Rescuer yazdı:Bu konuda kolaylık gelmesini istemem, emek veren karşılığını alır.
Sert bir tavır olarak algılayabilirsiniz belki ama inanın son bi kaç aydır ben de işe yarar bir maden düşüremedim yine de uğraştığım her gün bir mavi çekebiliyorum, madenlerin kolaylaştırılması oyunun genelinin kolaylaştırılması ve bu da oyundan alınan zevkin düşmesine neden olur, herkese iyi forumlar...
PEKI YASIN BEY KACTANE CEKMEMIZ LAZIM 500 TANEDE 1 MI 2. SAFI BULUCAZ 1000 TANEDE 2 TANE CEKTİM DİYORUM YETERLİ Bİ RAKAM DEGİL SANIRIM YADA AZ SANIRIM SİZİN İCİN
Rescuer yazdı:Bu konuda kolaylık gelmesini istemem, emek veren karşılığını alır.
Sert bir tavır olarak algılayabilirsiniz belki ama inanın son bi kaç aydır ben de işe yarar bir maden düşüremedim yine de uğraştığım her gün bir mavi çekebiliyorum, madenlerin kolaylaştırılması oyunun genelinin kolaylaştırılması ve bu da oyundan alınan zevkin düşmesine neden olur, herkese iyi forumlar...
PEKI YASIN BEY KACTANE CEKMEMIZ LAZIM 500 TANEDE 1 MI 2. SAFI BULUCAZ 1000 TANEDE 2 TANE CEKTİM DİYORUM YETERLİ Bİ RAKAM DEGİL SANIRIM YADA AZ SANIRIM SİZİN İCİN
Gerekli açıklamayı yaptığımı düşünüyorum, tekrar tekrar aynı şeyler üzerinde durmaya gerek tok, kimse zorla bu oyunu oynamanızı istemez sizden daha kolayları da mevcut ancak oyunun zorluğu olacakki rekabet, hırs, çekişme, oynama isteği olacak, madenlerin sayıları çoğaltabilir ama düşme sıklığı değişmemel diye düşünüyorum.
Herkese iyi forumlar...
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
ÇOK HAKLI HERKES Mİ ZENGİN OLACAK HERKES ÇAR DÜZER GÜÇLÜ OLUR OLMAZ ÖYLE PLUS ALAN ÇABALAYAN PARA KASAN ŞANSINAAA MADEN ÇEKEN BU OYUNDA KRAL OLSUN......MADENLER SIKLAŞTIRILMASIN..FİYATLARI DÜŞSÜN DAHA MANTIKLI KARDEŞİM......................