Destekten ne bir bildirim geldi ne de yazdığıma cevap verdiler. Bugün gele cevap bu;4thEspada yazdı: ↑16 Nis 2020 20:24Destekten incelendiğine dair mesaj aldıysan beklemeni öneririm yoksa bir kez karar verildi ve itiraz edip sonuçlanmadıysa daha bakmazlar.Lexoqe yazdı: ↑16 Nis 2020 19:52Peki gerçekten kopya yapmadığım anlaşılırsa geri verirler mi?4thEspada yazdı: ↑16 Nis 2020 16:55Bildiğimiz ban işte ama incelenmesi için.Lexoqe yazdı: ↑16 Nis 2020 16:37Hayır başıma ilk defa geliyor. Hesap banı nedir ki?4thEspada yazdı: ↑16 Nis 2020 15:28
Yöneticilerin karakter silme gibi bir olayları yoktur.
Peki ne olabilir karakterine?
*Bir başkası girip,silmiş olabilir eğer herhangi bir parti uygulama indirdiysen ikv ile ilgili.
* Kritik oyun hatası oluşmuş olabilir.
Onun dışında hesap banı var incelenmek için. Onu hiç yaşadın mı?
Karakteriniz silindiği anda hesabınızda yüklü Plus Paket veya Karakter Sigortası ürünü mevcut ise, resmi sitede ki Üyelik İşlemleri > Karakter kurtarma başlığı altından başvuruda bulunarak destek alabilirsiniz. Hesabınızda Plus Paket ve Karakter Sigortası ürünü bulunmasına rağmen ilgili alanda karakteriniz gözükmüyor ise İletişim/Destek Formu > Dükkan Sorunları birimine başvurmanızı tavsiye ederiz.
Benim söylediğimle yönetimin cevapladığı konu arasında dağlar kadar fark var. Yönetim sorgusuz sualsiz karakterlerimi silmiş. Neden olduğunu bir tek ben bilmiyorum herhalde. Keşke kopya yapmış olsaydım. Keşke kopyayı öğrenseydim.