Arkadaş çok güzel açıklamış...Gorkemlord yazdı:Lodos Lodos Olunmak için olunmaz Lodos Olmak içten gelir her türk lodos doğar lodos kalır Arzların Beceriksizliği ve inancı farklı bizim inancımız TeK Yüce Rabbimiz Allahtır. Lodos Lodos Olunmak için olunmaz Adaletin ve şefkat yüreğinin olduğu her yerde 1 lodos ışığı parlar
Neden Lodos Klanını Seçtiniz ??
Re: Neden Lodos Klanını Seçtiniz ??
Xblacqkinqx
Kingxbüyü
JohnLocke
Teşkilat/Lodos...
Kingxbüyü
JohnLocke
Teşkilat/Lodos...
- karabatu14
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
arzlar niye yorum yazıyo anlamıyorum burası lodos klanının bölümü ondan dolayı neden lodos oldunuz diye soruyolar.bendende bir soru niye arzın parazitleri buraya yorum yazıyo

Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
BEYAZKÖŞK
Canımız istedi ..
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
- trapzone1
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ben Lodos deılım cunku lodoslar küfürde usta ve kaçmada usta ayrıca er meydanı satma gibi şeylerde onlardan çıkıyor lodos olanlar ya lonca yuzunden olur yada ısmını guzel buldugu ıcın
aRz oLmak faRzdıR .
aRz oLmak faRzdıR .
eski biR dost < IITRABZONLUII >
- KankaXzeus
- karabatu14
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
trapzone1 yazdı:ben Lodos deılım cunku lodoslar küfürde usta ve kaçmada usta ayrıca er meydanı satma gibi şeylerde onlardan çıkıyor lodos olanlar ya lonca yuzunden olur yada ısmını guzel buldugu ıcın![]()
aRz oLmak faRzdıR .![]()
kendi sunucun adına konuşsan hiç fena olmaz. benim sunucumda arzlarda lodoslarda küfür ediyo. bunun klanla bi ilgisi olmadığını kaç defa söyleyecem :?:
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
BEYAZKÖŞK
1- Gb'lere girişte mısır kapı önünde her zaman en az 2 lodosun bulunması 
2- Yeraltında ve meran şehirde lodos fazlalığının bulunması ve görevleri yapmanın kolaylaşması
3- 29 levelde girdiğim ilk klan olması ve 39 levelde arzların korkulu rüyası olmam ve bunu 49 ta da devam ettirmem
4- Sevdiğim arkadaşlarım ve tanıdıklarımın lodos olması, genellikle düşmanlarımın arz olması
5- Daha çok kp kasılması , komutan onların olduğu halde zaman zaman arzları buraya yaklaştırmamamız
6- Babı alide lodos çoğunlugunun bulunması ve yeraltına girişin kolaylaşması
7- Kesilince bölgeden şov yapan veletlerin bulunmaması
....
2- Yeraltında ve meran şehirde lodos fazlalığının bulunması ve görevleri yapmanın kolaylaşması
3- 29 levelde girdiğim ilk klan olması ve 39 levelde arzların korkulu rüyası olmam ve bunu 49 ta da devam ettirmem
4- Sevdiğim arkadaşlarım ve tanıdıklarımın lodos olması, genellikle düşmanlarımın arz olması
5- Daha çok kp kasılması , komutan onların olduğu halde zaman zaman arzları buraya yaklaştırmamamız
6- Babı alide lodos çoğunlugunun bulunması ve yeraltına girişin kolaylaşması
7- Kesilince bölgeden şov yapan veletlerin bulunmaması
....
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
blackking yazdı:Arkadaş çok güzel açıklamış...Gorkemlord yazdı:Lodos Lodos Olunmak için olunmaz Lodos Olmak içten gelir her türk lodos doğar lodos kalır Arzların Beceriksizliği ve inancı farklı bizim inancımız TeK Yüce Rabbimiz Allahtır. Lodos Lodos Olunmak için olunmaz Adaletin ve şefkat yüreğinin olduğu her yerde 1 lodos ışığı parlar
o adam arz ve sorunlu heralde heryere böle meajlar yazıyo biri alkış yapınca cevap aynen şu
zaaaa ben onlaırn hepini arzlara dedim dediklerim hepi arzlar için zaaaa
Manyakk [49]
blackking yazdı:Arkadaş çok güzel açıklamış...Gorkemlord yazdı:Lodos Lodos Olunmak için olunmaz Lodos Olmak içten gelir her türk lodos doğar lodos kalır Arzların Beceriksizliği ve inancı farklı bizim inancımız TeK Yüce Rabbimiz Allahtır. Lodos Lodos Olunmak için olunmaz Adaletin ve şefkat yüreğinin olduğu her yerde 1 lodos ışığı parlar
auril & DoubleLift
- Hatecrewxthree
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
klanımız farklı olabilir ama hepimiz insanız ve tek inancımız Yüce ALLAH'a(c.c) ve onun peygamberi Hz. Muhammed'e (s.a.v) o yüzden lütfen dini inancımız hakkında kuşkuya düşmeyiniz.Drowxauril yazdı:blackking yazdı:Arkadaş çok güzel açıklamış...Gorkemlord yazdı:Lodos Lodos Olunmak için olunmaz Lodos Olmak içten gelir her türk lodos doğar lodos kalır Arzların Beceriksizliği ve inancı farklı bizim inancımız TeK Yüce Rabbimiz Allahtır. Lodos Lodos Olunmak için olunmaz Adaletin ve şefkat yüreğinin olduğu her yerde 1 lodos ışığı parlar
~Hatecrewxthree~
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü
Temmuz 2011'e kadar yokum.
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü
Temmuz 2011'e kadar yokum.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
ARZLARIN TAVIRLARI HAREKETLERİ FALAN HİÇ HOŞUMA GİTMİYOR HEPSİ ARTİST LODOSLAR GÜVENİLİR VE SAĞLAM BU YÜZDEN LODOS OLDUM