Kardeşim o konuda gereken yapılacaktı ama gerek kalmadı küfürü eden arkadaş zaten oyunu bıraktı bu sebebden dolayı zaten loncayla bir alakası kalmadı sanada ayrıca teşekkür ederim fotoları ilk önce bize gönderip başka bildirdigin için
Yakamozxefemeih Efexmelih
Yakamozx Loncası Yeni Bildirim Alanı
- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Yakamozx Loncası Yeni Bildirim Alanı
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
- CaNaVaRGeNCLiK
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Deniz baykal nasıl ki dyor bu bana karşı kurulan bir komlodur.Bunlar beni baştan almak için getirilen iftiralardır.Aynısını diyorum bende size.(Yanlış anlaşılmasın Solcu değilim.)mahmutxsolmaz yazdı:Yakamozxefemeih
kardes sna msnden yolladığım küfür içerikli fotoraflar hakkında gereken yapıldımı ?
Bunlar bana karşı yapılan komplodur mahmutxsolmaz şerrrefsizi o çarı çalmış bana iftira atmıştır.Bana üst üste 4 çarla girip yasakladığım halde sövmüştür.Bende bi sktr ettim diye loncadan atılıyorum tamam :idea: Ben artık şüphe duyarım.
Sedat Gevezeoğlu

- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı
öncelikle konuyu kişisel kavgaya dönüştürmeyip konunun kitlenmesine sebep olmayın loncamızın kuralları bellidir loncamızda olan herkes bu kurallara uymak mecburiyetindedir her ne olursa olsun yakamozx ailesinden bir kişi başka bi şahsa hiç bir şekilde küfür ve hakaret edemez buna bizde dahiliz heleki küfüre hiç bir şekilde müsame gösterilmeyecegini zaten belirtmiştik loncadan her kim olursa olsun küfür ederse bunun cezası loncadan çıkartılmaktır umarım açıklayıcı olmuştur artık bu konu ile ilgili yorum yazmazsanız sevinirim burası yakamoz loncası bildirim alanıdır kavga alanı degil kişisel kavgalarınızı lütfen başka bir konu üzerinden yapınız anlayışınız için sagolun
- forum96
- Şarapçı'nın Sırdaşı
GünceL
Sedat bak hırsız degilim diyorsun
1. Sürekli benden bişiler istiyorsun.
2.Bende +45 şifacı istiyorsun.
3.Benden Rising'i istedin.
item verdim itemsizsin diye isteyince onları vermedin!!! hırsız degilim diyosan öyle davran arkadasında dur! ki sen suan kendini haklı zannediyorsun güven saglayamadıgın için ben biz suçlu degiliz yanlışı kendinde ara sonra başkalarına dön bi insana boşuna komplo kurmazlar ateş olmayan yerden duman cıkmaz!!!
item verdim itemsizsin diye isteyince onları vermedin!!! hırsız degilim diyosan öyle davran arkadasında dur! ki sen suan kendini haklı zannediyorsun güven saglayamadıgın için ben biz suçlu degiliz yanlışı kendinde ara sonra başkalarına dön bi insana boşuna komplo kurmazlar ateş olmayan yerden duman cıkmaz!!!
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
kardesm bende ztn 2 tne char var Herakliyus /Xherakliyusxbüyücü ne 4 charından bahsediyosun sen yalancı köpek ..utan artık ya bütün sunucu illet etmiş senden loncadakı arkadasların dhil artık bi defol git su oyundan ne yüzle laf yapıyorsun..
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

- CaNaVaRGeNCLiK
- İri Fare Avcısı
Bütün yazdıklarına bir cevabım var sende biliyorsun.Bildiğin halde burda paylaşıyorsun.forum96 yazdı:GünceL
1.Sürekli senden birşeyler istiyorum değil mi?Ben sana o kadar ayrıcalık tanıdım.Kendi paramdan kattım item aldım item verdim adlım.Tamam demiyorum sen vermedin almadın ama senden sürekli birşey istemedim.Sadece sıkışıkken biraz para istedim.Gelelim 2. Konuya senden +45 şifacı istedim.Doğrudur bunun isteyiş nedenimi sende biliyorsun bende bunu herkesle paylaştım zaten.Burda açmak istemiyorum o konuyu ama neden istediğimi biliyorsun sen.Gelelim3. Konuya senden Rising'i istedim.Risingi ben sana bana ver DEMEDİM.! Sen Jacob'u aktar dedin.Ben sana hesabı verdim İkisinide aktaracaksak aktarayım yoksa sadece kendi çarımı aktarmam mynete böyle bir ortaklığa girişmem dedim.Sende aktarmam işte aktarma hakkı bitiyor falan diye zırvaladın.Gelelim 4.Konuya İtem verdin bana vermedim doğrudur HERKESİN ÖNÜNDEDE SÖYLÜYORUM BU İTEMLER DEJ İNDİ VERMEDİM GERİYE oki beni hırsız diye çıkarttınız.Bende hırsızsam neden item vereyim.Eğer hırsızsam item falan vermiyorum size ki öyle diyorsunuz.Bana buraya resim koydurtma vs atarken aldığın kafa koparanın resmini koydurtma sonuçta bana ait olan bir kafa kopandı...
Senide her bilen biliyor bir plus almışsın diye hırsız çıkarmaya yönelmediğin kalmadı.Ama varya şunu iyi bilki Mahmut solmaz isminde karşıma çıkma.Ben her ay başka bir ildeyim Tüm loncadakiler bilir bunuda.Bu isimde karşıma çıkma oynadığım oyunun içine ettin.Senin yüzünden neler geldi başıma KARŞIMA ÇIKMA.mahmutxsolmaz yazdı:kardesm bende ztn 2 tne char var Herakliyus /Xherakliyusxbüyücü ne 4 charından bahsediyosun sen yalancı köpek ..utan artık ya bütün sunucu illet etmiş senden loncadakı arkadasların dhil artık bi defol git su oyundan ne yüzle laf yapıyorsun..
Sedat Gevezeoğlu

- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
buRSaya yOlUn düşerse uĞRa aLeMDaR mahallesindeym ama sunu iyi bilki o mahalleye cok giren oldu senn gibi lapinler ama girenlerinden bazılarını hamitler mezarlığına bazılarınıda devlet hastanesine yolladık sende hangiine gitceni ecerek gel burda uğratırma bizi
bu güne kdr ben kime kötülük yapmıım allah için arastır bul ve bana getir yüzleselm 
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı
arkadaşlar son kez bidaha söylüyorum burada tartışma yapmayın gidin başka yerde yapın eray kardeşim sende bir daha bu konu üzerinden bu konuyla ilgili yorum yaparsan artık seninde bu loncanın kötülügünü istedigin kanısına varıcam bu konu sadece lonca ile ilgili konularda yorum yapın tarrşma yapmayın herakliyus kardeşim sende ne olursa olsun buraya yorum yazma artık gidin başka bi konuda tartışın bizim için artık o konu bir daha açılmamak üzere kapandı lütfen diger arkadaşlarımızı bu konu üzerinden rahatsız etmeyim bu arada yarınki toplantıya gelmem biraz zor gibi duruyor ama gelmeye çalışacagım eray sen kesinlikle toplantıda bulun
- Violence
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Life And Death
loncanıza katılmak istiyorum
Saygılar...
Saygılar...
- Yakamozxbep
- Sahaf Yardımcısı
Loncamıza alımlar davet üzerine yapılmaktadır ki zaten siz başka bir loncadasınız