Klan savaşlarında gmlerin yaptıgı açıklama
Klana ve kabadayı moduna girmiş herkes ölmeyi göze almıştır
Savaşmıyorum deriz dalarlar onlar savaşmıyom deyince dalmayın yerim böyle işi kimi görürsem dalrım hacı ben
Klana ve kabadayı moduna girmiş herkes ölmeyi göze almıştır
cCcmuratcCc yazdı:szie teşekkür ederim toplantılarda herşey ii di enes ne olduda bu toplantıyı teamler olarak yarım bıraktınınz yoksa madenlerde dolayı zararınız mı olcaktı ....HarbicocuK yazdı:Team loncası olarak bundan sonraki hiç bir toplantıya katılmayacagız ve toplantı kararlarının hiç birini uygulamayacagız sizlere başarılar dileriz.
BaştaN bu karara uyaraK şimdi biz çekiliyoruz diyorsanız bunun altındaN ben sebep ararıM gerceği ilk baştan beri saten masum gibi menfatci birini davet etmeyiN deye üstüNe basarak söylemişdiM ama sonuc ta lonca demişdileR...2alıp 5 satmasını sever kendisi ....zamaNda nasıl 500 bin mavi topaz satmadım deye bana bozulduysa buda ona zarar getircekdiR. cok mu zor 10 aldıgın madeni 6 ya satmaK ?HarbicocuK yazdı:Team loncası olarak bundan sonraki hiç bir toplantıya katılmayacagız ve toplantı kararlarının hiç birini uygulamayacagız sizlere başarılar dileriz.
Lonca sayfanda yazan fiyat değişikliğini dikkatlice okumanı öneririm ilk olarak. 2. olarak doğru isteyen istediği fiyata satar. Ama artık alan yokMykonS yazdı:Benim gördügüm tek kişi emoydu başka 6mden satan görmedim çogu kişiye sordugumdada 10mden aşagı ridyum veren yoktu
Birde bu maden fiyatlarına kimse karışamaz adam ister 1mden satar ister 100mden satar o onun bilecegi iş
Plus (+)ayhilal yazdı:BaştaN bu karara uyaraK şimdi biz çekiliyoruz diyorsanız bunun altındaN ben sebep ararıM gerceği ilk baştan beri saten masum gibi menfatci birini davet etmeyiN deye üstüNe basarak söylemişdiM ama sonuc ta lonca demişdileR...2alıp 5 satmasını sever kendisi ....zamaNda nasıl 500 bin mavi topaz satmadım deye bana bozulduysa buda ona zarar getircekdiR. cok mu zor 10 aldıgın madeni 6 ya satmaK ?HarbicocuK yazdı:Team loncası olarak bundan sonraki hiç bir toplantıya katılmayacagız ve toplantı kararlarının hiç birini uygulamayacagız sizlere başarılar dileriz.
Ben kendiM satdıM sırf eskı tılsıM gelsiN diYe 7m aldıM şelit i 3m satdıM... yonca yı 5m satdıM ... Biz bir söz verdik mi arkasında sonuna kadar dururuz karı gibi kıvırtmayız he onun tt sunucusunda arkadaşı var deme yakında hangi recete hangi yaratıkda düşceni öğreniR.. Başlar üretiMe sonra mazeme + 1 iridyum üretiM der...
Darknessxcaptain yazdı:Oncelikle slmlar.
Bilindiği üzere bazı toplantılar gerçeklesti ve bazı kararlar alındı.
Bu kararlar içinde klan savasları hakkında da bir şeyler mutlaka konusulmustur.
Listede yer alan Lonca liderleri suphesizki sonuna kadar destek veriyorlardır.
Fakat listede ismini gorduğum bazı lonca elemanları kendi liderinin benimsediği kararlara uymamakta (klan savası konusu)
Konuyu fazla acık etmeyeceğim. Burada Lonca ismini yazıp Lonca lideri arkadasıda kırmanın anlamı yok ben zaten kendilerine özelden ulasacagım.
Yalnızca burdan tum liderlere hatırlatmak istedim.
Toplantıya katılmayan bir lonca olduğumuz için toplantınız hakkında yorum yapmak istemiyorum. Ama gorev yapan insanlara saldırılması (rica edilmesine ragmen) cok yanlıs. Tabikide Darkness Loncasıda bu ayıbı yapanları asla unutmaz.
Amacım tehtid savurmak olarak lutfen anlasılmasın.
Eger temiz Tılsım istiyorsanız. Aldığınız kararların arkasını birazcık takip edin.
Son olarak herhangi bir Darkness uyesinin klan savasında yaptıgı yanlıslar hatalar bana ozelden bildirilirse gerekenin yapılacağı konusunda sizleri temin ederim.( Lonca sayfamızda savas ile ilgili maddeleri okuyabilirisniz.) Bizlerin kimseyle sorunu yoktur. Sizlerde bilirsiniz biri der savasmıyorum sonra 3 kişi gelir size saldırır. İşte bu şekil durumlarda hoş olmayan durumlar olusuyor.
Birde size bir onerim var saglıklı klan savası istiyorsak eger. Yonetimden sayı ve sure sınırlaması olamayan bir savas alanı yapsınlar bize. Burdan herkes destege aynı mesajı yollarsa belki yonetim bu jesti yapar bizlere.
İYİ FORUMLAR!!!
ben emoda başka kimsede görmedim buna kendi loncamda dahil bana martafal okuma emre .. az ve öz konuş roman gibi yazmışsınRuTkaY yazdı:Lonca sayfanda yazan fiyat değişikliğini dikkatlice okumanı öneririm ilk olarak. 2. olarak doğru isteyen istediği fiyata satar. Ama artık alan yokMykonS yazdı:Benim gördügüm tek kişi emoydu başka 6mden satan görmedim çogu kişiye sordugumdada 10mden aşagı ridyum veren yoktu
Birde bu maden fiyatlarına kimse karışamaz adam ister 1mden satar ister 100mden satar o onun bilecegi iş. Biz yapılan toplantıda gereği görüştük ortak bir karara aldık. Şu anda loncalar arasında bu alınan kararlar uygulanmaktadır. Eğer ki sen ben uymayacağım diyorsa ki ben öyle anlıyorum, Realx loncası sana gerekli açıklamayı yapar diye düşünüyorum. Çünkü yapılan toplantıda Real loncasından temsili bir kişi de bulunuyordu. Bu kararda o kişininde sözü var !
Bu az ve öz olandı zaten. Sen sadece Emo'da gördün ben dün 6m'ye iridyum sattım. Hatta nickinide vereyim sana Kürtaj. Gidip ona sorabilirsin. 1 iridyum çekmiştim yansıttım ne çıktı dediler satılık mı dedi adam evet dedim 6m dedim adam hemen aldı.MykonS yazdı:ben emoda başka kimsede görmedim buna kendi loncamda dahil bana martafal okuma emre .. az ve öz konuş roman gibi yazmışsınRuTkaY yazdı:Lonca sayfanda yazan fiyat değişikliğini dikkatlice okumanı öneririm ilk olarak. 2. olarak doğru isteyen istediği fiyata satar. Ama artık alan yokMykonS yazdı:Benim gördügüm tek kişi emoydu başka 6mden satan görmedim çogu kişiye sordugumdada 10mden aşagı ridyum veren yoktu
Birde bu maden fiyatlarına kimse karışamaz adam ister 1mden satar ister 100mden satar o onun bilecegi iş. Biz yapılan toplantıda gereği görüştük ortak bir karara aldık. Şu anda loncalar arasında bu alınan kararlar uygulanmaktadır. Eğer ki sen ben uymayacağım diyorsa ki ben öyle anlıyorum, Realx loncası sana gerekli açıklamayı yapar diye düşünüyorum. Çünkü yapılan toplantıda Real loncasından temsili bir kişi de bulunuyordu. Bu kararda o kişininde sözü var !