Bugün oyunda boş boş gezdim ve kenan junon gruplarına girerek bölge attım fakat ne yazık ki yine hiç bir şey düşüremedim yani artık sinirlenme noktasına geldim diyebilirim. Toplam kenan junon karışık 50-55 defa bölge girdim 1 maraton ayak ve 1 mor fevzi cevo pant düştü şimdiye kadar geriye hep ya madalya ya iksir geldi.
Bu günde lonca liderimiz emre kardeşim ile beraber ve diğer arkadaşlarımla beraber kenan ve junon girdik

Güzel ve hızlı kesimler gerçekleştirdik hem kenan hem junonda. Daha sonra loncamızın üyelerinden Orçun hocam için çarında ki son eksik kıyamet ayakkabıyı üretmesine yardımcı olmaya çalıştım. An itibariyle son 5 sürüngen pulu kaldı onları da yarın onun için bulacağım ve kıyamet ayakkabısını üretip giyecek kıyamet setini tamamlayacak.
Yine sohbette hatalısollama nickli hocam Ayıboğann pm yazdı ve bende hemen yanına koştum sağolsun yine bana bir kaç parça ücretsiz item verdi satıp para elde etmem için.

Bu arada büyük ihtimal yarın m1 tılsımı elde edebilirim sağolsun tanıdık arkadaşlar vs yardımcı olacak
M1 elde edersem buraya yarın ki günlüğümde yazacağım tılsımdan sonra ki hedefim artık bol bol kenan junon ve çt atarak üzerimde ki eksiklikleri tamamlamak olacak.