Ya bir de
Ayrıca paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.
İyi Forumlar
Platonik aşkımmış gibi twitterdan stalklıyorum NerullcuğumuWinterfell yazdı: ↑10 Ara 2017 02:45 Güzel bi espiri yapardım da, neyse o enerjinizi kaybetmenizden korkuyorumkolay gelsin sayın "Gorgar".Yalnız bir açıklık getirmenizi istiyorum level üzerine bir şeyler tartışılıyor,şimdi yeni level geliyor mu gelmiyor mu ?
Ya bir dehazır sormuşken "Nerull" ne yapıyor yahu sesi çıkmıyor
Gene GIF mi atıyor birilerine ? Yaw GIF olmasa adam konuşamayacak zaten.
Ayrıca paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.
İyi Forumlar![]()
"Güncelleme ne zaman gelecek, bıktık" diyen arkadaşlar için güzel bir düşünce sergilemişsiniz efem. Bilgilendirme için de teşekkürler.Gorgar yazdı: ↑09 Ara 2017 23:54 Merhaba arkadaşlar
Bütün sunucuları gezdim, aslında duyuru yapmak amaçlı değil. Genişleme paketi hazırlamak genel anlamda çok yorucu bir süreç oluyor. Böyle zamanlarda oyuna giriyorum ve oyunculardan öyle bir güç geliyor ki bu pek de tarif edilemez. Onca konuşma, kargaşa, merak, hayret, güzel mesaj, eleştiri vs. iç içe geçiyor. Erg gibi bir enerji bu, insan yenileniyor.
Bütün oyunculara çok teşekkür ederim ve iyi oyunlar dilerim...
Güncelleme ne zaman mı? Yakında![]()
Evet o kadar net konuşmuş ki tarih bile vermiş değil mi (!) Sadece yeni seviye bilgisi geldi, o da zaten az çok tahmin edilen bir şeydi.Retaliation yazdı: ↑10 Ara 2017 12:41"Güncelleme ne zaman gelecek, bıktık" diyen arkadaşlar için güzel bir düşünce sergilemişsiniz efem. Bilgilendirme için de teşekkürler.Gorgar yazdı: ↑09 Ara 2017 23:54 Merhaba arkadaşlar
Bütün sunucuları gezdim, aslında duyuru yapmak amaçlı değil. Genişleme paketi hazırlamak genel anlamda çok yorucu bir süreç oluyor. Böyle zamanlarda oyuna giriyorum ve oyunculardan öyle bir güç geliyor ki bu pek de tarif edilemez. Onca konuşma, kargaşa, merak, hayret, güzel mesaj, eleştiri vs. iç içe geçiyor. Erg gibi bir enerji bu, insan yenileniyor.
İroni mi yaptın ciddi misin anlayamadım?Retaliation yazdı: ↑10 Ara 2017 12:41"Güncelleme ne zaman gelecek, bıktık" diyen arkadaşlar için güzel bir düşünce sergilemişsiniz efem. Bilgilendirme için de teşekkürler.Gorgar yazdı: ↑09 Ara 2017 23:54 Merhaba arkadaşlar