GENÇFB Loncası Resmi Konusu
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: GENÇFB Loncası Resmi Konusu
Kanka sana uyuzluğuna ikimizinde bu loncaya girmek istediğimize dair yazacam gönderecem bak 
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
-
- Sahaf Yardımcısı
HAHA ozaman bende car kasam GençFBxAslanGS :mrgreen:
- GeNCFBxLiDeRR
- FareAdam Düşmanı
Loncamıza Katılmak için başvuru yapmak isteyen arkadaşlar www.gencfbloncasi.com adresinden başvuru yapalabilirler.Başvuru yapan arkadaşların başvuruları degerlendirmeye alınacaktır.
- GeNCFBxLiDeRR
- FareAdam Düşmanı
Burhan kanka sen başvuru yap .Başvurunu incelerken Lonca yönetimine ilk ben hayır derim
Sen bi Kendi Loncanı kur kanka
unutmadan bide arz ol ama
enginin dediklerine katılıyorum 
- GeNCFBxLiDeRR
- FareAdam Düşmanı
Dangerxbdrobere yazdı:Merhabalar ilk önce;
Ben arkadaşımda mail atmış sizin sitenize başvuru yapmış.Demişsiniz ki kriterlere göre uygun değilmişiz de ben anlayamadım neden? Yaştan dolayıysa anlarım.Sorum sadece meraktır ve de bir daha alım olacak mı ; çünkü loncanıza girmeyi 39'lardandır istiyorduk.
iYİ FORUMLAR...
Öncelikle İlginize teşekkür ederiz.Ama Loncamızda Bir çok kriter bulunmakta , Eğer başvurunuza böyle bir mail ile cevap atmışsak,Oyun kriterleriniz Loncamız kritelerine uymamıştır.Egerki Neden sorusu kafanızda varsa ;
www.gencfbloncasi.com adresinin İletişim bölümünden bize bu soruyu sorabilirsiniz . İkvforum ve oyundan bu sorunuzun cevabı verilmemektedir.
Başvuru yapan Tüm arkadaşlarımıza her zaman söylemekteyiz.Başvurunuzu önemseyerek yapın,Çünkü başvuruda Oyundaki Tüm hayatınızı anlatıyorsunuz.Başvurularını önemsemeyen,gerekli bilgileri vermeyen arkadaşlarımız bile Birinci aşamada elenmektedir.
- KoRuYuCeXaMiR
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
Hesap kapatıldı. Konum bilgilerine Game Master yazarak gelebileceğiniz son nokta, uzaklaştırılmaktır!
[GM]Erdoğan
[GM]Erdoğan
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın , dostlarınız sizi geçsin.
KoRuYuCeXaMiR
KoRuYuCeXaMiR
- Dangerxbdrobere
- Cin Avcısı
Çok teşekkür ederim de ben bir kere daha özür dileyerkten sizden bir şey rica edecektim.Sizin loncanıza 39 lardandır girmek istiyorduk ve yine yakın zamanda bir alım yapılacaksa bunu merak ediyorum.İlginize teşekkür ederim.GeNCFBxLiDeRR yazdı:Dangerxbdrobere yazdı:Merhabalar ilk önce;
Ben arkadaşımda mail atmış sizin sitenize başvuru yapmış.Demişsiniz ki kriterlere göre uygun değilmişiz de ben anlayamadım neden? Yaştan dolayıysa anlarım.Sorum sadece meraktır ve de bir daha alım olacak mı ; çünkü loncanıza girmeyi 39'lardandır istiyorduk.
iYİ FORUMLAR...
Öncelikle İlginize teşekkür ederiz.Ama Loncamızda Bir çok kriter bulunmakta , Eğer başvurunuza böyle bir mail ile cevap atmışsak,Oyun kriterleriniz Loncamız kritelerine uymamıştır.Egerki Neden sorusu kafanızda varsa ;
www.gencfbloncasi.com adresinin İletişim bölümünden bize bu soruyu sorabilirsiniz . İkvforum ve oyundan bu sorunuzun cevabı verilmemektedir.
Başvuru yapan Tüm arkadaşlarımıza her zaman söylemekteyiz.Başvurunuzu önemseyerek yapın,Çünkü başvuruda Oyundaki Tüm hayatınızı anlatıyorsunuz.Başvurularını önemsemeyen,gerekli bilgileri vermeyen arkadaşlarımız bile Birinci aşamada elenmektedir.
ILLeGaLxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
LawLeSşxxİnTiKaM
LawLeSsxxİnTiKaM
-
- Sahaf Yardımcısı
hehe bırak bu işleri kanka başvuru yapsam havada kaparsın beniGeNCFBxLiDeRR yazdı:Burhan kanka sen başvuru yap .Başvurunu incelerken Lonca yönetimine ilk ben hayır derimSen bi Kendi Loncanı kur kanka
![]()
unutmadan bide arz ol ama
enginin dediklerine katılıyorum
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
Artist herif ya gs li işte salça işte bulaşık işte işte işte işte.... :mrgreen: :mrgreen: Muhammet konunuzu biraz geyik mekanına çevirdik arkadaşlardan rahatsız olan varsa neyse gereği yaparız...Maksat muhabbet...
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
- GeNCFBxLiDeRR
- FareAdam Düşmanı
Yahu konuyu siz geyik mekanına çevirin yeter ne rahatsızlıgı canlarım benım
pis cinconlu sampıyon yapcaksınız bızı ondan sevıyorum senı