Arzların Ve Lodosların Enleri

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kimbirlik
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Arzların Ve Lodosların Enleri

Mesaj gönderen kimbirlik »

Benı kesebılen sıfa yok bırde yaslıkurt ile denıcem bakalım :)
xKERBELAx*Cihadxkerbela
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Mesaj gönderen Yaslikurt »

ben reklam yapsaydım Ensonbaşkentli Ajan olurdum merak etme ben sadece sizlerle paylaşmak istedim bu videoyu yorumun biraz kırıcıydı keşke yazmasaydın ....
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kullanıcı avatarı
Violence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen Violence »

Yaslikurt yazdı:ben reklam yapsaydım Ensonbaşkentli Ajan olurdum merak etme ben sadece sizlerle paylaşmak istedim bu videoyu yorumun biraz kırıcıydı keşke yazmasaydın ....

Kardeşim söylediklerimde yanlış bisey varsa özür dilerim yukarıda dediğim gibi videon güzel ve şifacılar arasında en iyi ws ci sensin en azından savascı kesebilen yeganelerden birisin betadan bu güne hatırladığım bir kaç şifa var savascıya kafa tutan simdide sen ben dedim o yazdığım sözde bitek sen anlarsın beni herkes büyüttü yanlış sözüm varsa tekrar özür dilerim...

Saygılar...

VIOLENCE
DraconiaN
Violencexl
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Yaslikurt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Osmanlı Hanedanlığı

Mesaj gönderen Yaslikurt »

sAygılar benden Cihadxmikail
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Kullanıcı avatarı
Xxxisyankarxxx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Xxxisyankarxxx »

kimbirlik yazdı:Lodoslarda en iyi savascıda Cihadxislamdır kesılmez oldu adam :) Kesebılende yok artık kuklacı sunucusunda örneğin ilk 5 ws atıyoruz o alıyor sonra kı ılk 5 wsde ben alıyorum ıkımız arasında bır karar veremedık :D Ama süper savascı oldu artık.Bileğini devire bilende yok :) Ben keserım dıyen warsa buyursun parasına her türlü atılır...Hıh bizim alimizi unutuyordum Vincexcarter oda manyak savascıdır :)

Diğer arzlar ve lodoslar hakkında sonra yorum yapacagım :)
cihadxislamla ws attık biz normal ws de attık parasına ws de attık 5m nunu aldım ben Cihadxislamın çarlarım çalınmayıpda param duruyor olsaydı yine atardık ama sağlam bi savaşcı iyi ws atıyor hakkını yememek lazım.
ama ben yeniyorum onu :))
aLTıN GiBi KaLBiN oLSa Ne ÇıKaR ,
aYaRı DüŞüK oLDuKDaN SoNRaa...
Kullanıcı avatarı
kimbirlik
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

sokan28 yazdı:Bir savaşçı bi şifacıyı yendi diye ne kadar sevinmiş bakıyorumda.Bu devirde şifacı kesemeyen savaşçıyı çöpe at ,sil karakteri gitsin, eşyalrı dağıt ,oyunu bırak yani o derece :) Burda şifacıyı kesipte laf atmaya hiç gerek yok.Çünkü su an savaşçılar şifacılardan üstün...Bana kalırsada vs de en iyi şifacı Yaşlıkurt bende yakın zamana kadar şifacımla hiç bi şifacıya yenilmemiştm.Yaşlı kurt beni kesti hll olsun 1 can 4 kudretle ama yinede kesti :)
Millete iyi diyoz ama sen kötü müsün ? inanıyorum elinde ashab-ı keyf olsa kesemıcen ne şifa ne de savaş vardır :)
xKERBELAx*Cihadxkerbela
Kullanıcı avatarı
kimbirlik
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Xxxisyankarxxx yazdı:
kimbirlik yazdı:Lodoslarda en iyi savascıda Cihadxislamdır kesılmez oldu adam :) Kesebılende yok artık kuklacı sunucusunda örneğin ilk 5 ws atıyoruz o alıyor sonra kı ılk 5 wsde ben alıyorum ıkımız arasında bır karar veremedık :D Ama süper savascı oldu artık.Bileğini devire bilende yok :) Ben keserım dıyen warsa buyursun parasına her türlü atılır...Hıh bizim alimizi unutuyordum Vincexcarter oda manyak savascıdır :)

Diğer arzlar ve lodoslar hakkında sonra yorum yapacagım :)
cihadxislamla ws attık biz normal ws de attık parasına ws de attık 5m nunu aldım ben Cihadxislamın çarlarım çalınmayıpda param duruyor olsaydı yine atardık ama sağlam bi savaşcı iyi ws atıyor hakkını yememek lazım.
ama ben yeniyorum onu :))
Plevnelerden kurtulup üstümü ardenneler yapmısdım kı...calınana kadar sonrada blok yedı kerbela.
xKERBELAx*Cihadxkerbela
Kullanıcı avatarı
sokan28
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sokan28 »

kimbirlik yazdı:
sokan28 yazdı:Bir savaşçı bi şifacıyı yendi diye ne kadar sevinmiş bakıyorumda.Bu devirde şifacı kesemeyen savaşçıyı çöpe at ,sil karakteri gitsin, eşyalrı dağıt ,oyunu bırak yani o derece :) Burda şifacıyı kesipte laf atmaya hiç gerek yok.Çünkü su an savaşçılar şifacılardan üstün...Bana kalırsada vs de en iyi şifacı Yaşlıkurt bende yakın zamana kadar şifacımla hiç bi şifacıya yenilmemiştm.Yaşlı kurt beni kesti hll olsun 1 can 4 kudretle ama yinede kesti :)
Millete iyi diyoz ama sen kötü müsün ? inanıyorum elinde ashab-ı keyf olsa kesemıcen ne şifa ne de savaş vardır :)
Teşekkür ederim kardeşim bende öyle düşünüyorum :))
İnsanları sev,ama güvenme!!!

delikanlıyız
ronaldinhokan
Kullanıcı avatarı
kimbirlik
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

sokan28 yazdı:
kimbirlik yazdı:
Teşekkür ederim kardeşim bende öyle düşünüyorum :))
Doğru olanı söyledim sadece :)
xKERBELAx*Cihadxkerbela
paradise42
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen paradise42 »

takıo buyuk konusuyorsun cafe ısletıyorum dedın lafım yok ona emde ıken dusmus olabılır dedın pekı gecenlerde eme gırdın savas baslar baslamaz cıktınn dustun dıyelım sanıye gecmeden ozelıne pm attım nıe cıktın dıe dusmus olsan yazdıgım yazı nasıl ıletılecek sana dek gelır kanıtlarım.. ha ortaya attıgım bu ıddaa senı kotulemek ıcın degıl dusuncelerımı paylasmak ıcınn dı...

“Genel Sohbet” sayfasına dön