GENÇFB Loncası Resmi Konusu

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SAZOBALII
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: GENÇFB Loncası Resmi Konusu

Mesaj gönderen SAZOBALII »

Kanka sana uyuzluğuna ikimizinde bu loncaya girmek istediğimize dair yazacam gönderecem bak :)

Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
XASLANKRALX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen XASLANKRALX »

HAHA ozaman bende car kasam GençFBxAslanGS :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
GeNCFBxLiDeRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GeNCFBxLiDeRR »

Loncamıza Katılmak için başvuru yapmak isteyen arkadaşlar www.gencfbloncasi.com adresinden başvuru yapalabilirler.Başvuru yapan arkadaşların başvuruları degerlendirmeye alınacaktır.
Kullanıcı avatarı
GeNCFBxLiDeRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Burhan kanka sen başvuru yap .Başvurunu incelerken Lonca yönetimine ilk ben hayır derim :PSen bi Kendi Loncanı kur kanka :D :D unutmadan bide arz ol ama :D enginin dediklerine katılıyorum :)
Kullanıcı avatarı
GeNCFBxLiDeRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Dangerxbdrobere yazdı:Merhabalar ilk önce;

Ben arkadaşımda mail atmış sizin sitenize başvuru yapmış.Demişsiniz ki kriterlere göre uygun değilmişiz de ben anlayamadım neden? Yaştan dolayıysa anlarım.Sorum sadece meraktır ve de bir daha alım olacak mı ; çünkü loncanıza girmeyi 39'lardandır istiyorduk.

iYİ FORUMLAR...

Öncelikle İlginize teşekkür ederiz.Ama Loncamızda Bir çok kriter bulunmakta , Eğer başvurunuza böyle bir mail ile cevap atmışsak,Oyun kriterleriniz Loncamız kritelerine uymamıştır.Egerki Neden sorusu kafanızda varsa ;

www.gencfbloncasi.com adresinin İletişim bölümünden bize bu soruyu sorabilirsiniz . İkvforum ve oyundan bu sorunuzun cevabı verilmemektedir.

Başvuru yapan Tüm arkadaşlarımıza her zaman söylemekteyiz.Başvurunuzu önemseyerek yapın,Çünkü başvuruda Oyundaki Tüm hayatınızı anlatıyorsunuz.Başvurularını önemsemeyen,gerekli bilgileri vermeyen arkadaşlarımız bile Birinci aşamada elenmektedir.
Kullanıcı avatarı
KoRuYuCeXaMiR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen KoRuYuCeXaMiR »

Hesap kapatıldı. Konum bilgilerine Game Master yazarak gelebileceğiniz son nokta, uzaklaştırılmaktır!

[GM]Erdoğan
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın , dostlarınız sizi geçsin.
KoRuYuCeXaMiR
Kullanıcı avatarı
Dangerxbdrobere
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Dangerxbdrobere »

GeNCFBxLiDeRR yazdı:
Dangerxbdrobere yazdı:Merhabalar ilk önce;

Ben arkadaşımda mail atmış sizin sitenize başvuru yapmış.Demişsiniz ki kriterlere göre uygun değilmişiz de ben anlayamadım neden? Yaştan dolayıysa anlarım.Sorum sadece meraktır ve de bir daha alım olacak mı ; çünkü loncanıza girmeyi 39'lardandır istiyorduk.

iYİ FORUMLAR...

Öncelikle İlginize teşekkür ederiz.Ama Loncamızda Bir çok kriter bulunmakta , Eğer başvurunuza böyle bir mail ile cevap atmışsak,Oyun kriterleriniz Loncamız kritelerine uymamıştır.Egerki Neden sorusu kafanızda varsa ;

www.gencfbloncasi.com adresinin İletişim bölümünden bize bu soruyu sorabilirsiniz . İkvforum ve oyundan bu sorunuzun cevabı verilmemektedir.

Başvuru yapan Tüm arkadaşlarımıza her zaman söylemekteyiz.Başvurunuzu önemseyerek yapın,Çünkü başvuruda Oyundaki Tüm hayatınızı anlatıyorsunuz.Başvurularını önemsemeyen,gerekli bilgileri vermeyen arkadaşlarımız bile Birinci aşamada elenmektedir.
Çok teşekkür ederim de ben bir kere daha özür dileyerkten sizden bir şey rica edecektim.Sizin loncanıza 39 lardandır girmek istiyorduk ve yine yakın zamanda bir alım yapılacaksa bunu merak ediyorum.İlginize teşekkür ederim.
ILLeGaLxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
XASLANKRALX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen XASLANKRALX »

GeNCFBxLiDeRR yazdı:Burhan kanka sen başvuru yap .Başvurunu incelerken Lonca yönetimine ilk ben hayır derim :PSen bi Kendi Loncanı kur kanka :D :D unutmadan bide arz ol ama :D enginin dediklerine katılıyorum :)
hehe bırak bu işleri kanka başvuru yapsam havada kaparsın beni :D lonca kurmamada gerek yok tek yeterim size enginede sana da tek atarım kafamı bozmayın :D
Kullanıcı avatarı
SAZOBALII
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen SAZOBALII »

Artist herif ya gs li işte salça işte bulaşık işte işte işte işte.... :mrgreen: :mrgreen: Muhammet konunuzu biraz geyik mekanına çevirdik arkadaşlardan rahatsız olan varsa neyse gereği yaparız...Maksat muhabbet...

Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Kullanıcı avatarı
GeNCFBxLiDeRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Yahu konuyu siz geyik mekanına çevirin yeter ne rahatsızlıgı canlarım benım :) pis cinconlu sampıyon yapcaksınız bızı ondan sevıyorum senı :P

“Genel Sohbet” sayfasına dön