RockyIsar yazdı: ↑17 Nis 2020 21:12Hocam denedim ama olmadı bende oyunu silip tekrarkuracağım şimdi, oyunagiriş yapabilen var mı acaba başka?Heaven1925 yazdı: ↑17 Nis 2020 21:08 Arkadaşlar ben giriş yaptım şu anda nasıl yaptığımı anlatıyorum,
Oyunun dosya konumuna girin, ikv_oyun_rehberi.pdf sildim.
Sonra ufak bi güncelleme attı ve liste geldi deneyin derim
Sunucu Gelmiyor...
- Raiderx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tears Of Fears
Re: Sunucu Gelmiyor...
MECROH [59] Arz'ın Çocukları
GaddarTÜRKxAHMET [51] Arz'ın Çocukları
Mardinliyiz [52] Arz'ın Çocukları
Kuklacı Sunucusu!
Ürkütüyor Beni Şu Kargaların Kargaşası..!
Kuklacı Sunucusu!
-
- Salgın Koruyucusu
Yöneticiler en azından uğraşıyoruz tarzında bir açıklama yapsa bari.
- Raiderx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tears Of Fears
yok öyle bişidrmundokaka yazdı: ↑17 Nis 2020 21:25 Yöneticiler en azından uğraşıyoruz tarzında bir açıklama yapsa bari.
MECROH [59] Arz'ın Çocukları
Kuklacı Sunucusu!
Kuklacı Sunucusu!
Launcher_helperide sildim yok atmıyor güncelleme
Oyunu boşuna kaldırıp yüklemeyin sorun aynı şekilde devam ediyor
-
- Salgın Koruyucusu
Boşuna silip yeniden kurmayın. AppData'dan ve kayıt defterinden de silerek kurdum. 4 sefer temiz kurulum yaptım. Başka internet ile bağlandım. Yeni adres alsın diye modem de resetledim. Sorunun biz kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Yetkili kişilerin olumlu veya olumsuz bir mesaj atması hepimiz için iyi olacağını düşünüyorum. Sabahtan beri beklemek yerine belli bir saate kadar bekleriz. Çünkü her seferinde gün içinde denemek insanı yoruyor. Belli bir saat vesaire bir bilgi verseler en azından boş boş beklemek yerine, giriş yapmayı denemek yerine o saati veya verilen bilgiye göre hareket ederiz. Yetkililerin gerekeni yapmasını rica ediyorum.
- SpainXLiveS
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: <Biraz Anarşizm Şart>
- Discord: #34parabellum16
Nasıl gireceğimiz hakkında bir bilgisi olan var mı?
Bir sigara yaktım geçmişe ve dumanlıyım halen...
Sorun zaten türk telekom sunucularından gelen kısıtlama yüzünden. Bazı ip portları buna denk gelmiyor o yüzden birkaç arkadaş tıkladım birkaç kez çalıştı diyor.drmundokaka yazdı: ↑17 Nis 2020 21:48 Boşuna silip yeniden kurmayın. AppData'dan ve kayıt defterinden de silerek kurdum. 4 sefer temiz kurulum yaptım. Başka internet ile bağlandım. Yeni adres alsın diye modem de resetledim. Sorunun biz kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Yetkili kişilerin olumlu veya olumsuz bir mesaj atması hepimiz için iyi olacağını düşünüyorum. Sabahtan beri beklemek yerine belli bir saate kadar bekleriz. Çünkü her seferinde gün içinde denemek insanı yoruyor. Belli bir saat vesaire bir bilgi verseler en azından boş boş beklemek yerine, giriş yapmayı denemek yerine o saati veya verilen bilgiye göre hareket ederiz. Yetkililerin gerekeni yapmasını rica ediyorum.
Sabah 7'de denemiştim birkaç saate düzelir deyip boşverdim ama oyunun bu kadar uzun süre kapanmasını beklemiyordum
-
- Salgın Koruyucusu
Sebebinin bu olduğunu düşünmüyorum çünkü modeme reset atıp da denedim başka internetler ile denedim olmadı. Türk telekomun böyle bir kısıtlama yapması da saçma olur. Çünkü sunucularda bir test vesaire herhangi bir işlem yok. Durduk yere neden kısıtlasınlar.4thEspada yazdı: ↑17 Nis 2020 22:14Sorun zaten türk telekom sunucularından gelen kısıtlama yüzünden. Bazı ip portları buna denk gelmiyor o yüzden birkaç arkadaş tıkladım birkaç kez çalıştı diyor.drmundokaka yazdı: ↑17 Nis 2020 21:48 Boşuna silip yeniden kurmayın. AppData'dan ve kayıt defterinden de silerek kurdum. 4 sefer temiz kurulum yaptım. Başka internet ile bağlandım. Yeni adres alsın diye modem de resetledim. Sorunun biz kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Yetkili kişilerin olumlu veya olumsuz bir mesaj atması hepimiz için iyi olacağını düşünüyorum. Sabahtan beri beklemek yerine belli bir saate kadar bekleriz. Çünkü her seferinde gün içinde denemek insanı yoruyor. Belli bir saat vesaire bir bilgi verseler en azından boş boş beklemek yerine, giriş yapmayı denemek yerine o saati veya verilen bilgiye göre hareket ederiz. Yetkililerin gerekeni yapmasını rica ediyorum.