Sunucu erişim sorunu hakkında [DÜZELTİLDİ]
Re: Sunucu erişim sorunu hakkında
Tüh ben de oyunun klasörlerine zarar gelmiştir diye kaldırdım tekrar kurayım dedim boşa kaldırmışım.Sorunun giderilmesini sabırsızlıkla bekliyoruz, kolay gelsin...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Crubbes ciddi ciddi japonyadanmı oynuyorsun
Lordivoiki,Xxxlordivoxxx,XxlordivoxxLordiivo...,Rowxmavirüya

Ya saat 10dan beri bekliorm hala gelmedi oyun sıkıldım artık GMLER LÜTFEN DÜZELTİN ŞUNU CANIM OLMUYOKİ BÖYLE !!
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES
HAKLIUSIN :!: :!: :!: :!:canerbjk yazdı:Plus Alın Destek Olun Diyorsunuz Alıyoruz Destek Oluyoruz Nedir Bu Yaptıklarınız??
Bu SoruNun HemeN DüzeLTiLmeSini Rica EdeRim KoNumu kiLitleDinizz..! :evil:
GüLü SeVeN DiKeNiNe KaTLaNıR..!
xJokerx24 yazdı:Bızı hıc takmayan yöneticinin neyine saygı qösdereLm ???
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
böyle acı gerçekmi olurya böle acı gerçeği varyacansuakaya yazdı:acı ama gerçekelmatador2323 yazdı:yani sorun gene sunucudacansuakaya yazdı:biraz sonrada intrnet baglantınızı kontrol edin yazaakelmatador2323 yazdı:arkadaşlar bnde dosya listesi bekleniyor yazıyor bu şuanda oluşan sunucu sorunu ilemi alakalı yoksa bnde ki sorun farklımı. :shock:![]()
![]()
Bende kaldırdım ama boşa saatlerdir kurmaya çalışıyorum oyunu.Rescuer yazdı:Tüh ben de oyunun klasörlerine zarar gelmiştir diye kaldırdım tekrar kurayım dedim boşa kaldırmışım.Sorunun giderilmesini sabırsızlıkla bekliyoruz, kolay gelsin...
KiMiNe GöRe KrAlIm KiMiNe GöRe YaLaN KaFaSıNa TaKmAsİn HiÇ KiMsE AdaMıNa GöRe AdAmIM....
- karabela12
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
sABAHTAN BERİ GİRMİYORUM BU YÖNETİCİLER Bİ CVP YAZIN ALLAH RIZASI İÇİN :twisted:
Ben Hl online atacam Map 2000 e bekleriz
Sunucu <ACR> yada <Chaos>
Lordivoiki,Xxxlordivoxxx,XxlordivoxxLordiivo...,Rowxmavirüya