uLTasLaNqPeaCe yazdı:SonLahMacun
PeaCeoFF
ÇobanSalata
KuzuÇevirme
YemekMasası
vs vs:D
karnın aç galiba
oldu olacak
Birbuçukiskender olsun
uLTasLaNqPeaCe yazdı:SonLahMacun
PeaCeoFF
ÇobanSalata
KuzuÇevirme
YemekMasası
ikv desteğe başvurdum teşko pano sayfasında sıkça sorulan sorular konusun altına prof un köşesi açmayı önerdim tornavida da zaten öyle bi çalışmamız war 1 ocak 2011 de açıcaz dedi şuan çok mesudumPROF yazdı:uLTasLaNqPeaCe yazdı:SonLahMacun
PeaCeoFF
ÇobanSalata
KuzuÇevirme
YemekMasası
karnın aç galiba
oldu olacak
Birbuçukiskender olsun
öyle bi çalışmamız var ben söylemek istemedim ama madem paparazziler öğrenmiş daha fazla saklamanın manası yok bir de item çıkartacaklarmış prof usulü diye efsunsuz olacak dediler kalbim kırıldı ben boş adam mıyım dedim evet dediler komiklikten çok ironikleşen yorumumu daha fazla uzatmadan veda ediyorum. duştan yeni çıktım giysilerim olmadığı için saçmalıyor olabilirim.giyinikken de saçmaladığım olmuştur tabi konuyu farklı yerlere çekmeyin lütfen.Sxtoluene yazdı:ikv desteğe başvurdum teşko pano sayfasında sıkça sorulan sorular konusun altına prof un köşesi açmayı önerdim tornavida da zaten öyle bi çalışmamız war 1 ocak 2011 de açıcaz dedi şuan çok mesudum
PROF yazdı:öyle bi çalışmamız var ben söylemek istemedim ama madem paparazziler öğrenmiş daha fazla saklamanın manası yok bir de item çıkartacaklarmış prof usulü diye efsunsuz olacak dediler kalbim kırıldı ben boş adam mıyım dedim evet dediler komiklikten çok ironikleşen yorumumu daha fazla uzatmadan veda ediyorum. duştan yeni çıktım giysilerim olmadığı için saçmalıyor olabilirim.giyinikken de saçmaladığım olmuştur tabi konuyu farklı yerlere çekmeyin lütfen.Sxtoluene yazdı:ikv desteğe başvurdum teşko pano sayfasında sıkça sorulan sorular konusun altına prof un köşesi açmayı önerdim tornavida da zaten öyle bi çalışmamız war 1 ocak 2011 de açıcaz dedi şuan çok mesudum
KuTSaLGeNc yazdı:La olm alem adamsin sen dustan ciktin pc basinda ne isin var...
Yoksa +18 filmlere mi bakiyon :)
PROF yazdı:KuTSaLGeNc yazdı:La olm alem adamsin sen dustan ciktin pc basinda ne isin var...
Yoksa +18 filmlere mi bakiyon :)
öyle sıralama mı olur
senin dediğin duştan önce
bsg ak :DKuTSaLGeNc yazdı:Olm dusta yumusatiyon :)
Sonra daha rahat olmuyo mu olm :)
PROF yazdı:bsg ak :DKuTSaLGeNc yazdı:Olm dusta yumusatiyon :)
Sonra daha rahat olmuyo mu olm :)
ii Fikir oyUna iLk qirişimde Çar açcam 1 tane daha :DSxtoluene yazdı:PROF yazdı:uLTasLaNqPeaCe yazdı:SonLahMacun
PeaCeoFF
ÇobanSalata
KuzuÇevirme
YemekMasası
karnın aç galiba :D
oldu olacak
Birbuçukiskender olsun :D
uLTasLaNqPeaCe yazdı:ii Fikir oyUna iLk qirişimde Çar açcam 1 tane daha :D
BirBuçukİskender:D
İmza: SonLahmacunYemekGrubuAnonimDonanımLimitedİnşaatGıdaŞirketi:D