HarunYILMAZ yazdı:
Sonuçta bir çok insanın oyun içerisinde hatrı sayılır çevresi yok veya Hidra güçlenmeden önce muhtemel sebeplerden oyunda değillerdi. Şahaserlerinde artık bir lüksü yok ki olsa bile buna sahip olacak kişiler bizler gibi nihayetinde birer insandır. Sizlerinde bu yönde düşündüğünü görünce bu konuya elimizden gelenin fazlasıyla destek vermeye karar verdik.
Bu tür yardımlaşmayı hedefleyen her türlü organizasyonda kayıtsız şartsız katılım yapmak bize düşen bir görevdir...
Üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız.
Öncelikle herkese selamlar.
Harun' un "Şahaserlerinde artık bir lüksü yok ki olsa bile buna sahip olacak kişiler bizler gibi nihayetinde birer insandır" bu lafı beni konuya yazı yazmak mecburiyeti hissettirdi.
Bu tür görevleri bir sistem oluşturduktan sonra, ki bu sistem minimum sayıda oyuncularla gerçekleştirilebilecek bir durum olmalı. Forumun geneline bakıp biraz araştırma yapınca Kadim Hidranın 12 kişi (2 Grup) ile kesilebileceği anlaşılıyor. Ana prensip kadimin ortada top misali bir oyana bir buyana gitmesini sağlamak. Birde Dirençler önemli, biliyoruzki bir dirençten 1000 den fazla üstümüzde oluşturamıyoruz. Boss un bize vuracağı ana hasarı tespit edip tank dediğimiz savaşçıların (ki defansif özelliklerine sahip) hasar giymeden bile tek efsunlu direnç eşyalar giydiklerinde iksirle 2 direncini 1000 yapma şansları vardır. Bu 2 direnç Boss un ana hasarını sıfırlamaya dönük bir savunma yöntemi ve diğer yetenekleride kullanarak boss u üzerine çekme özelliğine dayanır. Forumdan araştırdığımıza göre hedef saptırma ve nara büyük önem teşkil ediyor. Boss un zayıf direncine vurulacak büyücü ağırlıklı vuruş gücü hedefin kısa sürede yok edilmesini sağlayacaktır. Ortaya çıkan şekil bu. Sıra bu prensibi uygulamak;
En önemli unsurlardan birisi disiplin, bu sağlanamaz ise ne kadar plan yaparsak yapalım sonuca ulaşmamız zor olur.
Forumda okuduğum bir yazı çok doğru idi "Sayı fazlalığı sizin Boss u kesme sürenizle ilgilidir". Demekki ana grubu oluşturan bu 12 kişi Boss un canını artık üzerlerine çekemeyecekleri kadar indirdikten sonra kenarda bekleyen diğer gruplar devreye girdiği zaman çok daha kısa sürede yok edilebilr.
Harun' un dediği gibi Murat ben ve arkadaşlarım bir PM kadar yakınız.
Kolaylıklar gelsin.
Teşekkürler Tezcan sizlerin desteğini görmek beni Mutlu etti hepimiz Kadimi kesmek konusunda bası fikirlere sahibiz bunları birleştirerek uygulamamaız kesin sonuca ulaşmamızı sağğlıycak gibi uygulamada minimun katılımla denemeleri yapmamız faydalı olucaktır kanısıdnayım malum kalabalık Organizasyonu yönetmek ve sorunsuz devam ettirmek çok zor ilk denemeleri az sayıda katılımla birlikte yapmak gzel bir sonuca ulaşmamızı sağlıycaktır sanırım en kısa sürede Denemelere başlamamız faydalı olucaktır sanırım ...
Bu Akşam 19:00 da Yeşil Hidra Görevi gerçekleştirilicektir sadece yeşil Hidra Kadim Hidra olmuycak bu gün Kadim Hidra ileri ki günlerde olcuak tarihi buradan açıklıycaz ...
kurtreis yazdı:Bu Akşam 19:00 da Yeşil Hidra Görevi gerçekleştirilicektir sadece yeşil Hidra Kadim Hidra olmuycak bu gün Kadim Hidra ileri ki günlerde olcuak tarihi buradan açıklıycaz ...
Murat abi bu organizasyonu en azından bir gün ertelememiz gerektiğini düşünüyorum, bugün ve bu akşam Müslümanlar için mübarek bir zaman. Kandil gününü yaşıyoruz, bu gün içerisinde benim gibi ibadet etmek isteyenler olacaktır bu gece af kapılarının sonuna kadar açıldığı bir gece...
Karar yine senin tabiiki ama böyle bir gecede insanları oyuna toplayarak biraz belki bizlerde suça ortak oluruz, bence Salı gününe veya sonraki günlere ertelenmeli...
Herkese iyi forumlar...
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
kurtreis yazdı:Bu Akşam 19:00 da Yeşil Hidra Görevi gerçekleştirilicektir sadece yeşil Hidra Kadim Hidra olmuycak bu gün Kadim Hidra ileri ki günlerde olcuak tarihi buradan açıklıycaz ...
Murat abi bu organizasyonu en azından bir gün ertelememiz gerektiğini düşünüyorum, bugün ve bu akşam Müslümanlar için mübarek bir zaman. Kandil gününü yaşıyoruz, bu gün içerisinde benim gibi ibadet etmek isteyenler olacaktır bu gece af kapılarının sonuna kadar açıldığı bir gece...
Karar yine senin tabiiki ama böyle bir gecede insanları oyuna toplayarak biraz belki bizlerde suça ortak oluruz, bence Salı gününe veya sonraki günlere ertelenmeli...
Herkese iyi forumlar...
Ben tarihi gece verdim Kadil olduğuınu unutmuştum Yasin böyle bir gecede Organizasyon düüzenlemek yanlış olur elbette tarihi ileri ki günelre kaydıralım ...
Evet Arkadaşlar Dün saat 22 00 23 00 civarılarında Yeşil hidra kesilmiştir.
Her zaman söylediğimiz gibi amacımız Kurt loncası olarak kişisel başarılar değildir.Amacımız bütün tılsımın gelişimini sağlamak herkesin görevlerini yapabilmektir.
O yüzden bizler elimizde herhangi bir item düştüğü zaman Lodoslara veya Arzlara satılmayacak ! gibi bir emir vermeyiz
Gereken çoğu başarıyı zaten yakaladık şimdi Kitlesel başarılar !
Bu gün saat 21.00 da organizasyon devam edicek dünden kalan gruplar zar atmıycak + olarak katılımda zar atılıcak yine katılım çok fazla olması durumunda tüm katılımcılar Kadim Hidra mağarasına götürülmüycek mühürlüde kalıcaklar gruba aldırıcaz ve as gruplarla biz Organizasyonu gerçekleştiricez
Katılımcılar yanlarında kudret iksiri getirsinler
Foto alma gerkesinimi duymadım ki gerekte yok sanırım ...
ycezik95 yazdı:Bende katılıcam bugun ki organizasyona isterseniz bir gurubu ben kurabilirim.
Grup liderlerini biz tahszi ediyoruz kardeş aksi durumlarda bir gruptan iki kişi zar atıp önlerden yer kapmaya çalışılması gibi durumlar söz konusu olabiliyor bunun için bildiğimiz tanıdığımız arkadaşların grup kurması daha verimli oluyor ...