayı yemişsiniz burası bi oyun alanı sanki pazarda ekmek parası için uğraşıyor az aklınızı başınıza devşirin..
kaçınız burda birbirnize dil döktüğünüz kadar Reel hayattaki çevrenize can verip çabalıyorsunuz. yahu bırakın herkes benliğiyle yaşasın zevk için oynayın şu oyunu...
kaçınız burda birbirnize dil döktüğünüz kadar Reel hayattaki çevrenize can verip çabalıyorsunuz. yahu bırakın herkes benliğiyle yaşasın zevk için oynayın şu oyunu...

xXFENOMENXx
- rosenda2mg
- Şarapçı'nın Sırdaşı
hilalxxfenomen yazdı:siz kafayı yemişsiniz burası bi oyun alanı sanki pazarda ekmek parası için uğraşıyor az aklınızı başınıza devşirin..
KAtılıyorum SAna murat
Zor Diye Birşey Yoktur, İmkansız ise sadece zaman alır.

- amonxra
- İskele Babası
- Lonca: BiziFarklı Clan
bundan bir ay önce herhangi loncadan biri yüksek fiyatta maden satarken maden benim istediğim fiyata satarım diyordu şimdi ise loncalar karar almış şu fiyat diyo.Biraz saçma değilmi yüksek fiyata satarken neden müdahale etmedi bu loncalar üstelik bu loncadakilerin bir çoğunun yüzünden maden fiyatları fırlamadımı bunu neden göz ardı ediyosunuz.İsteyen istediği fiyata satar diyenler şimdi satamaz diyo,6saat saf maden çekmek için bekleyen bi insana o fiyata satamazsın bu fiyata satacaksın diyemezsin bence. Satan olursa almazsın olur biter yada gider çekersin yolu bu.Dün akşam bölgeden pm attım belirlediğiniz fiyatlardan sınırsız maden alıcam diye ne arayan var ne soran :lol: hani serbest piyasaydı hani istediği fiyata satardı madeni çeken 
Her zaman doğruyu söyle ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın. Mark Twain
- amonxra
- İskele Babası
- Lonca: BiziFarklı Clan
Tüm loncalar için öncelik maden fiyatlarının yüksek olmasımı yoksa küfürsüz bi tılsımmı.Maden konusuna gösterdiğiniz hassasiyeti neden küfür konusunda göstermiyosunuz bunun için bi toplantı yapmıyosunuz anlamak güç, gerçek hayatta olduğu gibi para herşeyden önce geliyo oyun bile olsa.Saygılarımla.
Her zaman doğruyu söyle ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın. Mark Twain
Küfür için bir toplantı yapıldı...3 öneri var öneriler üzerinde düşünülüyor.....amonxra yazdı:Tüm loncalar için öncelik maden fiyatlarının yüksek olmasımı yoksa küfürsüz bi tılsımmı.Maden konusuna gösterdiğiniz hassasiyeti neden küfür konusunda göstermiyosunuz bunun için bi toplantı yapmıyosunuz anlamak güç, gerçek hayatta olduğu gibi para herşeyden önce geliyo oyun bile olsa.Saygılarımla.
Ayrıca belirliten fiyatlardan madenler şuanda satılıyor fakat o paradan alıpta 2 katına satacak olanlara değil öncelikle bu konuya onay vermiş olan lonca üyelerine satılıyor... Satında aldım sattımda bu fiyatlardan....
Maden adamın 20 m da çekebilir.... bende 6 m çekerim alıcı ona mı gelecek bana mı?
Adamda 20mdan bekletsin dursun madeni... Sonunda paraya ihtiyacı olursa 6m den o da paşa paşa satacak... Ya da ihtiyacı olmazsa satmayacak.. Kimse kimseye zorla maden sattırmıyor ki...
Burda Arz Lodos klansız gözetmeksiniz tüm tılsım için uğraşılıyor bunu göremiyorsunuz ya şaşırıyorum.....
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!