Canım yansada bu kadar saçma cümleler sarfetmemmustangtr yazdı:destek olmuyosun bari köstek olma.canın yanmadığı için böyle konuşuyosun.
YENİ YETENEK SİSTEMİ Hk.
Re: YENİ YETENEK SİSTEMİ Hk.
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- Darknessxcaptain
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
butun mesajları okumadım ama su soruyu sormak istiyorum. yetenek sistemi gayet guzel. ama element efsunlu esyalar artık savasta hiçbir işe yaramıyor. Defansiz elemntli bi savascı ofansid maxlı savascıya yinede yeniliyor. Tanklık sistemindede hatalar var bana gore yeteri kdar hiddet almıyor nara kıskırtma hedef saptırma.

Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.
ya o kadar düşündüm acaba benim mi kaçırdığım veya farketmediğim bi nokta var diye ama bulamıyorum.bölgeye o kadar yazdım elementlerle max savaşçıyı yenebilen var mı diye özel pm doluyo elementleri çöpe at diyolar...
- abdullatif82
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
oyun rezalet bi durumda gerçekten yönetim uyumaya devam etsin bakalım oyuna gircek adam bulabilceklermi
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
gm zamanla alışırsınız demişti yeni yetenek sistemi için.grup bölgeleri geleli tam 5 ay oldu bugün.bu zaman alışmamız için yeterli sanırım.oyuna baktığımızda herkesi alışmış görüyoruz.hasar saldırı itemlerin en fazla 500 bin ederi olmasına alıştık herhalde dimi arkadaşlar.
- Patasana
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Birgün bakarsın bir güncelleme gelir. Yaratık zırhları %80 - %90 oldumu sana max hasarlar çöp ...
Daha max hasarın önü kapatılmadı. Bekleyin sıra onada gelecek!
Amaç her dönem farklı tatlar yaratmak. Siz siz olun tek sete muhtaç kalmayın.
Daha max hasarın önü kapatılmadı. Bekleyin sıra onada gelecek!
Amaç her dönem farklı tatlar yaratmak. Siz siz olun tek sete muhtaç kalmayın.

http://pic1.resimupload.com/r3/resim_129876180.JPG
http://img195.imageshack.us/img195/1395/5handanldj.jpg
http://pic1.resimupload.com/r8/resim_510193426.JPG
http://pic1.resimupload.com/r4/resim_362352276.JPG
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Daha iyi oldu sakınma+ağır serte büyücüler az dayanıyordu şimdi dengelenmiş oldu. Durdurma süresi azaldı bu da eşitliği sağladı.
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
reçete sattığımız fiyata itemin kendini satamıyoruz bu bir
bir arkadaş plevne diz demiş ağır serte çare olmaz bu iki
defansif adamın ofansı yıkması imkansıza yakın (ki denedik defalaca) bu üç
defansif olanlarda sırf tank olup gb lere girmek ve ışık item düşürmek için giriyorlarki ışık item en üst ofans itemidir (yani adam ofansını güçlendirmek için defans oluyo) bu dört
elementler çöp olmakla beraber makslarda çöp oldu farkında değilsiniz (geçen yıl tek item yücelen takı seti 15 m idi şimdi 3 m) bu beş
grup bölgeleri oyunu gruplaşmaya götürdü herkes hep aynı kişilerle giriyor bu altı
15 yapılan ofansif dövüşle çok yüksek ve dengesiz ağır sertler vuruluyo (savaşçı savaşçıya 5000 vuruyor ama cine vuramıyor XDD) bu yedi
saymaya devam etsem sabahı bulur ama sizinde aklınıza gelen biçok şey olduğuna eminim ve saymayacağım.Çünki hepimiz biliyoruz.
insanlar aylarca maden reçete peşinde koşup çarını dizdi milyonlarca para harcadı
ama GB lerde 5 kuruş harcamadan çar diziliyor şimdi
artan inanılmaz hasarlar (özellikle büyücü) kadim gibi bir efsaneyi 5 kişiyle kesilir hale getirdi
vs vs
benden bu kadar
saygılar
bir arkadaş plevne diz demiş ağır serte çare olmaz bu iki
defansif adamın ofansı yıkması imkansıza yakın (ki denedik defalaca) bu üç
defansif olanlarda sırf tank olup gb lere girmek ve ışık item düşürmek için giriyorlarki ışık item en üst ofans itemidir (yani adam ofansını güçlendirmek için defans oluyo) bu dört
elementler çöp olmakla beraber makslarda çöp oldu farkında değilsiniz (geçen yıl tek item yücelen takı seti 15 m idi şimdi 3 m) bu beş
grup bölgeleri oyunu gruplaşmaya götürdü herkes hep aynı kişilerle giriyor bu altı
15 yapılan ofansif dövüşle çok yüksek ve dengesiz ağır sertler vuruluyo (savaşçı savaşçıya 5000 vuruyor ama cine vuramıyor XDD) bu yedi
saymaya devam etsem sabahı bulur ama sizinde aklınıza gelen biçok şey olduğuna eminim ve saymayacağım.Çünki hepimiz biliyoruz.
insanlar aylarca maden reçete peşinde koşup çarını dizdi milyonlarca para harcadı
ama GB lerde 5 kuruş harcamadan çar diziliyor şimdi
artan inanılmaz hasarlar (özellikle büyücü) kadim gibi bir efsaneyi 5 kişiyle kesilir hale getirdi
vs vs
benden bu kadar
saygılar
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
ATX yeme bizi şimdi Ofansifte savaşçı dayanıklı olmadıktan sonra yemişim sizin yeni sisteminizi ...
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet