hocam şu robot ile savaşan 2 karakter de büyücüymüş gibi geldi 2 farklı sahnede 2 si ayrı ayrı buz atıyolar sandım fakat dikkatli bakınca her 2 sahnede de sadece mavi tonlarında zırhı olan buz atıyor sarılı olan şifacı olabilir yanlış anlamışım sanırım ama yine de umarım farklılık olur öle umalım
İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.
Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.
hocam şu robot ile savaşan 2 karakter de büyücüymüş gibi geldi 2 farklı sahnede 2 si ayrı ayrı buz atıyolar sandım fakat dikkatli bakınca her 2 sahnede de sadece mavi tonlarında zırhı olan buz atıyor sarılı olan şifacı olabilir yanlış anlamışım sanırım ama yine de umarım farklılık olur öle umalım
Re: İstanbul Kıyamet Vakti: Karaköy Tanıtım videosu yorumlarınız,düşünceleriniz.
Savaşçının kırmızı donu yılbaşına özel giydiğini umut ediyorum
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Adam İmzasını Değişmiş
DAİREONÜÇ
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Oksit
KUKLACI
[2008---?]
Kesinlikle yoksa para verip aldığımız kırmızı giysinin bir anlamı kalmaz
Ben bir şey demiyorum kardeşim artık yorum yazmıcam ilerde görücekler zaten belki iyidir videodaki gibi değildir amaturkoxHAMSTER yazdı: ↑27 Ara 2017 20:50 Şuan ki dokuların yarım olduğu bariz. Benim tek beğenmediğim nokta sondaki logonun paintte hazırlanmış olmasıydı. Keşke daha önce videoları kim hazırlıyorsa ona hazırlatsalarmış. Şahsen bu malzemeyle bu kadar amatör bir video hazırlanması hiç hoş olmadı.
ben beğenmedim güzel değil ileride inşallah oyunu bırakan olmaz inşallah yanılırım inşallah herkes oynar ne diyim ben artık.
Susuyorum...
- BeLmanDo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming

Zırh Kadın ve Erkek Savaşçılar için Renk Renk kadında Kırmızı Erkekte Sarı duruyor ve ağız kısmı Gece Zırhında olduğu gibi Kapalı
Elindeki Balta cok ince basit kalmış Tabii geldiği zaman göreceğiz hepimiz
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
Yoğunbakım
Maddex
Ayrıca savaşçı hamlesini yaparken elindeki silah önden gidiyor.
Demek ki sorunumuz devam ediyor
Demek ki sorunumuz devam ediyor
2006-2016
Bayan şifalar gene göz kamaştıracak 
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
İstanbul'dan bir bölge gelmesini diliyordum ve geldi. Sokaklarında dolaşmasını sevdiğim realde gezerken aklıma gelip ''aaa bak burda demir madeni vardı '' dediğim Eminönü'nden sonra Karaköy'ün gelmesi çok güzel oldu bence. Umarım oyunda da gerçekliliğini göreceğiz. Evet fare adamlarla başımız belaya gireceği belli sonuçta gizit klanı Karaköy'ün elinde , arz ve lodos klanı bakalım bir mi olacak yoksa Karaköy'de de savaş görecek miyiz? Yeni ekipmanlar güzele benziyor lakin efsuna göre renkleri umarım vardır yoksa yine hayal kırıklığına uğrayacağım.
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Bu kıyafetlerin 59 sv. olacağını da bilmiyoruz. 55 de olabilir lakin tek bir zırhın da olacağını düşünmüyorum artık. Silahlara parlatma uygulanınca inceliği kalınlığı pek umursanmaz bence.
Ayrıca hepsini geçtim şu fareadamın kıyafeti efsane olmuş. Bayıldım...
Edit :Kadının saç şekli yeni mi?
Ayrıca hepsini geçtim şu fareadamın kıyafeti efsane olmuş. Bayıldım...
Edit :Kadının saç şekli yeni mi?

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı