&&&Türk Silahlı Kuvvetleri loncası&&&
- Kingteamxintikam
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: &&&Türk Silahlı Kuvvetleri loncası&&&
sefa abi oyuna bugün girdim hemen çıktım çünkü bi anda işim çıktı tam boştum gitti gene o işe

Deilsin de bi an dalgınlıkKingteamxintikam yazdı:ben unutulcak adammıyım ya :? :?faysbok yazdı:Evet bunu yazmayı unuttumKingteamxintikam yazdı:Ben Tskxgoogle Kingteamx loncasını bıraktım bu loncaya girdim
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

diyom ya saat 10:00 11:00daKingteamxintikam yazdı:hiç kimse girmiyo yafaysbok yazdı:tamam iyi olur sevinirimKingteamxintikam yazdı:bu toplantı iyi olucak benimde tam uygun oldugum saat herkese sölerim sefa abifaysbok yazdı:Arkadaşlar tüm lonca üyeleri çalıştıgı için oyuna gündüzleri giremiyolar gece 10:00 ve 11:00 civarlarında açık oluyorlar bildiginiz gibi Eski tılsım adlı projemiz vardı bu konu hakkında tüm üyelerle toplantı yapalıcak bu toplantıya kesim ama kesin herkes katılacak toplantı saati ve günü 11.08:2010 tarihinde saat 11:00da yapılacak yerini tüm üyeler girince oyuna söyliyicem...
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

banada öle geldi ama adamın kararı oKingteamxintikam yazdı:Tskxgoes[Yeni üye]
Bu isim bana biraz garip geldi![]()
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

sanada iyi akşamlar kendine iyi bak yarın görüşürüzKingteamxintikam yazdı:Herkese iyi akşamlar ben kaçar sonra gene gelirim
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

olsun yarın kasarsınKingteamxintikam yazdı:sefa abi oyuna bugün girdim hemen çıktım çünkü bi anda işim çıktı tam boştum gitti gene o işe
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Bu kadar üyeyle kimseye yenilmezsiniz
ARTIK OYUNDA DEGİLİM VEDA ETTİM !!!
ne anlamda söledin bu sen şimdiTeknq yazdı:Bu kadar üyeyle kimseye yenilmezsiniz![]()
![]()
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- Kingteamxintikam
- İri Fare Avcısı
gerçekten ne anlamda söledinTeknq yazdı:Bu kadar üyeyle kimseye yenilmezsiniz![]()
![]()

- Kingteamxintikam
- İri Fare Avcısı