ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı Günlüğü
- YankeeGoHome
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Exile
Re: FıratÇakıroğlu Günlüğü [EMİNÖNÜ] #Alpargon
Hem playstorede hem de dükkanda indirim varken güçlendir bence asanı 
Re: FıratÇakıroğlu Günlüğü [EMİNÖNÜ]
VoiceOfVoiceless yazdı:Eyvallah sağolasınSeven yazdı:Hayırlı olsun güle güle kullan.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
Akçe kısmı güzel ancak parlatma kısmı beni cezbetmedi.Yüzde 50 indirim bekliyorum :mrgreen: :mrgreen:YankeeGoHome yazdı:Hem playstorede hem de dükkanda indirim varken güçlendir bence asanı
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
Merhabalar , bugünü de bitirdik çok şükür.Ortalama bir gündü.1 defa Stu kesimine katıldım.Onun haricinde holdeydik Furkan'la.
Günün tek xenosu bana düştü;

1 m1'li grupla sadece Stuart kesimi yaptık.Zırh düşer ümidiyle girdim ama yine madalya aldım.Sanırsam şifacılar içinde oyun tarihinde en şanssız benim.Yani hiç bir şekilde item alamıyorum bu lanet bölgeden.

Lonca olarak artırıcı almayı planlıyoruz.Ben de fırsattan istifade gireyim ÇT'yi bitireyim dedim.Bir süre gazaptan uzak kalacağım.
Lazım olan parçalar şöyle ;
Mevlana Zırh
Mevlana Pantul
Mevlana Ayakkabı
Bu 3ü düşene kadar girmeyi düşünüyorum.
Fazla bir şey yapmadığım için malum fotoğraf da almadım.Kısa geçelim bugünü ,tekrar görüşmek üzre selametle...
Günün tek xenosu bana düştü;

1 m1'li grupla sadece Stuart kesimi yaptık.Zırh düşer ümidiyle girdim ama yine madalya aldım.Sanırsam şifacılar içinde oyun tarihinde en şanssız benim.Yani hiç bir şekilde item alamıyorum bu lanet bölgeden.

Lonca olarak artırıcı almayı planlıyoruz.Ben de fırsattan istifade gireyim ÇT'yi bitireyim dedim.Bir süre gazaptan uzak kalacağım.
Lazım olan parçalar şöyle ;
Mevlana Zırh
Mevlana Pantul
Mevlana Ayakkabı
Bu 3ü düşene kadar girmeyi düşünüyorum.
Fazla bir şey yapmadığım için malum fotoğraf da almadım.Kısa geçelim bugünü ,tekrar görüşmek üzre selametle...
- firaridadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Voice of Voiceless
Oyun içerisinde seni 'asitçi' olarak değil de 'şifacı' olarak görmek bana çok garip geliyorVoiceOfVoiceless yazdı:Lonca olarak artırıcı almayı planlıyoruz.Ben de fırsattan istifade gireyim ÇT'yi bitireyim dedim.Bir süre gazaptan uzak kalacağım.
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
Teşekkürler , ben de alışamadım henüz , bana saldıranlardan kaçmak bana göre değil açıkçasıfiraridadas yazdı:Oyun içerisinde seni 'asitçi' olarak değil de 'şifacı' olarak görmek bana çok garip geliyorVoiceOfVoiceless yazdı:Lonca olarak artırıcı almayı planlıyoruz.Ben de fırsattan istifade gireyim ÇT'yi bitireyim dedim.Bir süre gazaptan uzak kalacağım.Sanki sen değilsin
Umarım en kısa zamanda eksiklerini tamamlarsın canım arkadaşım
ÇT ile işim bitince bomba gibi döneceğimden emin olabilirsiniz
- mahmutcaan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Uzun zamandır foruma girmiyordum girince ilk işim günlüklere bakmak oldu seni tekrar görmek güzel yeni günlüğün hayırlı olsun bende artık sizin loncanızdan oldum yarın giriceğim oyuna konuşur muhabbet ederiz. Tekrardan başlamana çok sevindim hayırlısıyla devam edersin inşallah tekrardan hayırlı olsun 
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
Teşekkür ederim sağolasın .mahmutcaan yazdı:Uzun zamandır foruma girmiyordum girince ilk işim günlüklere bakmak oldu seni tekrar görmek güzel yeni günlüğün hayırlı olsun bende artık sizin loncanızdan oldum yarın giriceğim oyuna konuşur muhabbet ederiz. Tekrardan başlamana çok sevindim hayırlısıyla devam edersin inşallah tekrardan hayırlı olsun
Loncaya hoşgeldiniz
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
Merhabalar , bugün uzun bir gündü.Dolu geçirdik , herşeyden biraz vardı.
Öncelikle Kill For You loncası ile birleştik.Eski dostlar bir araya geldi.Hoşgeldiniz diyorum buradan da.
Sonra beraber bir takım işler yaptık.Yaslanın arkanıza , başlıyoruz... :arrow:
Güne Migrat ile başladım.Ablamız değişik bir yüzük verdi;

Loncadan arkadaşlarla GBM-X turu yaptık , tabiki yine boş döndüm.İtem aldığımı mı düşündünüz yoksa

BÜROKRAT kardeşimizin Sığınak'tan yüzük eksikmiş.Tamamlamak için girdik , tamamladık da.Hayırlı olsun Işık Hanım Yüzüğü;
Zamanında bunu düşürmek için ne uğraşmıştım beee

Bakınız ;

Düşünen Abi'yi kestik ;

İnternet sitelerinde evde tek başınayken yapılanlar listesi galerilerinde muhakkak olan bir görüntü :lol:

Ordan savaşçıyla Migrat'a geçtik.Tabiki item alamadım ;

Junon'un salonu tam ayaklarımın altında galiba ;

Ordan da Hidralara geçtik.Önce Yeşil , sonra Kadim , sonra bir da Kadim ;

Bu büyücüyü silmeyi planlıyorum.Yeni karakterler açıp , komodo dişi , örümcek gözü gibi materyalleri stoklamayı planlıyorum.Bakalım kısmet

Şifacıyla desteğe gittim son Kadim kesimi ;

Ayrıca loncamıza arttırıcı aldık , şimdiden hayırlı olsun.

Noktayı güzel bir şarkıyla koyalım:
https://www.youtube.com/watch?v=-SjFDNdvTCQ
Selametle...
Öncelikle Kill For You loncası ile birleştik.Eski dostlar bir araya geldi.Hoşgeldiniz diyorum buradan da.
Sonra beraber bir takım işler yaptık.Yaslanın arkanıza , başlıyoruz... :arrow:
Güne Migrat ile başladım.Ablamız değişik bir yüzük verdi;

Loncadan arkadaşlarla GBM-X turu yaptık , tabiki yine boş döndüm.İtem aldığımı mı düşündünüz yoksa

BÜROKRAT kardeşimizin Sığınak'tan yüzük eksikmiş.Tamamlamak için girdik , tamamladık da.Hayırlı olsun Işık Hanım Yüzüğü;
Zamanında bunu düşürmek için ne uğraşmıştım beee

Bakınız ;

Düşünen Abi'yi kestik ;

İnternet sitelerinde evde tek başınayken yapılanlar listesi galerilerinde muhakkak olan bir görüntü :lol:

Ordan savaşçıyla Migrat'a geçtik.Tabiki item alamadım ;

Junon'un salonu tam ayaklarımın altında galiba ;

Ordan da Hidralara geçtik.Önce Yeşil , sonra Kadim , sonra bir da Kadim ;

Bu büyücüyü silmeyi planlıyorum.Yeni karakterler açıp , komodo dişi , örümcek gözü gibi materyalleri stoklamayı planlıyorum.Bakalım kısmet

Şifacıyla desteğe gittim son Kadim kesimi ;

Ayrıca loncamıza arttırıcı aldık , şimdiden hayırlı olsun.

Noktayı güzel bir şarkıyla koyalım:
https://www.youtube.com/watch?v=-SjFDNdvTCQ
Selametle...
En son Naveran tarafından 21 Ağu 2016 19:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Video linki düzeltildi.
Sebep: Video linki düzeltildi.
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
Loncamızın yeni üyelerinden TheHUN-Thehunıı kardeşimiz onca "hayır" ısrarlarımıza rağmen Hidroflorik Asa'sını basmış bulundu.Hayırlı uğurlu olsun , asitin yaksın çürütsün