meqaXsilent yazdı:Bz özLenMeMsz GaLiBa HıH
SıNawDan BaHseDiLmisKn . eLmDeN qeLDiqnce daa sıKı Bi TempoyLA caLısmaya BasLaDm . uMaRm isTeDqim yeRe aLLaH'ın iznyLe yerLesicm . hatRLayn we ÖZLEYEN aRKadsLaRa tesKKRLeRmi sunaRm en iÇten DiLeKLeRMLe saqLıcaKLa KaLın
' MeqaSiLenT*
Meryem'cm Telefonla Görüstüqümüz İcin Özlemeye Fırsat Vermıyorsun Ki
Tabi ki Şaka Yapıyorum Canım . Sms'm eRken Bittiqi İçin Cevap Atamıyorum Kusura Bakma. .
heRKese sLmLaR oLsn teKRRDaN aRKaDsLaR .
CaN'ım uzn zmn snLe qöRüşemeDK anLaTıLmsDı ztn seBeBi ama BunDaN sNra yne esKisi qBi oLucaz . .
oNuN Dısnda ; Su SIRaLaR yaDa DüNDeN BeRidR HayaTmda BüyüK öLcüDe bi DeişkLk yasaDm . BuNun icn yanMda oLan aRKdsLaRa soNsz tsKKRLeRmi suNaRm . özeLLiKLeDe KoRaY ' a
BeLKi ounu BıraKıRm beLkiDe aRa weriRm Hc biLmioRm . aMa aRnzda oLmazsam bni untMaın . .
VeDa DeqiL , sevGi CümLeLeRi )
' MeqaSiLenT *
2'LemLeRmN SonsZ BosLuqnDa qDip qeLİoRm . . Ve Sen SaTıRLaRma 1 VeBa qBi BuLa$maya DevaM eDioSn . .
meqaXsilent yazdı: heRKese sLmLaR oLsn teKRRDaN aRKaDsLaR .
CaN'ım uzn zmn snLe qöRüşemeDK anLaTıLmsDı ztn seBeBi ama BunDaN sNra yne esKisi qBi oLucaz . .
oNuN Dısnda ; Su SIRaLaR yaDa DüNDeN BeRidR HayaTmda BüyüK öLcüDe bi DeişkLk yasaDm . BuNun icn yanMda oLan aRKdsLaRa soNsz tsKKRLeRmi suNaRm . özeLLiKLeDe KoRaY ' a
BeLKi ounu BıraKıRm beLkiDe aRa weriRm Hc biLmioRm . aMa aRnzda oLmazsam bni untMaın . .
VeDa DeqiL , sevGi CümLeLeRi )
' MeqaSiLenT *
Kendıne ıyı bak senı unutmıcaz Sende bızı unutma emi
MegaReaL yazdı:Bu Mu sonuç oLarak tanıdığım Kişi ?
SöyLeyecek Laf buLamıyorum Top bundan Sonra onun eLinde .
Sadece ve Sadece YAZIKLAR OLSUN .
Kanka hayırdır noLdu :S
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
meqaXsilent yazdı: heRKese sLmLaR oLsn teKRRDaN aRKaDsLaR .