&&TOPLANTI&&

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: &&TOPLANTI&&

Mesaj gönderen MykonS »

şimdi klan savaşlarında herkese güvenilmiyor adam yanınızdan geçiyor savşmıyorun dalma geçti gitti arkadan bir tane daha adam gelmiş dalıyorlar sen ne yaparsın bir daha adama gvenebilir misin veya başka birine güvenebilir misin ??
Klan savaşlarında gmlerin yaptıgı açıklama

Klana ve kabadayı moduna girmiş herkes ölmeyi göze almıştır

Savaşmıyorum deriz dalarlar onlar savaşmıyom deyince dalmayın yerim böyle işi kimi görürsem dalrım hacı ben
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
RuTkaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen RuTkaY »

cCcmuratcCc yazdı:
HarbicocuK yazdı:Team loncası olarak bundan sonraki hiç bir toplantıya katılmayacagız ve toplantı kararlarının hiç birini uygulamayacagız sizlere başarılar dileriz.
szie teşekkür ederim toplantılarda herşey ii di enes ne olduda bu toplantıyı teamler olarak yarım bıraktınınz yoksa madenlerde dolayı zararınız mı olcaktı ....

Dün yeraltı bölgesinde bir kaç eleman tartışma çıkardı. Bende bu tartışmaya ortak oldum. Onların söylediği söz şundan ibaretti :[/color]
- Bu maden fiyatlarını düşürdünüz. Fakat o fiyatlardan satan göremedik. Nedense hep alan oldu satan yoktu. Bu fiyatları düşümenizde ki amaç stoklamaktır. Düşük fiyattan madenleri alıp stok yapacaksınız, dedi.
Biz bu cümlelere karşın bazı deliller ortaya attık. Hun loncası Roa loncası.. gibi loncaları ileri sürerek onlar bu fiyattan maden satışına başladılar dedim. Fakat Murat kardeşimin dediğinden de yola çıkarak kendimce şunu düşündüm. Ben açık sözlüyümdür lafımı esirgemem. Düşüncemde şudur gerçekten zarar edeceğinizden korkuyorsunuz Team loncası! Örneğin iridyumu 10mden aldı iseniz 6m ye satmaya korkuyorsunuz. 6-7mden akik menekşe elmas aldı iseniz 3 e 4 e satmaya korkuyorsunuz. Ağır ama gerçek bu. Yanlışım varsa; Siz kararlara SAYGISIZLIK yapma nedeninizi açıklayın, beni yanıltın, bende size özür mesajı yazayım. Ama şunu unutmayınız; Bu fiyat değişikliğinden zamanla ne kadar kara geçeceğimiz aşikar bil hassa gözle görülüp AKIL yürütülerek farkına varılacak bir durumdur.
Eğer ki bu söylediklerim dışında birilerine kızgın olduğunuz için yada gerçekten kendi menfaatinizi göstermek için böyle bir karar aldı iseniz son zamanlarda yaptıklarınız ile kendinize gaz vermekten vaz geçiniz. Unutmayınız ki siz ancak kendi kurduğunuz ülkede kral olursunuz. Burada değil.

Polemik yarattığım için özür dilerim. Yaptığınız uyumsuzluğun sebebini açıklamanız dışında diğer cevaplarınıza yanıtım olmayacaktır.
Resim
..
.\.Emre./.
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen MykonS »

Benim gördügüm tek kişi emoydu başka 6mden satan görmedim çogu kişiye sordugumdada 10mden aşagı ridyum veren yoktu
Birde bu maden fiyatlarına kimse karışamaz adam ister 1mden satar ister 100mden satar o onun bilecegi iş
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
ayhilal
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ayhilal »

HarbicocuK yazdı:Team loncası olarak bundan sonraki hiç bir toplantıya katılmayacagız ve toplantı kararlarının hiç birini uygulamayacagız sizlere başarılar dileriz.
BaştaN bu karara uyaraK şimdi biz çekiliyoruz diyorsanız bunun altındaN ben sebep ararıM gerceği ilk baştan beri saten masum gibi menfatci birini davet etmeyiN deye üstüNe basarak söylemişdiM ama sonuc ta lonca demişdileR...2alıp 5 satmasını sever kendisi ....zamaNda nasıl 500 bin mavi topaz satmadım deye bana bozulduysa buda ona zarar getircekdiR. cok mu zor 10 aldıgın madeni 6 ya satmaK ?
Ben kendiM satdıM sırf eskı tılsıM gelsiN diYe 7m aldıM şelit i 3m satdıM... yonca yı 5m satdıM ... Biz bir söz verdik mi arkasında sonuna kadar dururuz karı gibi kıvırtmayız he onun tt sunucusunda arkadaşı var deme yakında hangi recete hangi yaratıkda düşceni öğreniR.. Başlar üretiMe sonra mazeme + 1 iridyum üretiM der...
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~

Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Kullanıcı avatarı
RuTkaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen RuTkaY »

MykonS yazdı:Benim gördügüm tek kişi emoydu başka 6mden satan görmedim çogu kişiye sordugumdada 10mden aşagı ridyum veren yoktu
Birde bu maden fiyatlarına kimse karışamaz adam ister 1mden satar ister 100mden satar o onun bilecegi iş
Lonca sayfanda yazan fiyat değişikliğini dikkatlice okumanı öneririm ilk olarak. 2. olarak doğru isteyen istediği fiyata satar. Ama artık alan yok ;). Biz yapılan toplantıda gereği görüştük ortak bir karara aldık. Şu anda loncalar arasında bu alınan kararlar uygulanmaktadır. Eğer ki sen ben uymayacağım diyorsa ki ben öyle anlıyorum, Realx loncası sana gerekli açıklamayı yapar diye düşünüyorum. Çünkü yapılan toplantıda Real loncasından temsili bir kişi de bulunuyordu. Bu kararda o kişininde sözü var !
Resim
..
.\.Emre./.
Kullanıcı avatarı
RuTkaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen RuTkaY »

ayhilal yazdı:
BaştaN bu karara uyaraK şimdi biz çekiliyoruz diyorsanız bunun altındaN ben sebep ararıM gerceği ilk baştan beri saten masum gibi menfatci birini davet etmeyiN deye üstüNe basarak söylemişdiM ama sonuc ta lonca demişdileR...2alıp 5 satmasını sever kendisi ....zamaNda nasıl 500 bin mavi topaz satmadım deye bana bozulduysa buda ona zarar getircekdiR. cok mu zor 10 aldıgın madeni 6 ya satmaK ?
Ben kendiM satdıM sırf eskı tılsıM gelsiN diYe 7m aldıM şelit i 3m satdıM... yonca yı 5m satdıM ... Biz bir söz verdik mi arkasında sonuna kadar dururuz karı gibi kıvırtmayız he onun tt sunucusunda arkadaşı var deme yakında hangi recete hangi yaratıkda düşceni öğreniR.. Başlar üretiMe sonra mazeme + 1 iridyum üretiM der...
Plus (+) :)
Resim
..
.\.Emre./.
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Darknessxcaptain yazdı:Oncelikle slmlar.
Bilindiği üzere bazı toplantılar gerçeklesti ve bazı kararlar alındı.
Bu kararlar içinde klan savasları hakkında da bir şeyler mutlaka konusulmustur.
Listede yer alan Lonca liderleri suphesizki sonuna kadar destek veriyorlardır.
Fakat listede ismini gorduğum bazı lonca elemanları kendi liderinin benimsediği kararlara uymamakta (klan savası konusu)
Konuyu fazla acık etmeyeceğim. Burada Lonca ismini yazıp Lonca lideri arkadasıda kırmanın anlamı yok ben zaten kendilerine özelden ulasacagım.
Yalnızca burdan tum liderlere hatırlatmak istedim.
Toplantıya katılmayan bir lonca olduğumuz için toplantınız hakkında yorum yapmak istemiyorum. Ama gorev yapan insanlara saldırılması (rica edilmesine ragmen) cok yanlıs. Tabikide Darkness Loncasıda bu ayıbı yapanları asla unutmaz.
Amacım tehtid savurmak olarak lutfen anlasılmasın.
Eger temiz Tılsım istiyorsanız. Aldığınız kararların arkasını birazcık takip edin.
Son olarak herhangi bir Darkness uyesinin klan savasında yaptıgı yanlıslar hatalar bana ozelden bildirilirse gerekenin yapılacağı konusunda sizleri temin ederim.( Lonca sayfamızda savas ile ilgili maddeleri okuyabilirisniz.) Bizlerin kimseyle sorunu yoktur. Sizlerde bilirsiniz biri der savasmıyorum sonra 3 kişi gelir size saldırır. İşte bu şekil durumlarda hoş olmayan durumlar olusuyor.
Birde size bir onerim var saglıklı klan savası istiyorsak eger. Yonetimden sayı ve sure sınırlaması olamayan bir savas alanı yapsınlar bize. Burdan herkes destege aynı mesajı yollarsa belki yonetim bu jesti yapar bizlere.

İYİ FORUMLAR!!!

Ulaş'ım bu toplantıda sen neden yoksun kardeşim son zamanlar oyunda ayda forumda pek aktif deilim gündemi yakından takip edemiyorum senin bu toplantıda olmaman beni şaşırttı bu toplantıya kendi isteğin ile katılmadın ise bunu anlarım saygı duyarım ama yok çağırılmadınsa bunu anlamam ve hoş karşılamamda ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen MykonS »

RuTkaY yazdı:
MykonS yazdı:Benim gördügüm tek kişi emoydu başka 6mden satan görmedim çogu kişiye sordugumdada 10mden aşagı ridyum veren yoktu
Lonca sayfanda yazan fiyat değişikliğini dikkatlice okumanı öneririm ilk olarak. 2. olarak doğru isteyen istediği fiyata satar. Ama artık alan yok ;). Biz yapılan toplantıda gereği görüştük ortak bir karara aldık. Şu anda loncalar arasında bu alınan kararlar uygulanmaktadır. Eğer ki sen ben uymayacağım diyorsa ki ben öyle anlıyorum, Realx loncası sana gerekli açıklamayı yapar diye düşünüyorum. Çünkü yapılan toplantıda Real loncasından temsili bir kişi de bulunuyordu. Bu kararda o kişininde sözü var !
ben emoda başka kimsede görmedim buna kendi loncamda dahil bana martafal okuma emre .. az ve öz konuş roman gibi yazmışsın
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
RuTkaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen RuTkaY »

MykonS yazdı:
RuTkaY yazdı:
ben emoda başka kimsede görmedim buna kendi loncamda dahil bana martafal okuma emre .. az ve öz konuş roman gibi yazmışsın
Bu az ve öz olandı zaten. Sen sadece Emo'da gördün ben dün 6m'ye iridyum sattım. Hatta nickinide vereyim sana Kürtaj. Gidip ona sorabilirsin. 1 iridyum çekmiştim yansıttım ne çıktı dediler satılık mı dedi adam evet dedim 6m dedim adam hemen aldı.
Resim
..
.\.Emre./.
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Teamlara veya Masumlara hiç özenmeyin

Özendiğiniz kişiler çıkarcı hepbenci adamlar Tılsım vs umurlarında değil ...
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]

“Genel Sohbet” sayfasına dön