Eminönü sunucusunda bütün bonolarım silinmiş

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Lexoqe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lord Of Light

Re: Eminönü sunucusunda bütün bonolarım silinmiş

Mesaj gönderen Lexoqe »

4thEspada yazdı: 16 Nis 2020 20:24
Lexoqe yazdı: 16 Nis 2020 19:52
4thEspada yazdı: 16 Nis 2020 16:55
Lexoqe yazdı: 16 Nis 2020 16:37
4thEspada yazdı: 16 Nis 2020 15:28

Yöneticilerin karakter silme gibi bir olayları yoktur.
Peki ne olabilir karakterine?

*Bir başkası girip,silmiş olabilir eğer herhangi bir parti uygulama indirdiysen ikv ile ilgili.
* Kritik oyun hatası oluşmuş olabilir.

Onun dışında hesap banı var incelenmek için. Onu hiç yaşadın mı?
Hayır başıma ilk defa geliyor. Hesap banı nedir ki?
Bildiğimiz ban işte ama incelenmesi için.
Peki gerçekten kopya yapmadığım anlaşılırsa geri verirler mi?
Destekten incelendiğine dair mesaj aldıysan beklemeni öneririm yoksa bir kez karar verildi ve itiraz edip sonuçlanmadıysa daha bakmazlar.
Destekten ne bir bildirim geldi ne de yazdığıma cevap verdiler. Bugün gele cevap bu;

Karakteriniz silindiği anda hesabınızda yüklü Plus Paket veya Karakter Sigortası ürünü mevcut ise, resmi sitede ki Üyelik İşlemleri > Karakter kurtarma başlığı altından başvuruda bulunarak destek alabilirsiniz. Hesabınızda Plus Paket ve Karakter Sigortası ürünü bulunmasına rağmen ilgili alanda karakteriniz gözükmüyor ise İletişim/Destek Formu > Dükkan Sorunları birimine başvurmanızı tavsiye ederiz.

Benim söylediğimle yönetimin cevapladığı konu arasında dağlar kadar fark var. Yönetim sorgusuz sualsiz karakterlerimi silmiş. Neden olduğunu bir tek ben bilmiyorum herhalde. Keşke kopya yapmış olsaydım. Keşke kopyayı öğrenseydim.
Kullanıcı avatarı
Lexoqe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Lexoqe »

Şans eseri 2007 de youtube’ye yüklenen bir videoda kendimi görüyorum.

https://youtu.be/lJQl6tIanMU

45. Saniyede. LeXoQe. Yazıklar olsun.
Akdedex
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Akdedex »

highvoltaj yazdı: 11 Nis 2020 22:16
Lexoqe yazdı: 11 Nis 2020 19:52
highvoltaj yazdı: 11 Nis 2020 18:38
Akdedex yazdı: 11 Nis 2020 14:49
highvoltaj yazdı: 08 Nis 2020 03:21 Paradan 6 sıfır atılsın belediye seçimlerinde reyim nihat dayıyadır.
Konuya 4-5 adet cevap vermişsiniz ama ne demek istediğiniz veya amacınız hiçbirinde belli değil hatta yok. İnsanlar sıkıntılarını paylaşıyor sulandıracaksanız kendi başlığını açın lütfen.

Ayrıca her para kazanana kopyacı demekten bıkmadınız. 1500 bonoya Halley ceket reçetesi satılıyor sunucumda. üretimiyle 3000 bono tutuyor. Adamın kasasında 4 adet ceket parası var totalde, sunucuyu sırtlamış diyorsunuz. Senelerdir oynayıp bu paraları yapamayanlar arkadaşı kıskanacaklarına kendileri için bir kafa patlatsınlar. 2 aydır oynuyorum 5.000 bono param var, al sat yaparak günde 700 bonodan fazla para kazanıyorum. İstemeden 40 bono kopyaladım bir kere oyun geri sarınca, kopya parayı hemen yere attım korkumdan. Ona rağmen her alışverişte kopya bono mu aldım acaba diye tereddüte düşüp karakterim için endişeleniyorum ama yapacak bir şey var mı? Yok. 1 t' lik alışverişi nakit yapacak var mı? yok. O zaman insanların emeğine yazık olmaya devam edecek.
Zamanında örs yapamayacak neferlere bak sen duy bunları nerull duy adamlar tevazudan oyun oynuyorlar isteseler yeni bir oyun açacak para kopyalamışlar hala diyorsunuzki biz suçsusuz bonomu verin.Ah bir zwartan olacaktı degil 1t çantanızda 10 binle dolaşacak adamlarsınız. B-)
Zamanında diyorsun :) milletin parası değerlendi. Ama ne hikmetse zenginler daha çok zengin fakir ise daha fakir oldu. Bence sen bu oyunu oynamıyorsun.
Benim için oyun 1 nisan 2007 de bitmişti yegenim şimdi koşturmuyoruz.
Kardeşim o zaman bilmediğin itemlerin, bilmediğin materyellerin piyasası hakkında yorum yapma 😂 Oyun 2007 de bittiyse senin için 40 level bile görememişsin. Eski olabilirsin ben de 2009 yılında başlayıp dönem dönem geri döndüm oyuna ama eski olman burada gelip boş ahkam kesebileceğini göstermez hatta bu paraları bu kadar abartman çokta zengin ve güçlü bir oyuncu olmadığını gösterir. Bırak bu boomer tavırları, eskiler eskide kaldı.
Kullanıcı avatarı
xZoEE
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Bono silinmesi

Mesaj gönderen xZoEE »

Bu sabah oyun geri sarması sonucu 12 bin bonom silinmiş
Eski emeklerim eski çabam herşeyimi satıp sırf çarlarımı dizmek için uğraşırken 6yıl sonra oyuna döndüm sanırım bu konuda herkes mağdur.
Ve ben oyunu tekrar bırakıyorum sanırım bonolarım gelmezse bütün hesabımı içindekileri silip bi daha gelmemek uğruna bu kadar üzüntü yeter
Aynı hafta 12 bin bonoluk maden satıp
Bonoları çözemediğim için 12 bono vermesi gerekirken 1200 verdi onu atlamamışken bunun olması 😣
E.ö sunucu xZOE - LayetezeLzeL
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen faysbok »

Lexoqe yazdı: 06 Nis 2020 00:21 11.641 tane vardı.
Ben de 45 tane bonom var diye iyi hissediyorum... sen de haklısın.
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
Lexoqe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Lexoqe »

faysbok yazdı: 16 May 2020 11:59
Lexoqe yazdı: 06 Nis 2020 00:21 11.641 tane vardı.
Ben de 45 tane bonom var diye iyi hissediyorum... sen de haklısın.
Oyunu bıraktık. 1 TL bile vermem artık. Size allah sabır versin :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön