evet kimse inanmaz. çünkü görevi okumayıp yapacak bi zeka yok şu anda ikvdeVVhisky yazdı:kesinlikle inanmıcaksınız ama 39 level zamanında full komet merlin carım vardı eski arkları hermen sermen kutukle takas ettim 3 gun sonra kutuk toplama grvi geldi ne oldugunu bilmiodum grvin. eski arkları hermen sermen kutuk verdim bana eski arkları hermen sermen balta verdi((((
Kütük Yaran Sorunu?
- badxkralice
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kütük Yaran Sorunu?
hadiii xDbadxkralice yazdı:evet kimse inanmaz. çünkü görevi okumayıp yapacak bi zeka yok şu anda ikvdeVVhisky yazdı:kesinlikle inanmıcaksınız ama 39 level zamanında full komet merlin carım vardı eski arkları hermen sermen kutukle takas ettim 3 gun sonra kutuk toplama grvi geldi ne oldugunu bilmiodum grvin. eski arkları hermen sermen kutuk verdim bana eski arkları hermen sermen balta verdi((((
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- xXMELEKveSEYTANx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Ferhatbey yazdı:hadiii xDbadxkralice yazdı:evet kimse inanmaz. çünkü görevi okumayıp yapacak bi zeka yok şu anda ikvdeVVhisky yazdı:kesinlikle inanmıcaksınız ama 39 level zamanında full komet merlin carım vardı eski arkları hermen sermen kutukle takas ettim 3 gun sonra kutuk toplama grvi geldi ne oldugunu bilmiodum grvin. eski arkları hermen sermen kutuk verdim bana eski arkları hermen sermen balta verdi((((

Eminönü vardı.SessizGemi yazdı:ilk açılan sunucu hangisi?.Oyun ilk piyasaya çıktığında ilk hangi sunucular vardı?Söyleyin lütfen

Kitee
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel olan İstanbulda sen bu savaşın neresinde duruyorsun?