susman erdemdir yeğen :mrgreen:anonimm yazdı:Evet. Bir özrüm var. Haksız durumda olduğum zaman susamıyorum![]()
Ben 9 yaşındayım ve klana gireceğim. Lodos mu daha iyi Arzmı
Re: Ben 9 yaşındayım ve klana gireceğim. Lodos mu daha iyi Arzmı
Haksız olduğum durumda susmamak erdemsizlikse , evet erdemsiz biriyim13misafir yazdı:susman erdemdir yeğen :mrgreen:anonimm yazdı:Evet. Bir özrüm var. Haksız durumda olduğum zaman susamıyorum![]()
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen..
Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
Bence Arzın Çocukları klanı senin için daha uygundur .
HİPHOPSTYLE
- Hatecrewxthree
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Hatecrewxthree yazdı:Konuyu nereye çekmişsiniz arkadaş sizden yardım istemiş :? Şimdi bak güzel kardeşim önce bir tarihçeyi oku,kaleleri ziyaret et,her iki klanında öncülerini gör bir.Sonra da uzaktan klan savaşlarını izle.Ama sana tavsiyem +40 tan sonra klana girmendir,yeraltı ve Meran bölgesinde her iki klanın özellikle de Lodos'ların şifaları bulunur bombada ölürsen,senin için kolaylık olur klanda olman.Ben şöyle yapmıştım 45e kadar Lodos'tum çünkü şifaları çok boldu Meran'da epey yardımcı oldular sağolsunlar,sonra kendi isteğimle Arz'ın Çocukları klanına geçtim.Arz klanında az ama öz insan vardır.Lodoslarda iyidir ama aralarında garip insanlarda olabiliyor tıpkı bizim klandaki bazıları gibi![]()
Her neyse umarım yardımcı olabilmişimdir
Saygılar;
Hatecrewxthree
Teşkilat.
lütfen cevabı başlığı açan kardeşimiz okusun ve bu tatsız kavga sona ersin
~Hatecrewxthree~
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü
Temmuz 2011'e kadar yokum.
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü
Temmuz 2011'e kadar yokum.
Bence İstediğin klanı seç 9 yaşında olman seni klan seçmeden muaf tutmuyorki istediğin klanı seç istediğin gibi gir istediğin gibi oyna , ama bence dikkat et oynarken milletin emeklerini Bazı arzın cocuklarının yaptıgı gibi çalçur etme Lodosları da övmüyorum arzlarıda gönlün hangisini seçmeyi istiyor ise ona gir. Başarılar Dilerim.Hatecrewxthree yazdı:Hatecrewxthree yazdı:Konuyu nereye çekmişsiniz arkadaş sizden yardım istemiş :? Şimdi bak güzel kardeşim önce bir tarihçeyi oku,kaleleri ziyaret et,her iki klanında öncülerini gör bir.Sonra da uzaktan klan savaşlarını izle.Ama sana tavsiyem +40 tan sonra klana girmendir,yeraltı ve Meran bölgesinde her iki klanın özellikle de Lodos'ların şifaları bulunur bombada ölürsen,senin için kolaylık olur klanda olman.Ben şöyle yapmıştım 45e kadar Lodos'tum çünkü şifaları çok boldu Meran'da epey yardımcı oldular sağolsunlar,sonra kendi isteğimle Arz'ın Çocukları klanına geçtim.Arz klanında az ama öz insan vardır.Lodoslarda iyidir ama aralarında garip insanlarda olabiliyor tıpkı bizim klandaki bazıları gibi![]()
Her neyse umarım yardımcı olabilmişimdir
Saygılar;
Hatecrewxthree
Teşkilat.
lütfen cevabı başlığı açan kardeşimiz okusun ve bu tatsız kavga sona ersin![]()
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeşim!!!Helme yazdı:genel ev çocukları :mrgreen:
Anlayan anladı boşuna mal mal yorumlar yazmayın.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
böögttt böhhttt :mrgreen:mitmet yazdı:Kardeşim!!!Helme yazdı:genel ev çocukları :mrgreen:
Anlayan anladı boşuna mal mal yorumlar yazmayın.
- Warriorxleqend
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Merandaysan lodosu öneririm lodosum diye demiorum lodos olursanDaha rahat olursun
Warriorxleqend (-Kasim SüreCinDe-) KæNKæ $ıfaTını DüşmæN sıfatına taşıYanLardan öğrendim.....
- hamzayilmaz
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
ne güzel söyledin. 13 yaşında bir çocuğun foruma girip yardım istemesi gayet normal ve yaşına göre zekice birşeymitmet yazdı:Birisini eleştirmek için o konuda çok iyi olman lazım. Ve senin zekanın iyi olduğunu sanmıyorum, bu yüzden kimsenin zekasını eleştiremezsin. Boşuna ben çok zekiyim 10 yaşında değilim falan demeyin. Yazdıklarınızdan ne halt olduğunuz çok rahat anlaşılıyor.
ŞaHxWoDKa hamzayılmaz Hamzaylmz ŞaHxHaNıM
hort ettiriceksiniz illa ha..hamzayilmaz yazdı:ne güzel söyledin. 13 yaşında bir çocuğun foruma girip yardım istemesi gayet normal ve yaşına göre zekice birşeymitmet yazdı:Birisini eleştirmek için o konuda çok iyi olman lazım. Ve senin zekanın iyi olduğunu sanmıyorum, bu yüzden kimsenin zekasını eleştiremezsin. Boşuna ben çok zekiyim 10 yaşında değilim falan demeyin. Yazdıklarınızdan ne halt olduğunuz çok rahat anlaşılıyor.lodoş ol arzlar zekidir diyen arkadaş yetişkin olsaydın aynı oyunu paylaştıgın kardeşine yardımcı olcak 1 2 cümle yazar çekilirdin kenara. konuyu açan kardeşim önce çarını kas birgüzel daha sonra arkadaşların olacaktır onlar nerdeyse o klana geç güce falan bakma dostluga bak bazı arkadaşlar gibi oyuna kaptırıp hırsa gelme

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!