Ayıboğann Günlüğü - Eminönü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Voice Of Voiceless

Re: Ayıboğann Günlüğü - Eminönü

Mesaj gönderen bugra333 »

Sevgili günlük,

Bugün oyunda boş boş gezdim ve kenan junon gruplarına girerek bölge attım fakat ne yazık ki yine hiç bir şey düşüremedim yani artık sinirlenme noktasına geldim diyebilirim. Toplam kenan junon karışık 50-55 defa bölge girdim 1 maraton ayak ve 1 mor fevzi cevo pant düştü şimdiye kadar geriye hep ya madalya ya iksir geldi.

Bu günde lonca liderimiz emre kardeşim ile beraber ve diğer arkadaşlarımla beraber kenan ve junon girdik

Resim

Resim

Güzel ve hızlı kesimler gerçekleştirdik hem kenan hem junonda. Daha sonra loncamızın üyelerinden Orçun hocam için çarında ki son eksik kıyamet ayakkabıyı üretmesine yardımcı olmaya çalıştım. An itibariyle son 5 sürüngen pulu kaldı onları da yarın onun için bulacağım ve kıyamet ayakkabısını üretip giyecek kıyamet setini tamamlayacak.

Yine sohbette hatalısollama nickli hocam Ayıboğann pm yazdı ve bende hemen yanına koştum sağolsun yine bana bir kaç parça ücretsiz item verdi satıp para elde etmem için.

Resim

Bu arada büyük ihtimal yarın m1 tılsımı elde edebilirim sağolsun tanıdık arkadaşlar vs yardımcı olacak :)
M1 elde edersem buraya yarın ki günlüğümde yazacağım tılsımdan sonra ki hedefim artık bol bol kenan junon ve çt atarak üzerimde ki eksiklikleri tamamlamak olacak.
/f Ayıboğann
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Lonca lideri demeyelim loncanın içindeki herkes bir lider zaten ;)

Bu arada güzel ilerliyorsun hayırlısı bakalım.

M1 i alırsan bende m1 e dönebilirim.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Sevgili günlük,

Bugün sonunda m1 tılsımı elde edebildim sağolsun lonca arkadaşlarımda yardımcı oldular. Tabi ben oyuna geri döndüğümde tılsım fiyatlarından gözüm korkmuştu ve çt yüzü göremeyeceğimi düşünerekten bir çok çt görevini yapmamıştım fakat Allaha şükür m1 tılsımı da elde ettik. Bugün migrat görevleri ve çt girebilmek için gerekli çeşitli görevleri tamamladım. Çemberlitaşa ilk defa girerek khaos görevini de hallettim.

Bundan sonra ilk işim X görevini alarak x atmak daha sonra diğer bosslara sırasıyla bakacağım :)
Fizik bilgi 1 tılsımı ile toplam 1750 fizik hasarım var üzerimde. Asa trans asa olduğu için 300 hs eksik yoksa 2000 civarı fizik hs olacaktı. Bunada şükür m1 tılsım ile fena iş yapmam sanırım 1750 hs zaten çt den kıyo asa düşerse olurda ileride parlatıp ona geçiş yapacağım.

Resim
/f Ayıboğann
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Tılsımın hayırlı olsun,umarım yakın zamanda karakterini dizersin.
Resim
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Güzel bir ilerleyiş, güzel bir üslup oyuna yeni başlayanlara genellikle söylediğim sözlerden birini sanada iletmek istiyorum. Şuan oyunun en güzel zamanlarını geçiriyorsun :) ilk Migrat ilk Sığınak ilk Çemberlitaş gerçekten heycan verici duygular.
Oyuna olan hevesenin hiç sönmemesi dileği ile bol şans!
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Sevgili günlük bugün çok bol aksiyonlu bir gün oldu :)

Önce kenan attım ve daha sonra x grubu olduğun gördüm ve gruba girdim ilk defa çt bölgesine tam anlamı ile girmiş oldum fakat yol savaşçısını da keselim dediler ve grup yetersiz geldi kesemedik köpeği alamadığımız için bazı arkadaşlarda sıkıntı çıktı o sebeple grup dağıldı ve çıktık çt den ama benim için tecrübe olmuş oldu.

Resim

Daha sonra gece 12 den 3 e kadar şimdiye kadar arz peşinde koştuk neredeyse mazhar hocam yengemiz ve lonca arkadaşlarım ile grup halinde eminönü,meteor,sivri ada turlayarak arz peşinde koştuk hatta sancakları da gelmişken bir güzel temizledik :)

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Gerçekten çok eğlendim diyebilirim gayet güzel bir gün oldu bugün. Henüz x görevini yapamadım yarın inşallah bir x grubu bulup görevi yapacağım.
/f Ayıboğann
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Sevgili günlük,

Bugün oldukça heyecan verici bir gün oldu. Önce Chatlaqs nickli Ahmet hocam ile X kesme görevim için x grubu topladık ve çt ye girdik. Yol savaşçısı ve X kesimini sorunsuz hızlı bir şekilde gerçekleştirdik. Fakat herhangi bir item düşmedi.

Resim

Ardından x görevi biter bitmez bunun şerefine bir gaf atarak ilk tecrübemi kazanmak istedim. Yine ahmet hocam ile beraber bir gaf grubu topladık ve düştük gaffar yollarına :)

Önce Stuart kesimini gerçekleştirdik şükür sorun olmadı hızlı ve sorunsuz bitti. Orada ss almayı unutmuşum madalya verdi canı sağolsun ilk girişim sonuçta.

Sıra geldi Semiha ablamızı içeri atmaya ama canı 51 iken grupta herkes öldü şifa ve 1 büyü kaldı sağolsun kalan büyücü arkadaş semihayı tek başına içeri attırabildi bizde derin bir nefes aldık :)

Daha sonra gaffarın girişinde ki robottan ufak görevi aldım yaptım. Gaffar kesimi sırasında ilk tecrübem olduğu için ara sıra öldüm tabi doğal olarak. İkinci denememizde sorunsuz bir şekilde önce semihayı kestik ve torbadan birde ne göreyim transformatör pantolon çıktı ve mutlu oldum ilk çt turumda trans pant düşmesi gayet güzel oldu.

Resim

En son oyundan çıkarken de içeride torbada trans pant. düştükten sonra ss almayı unuttuğum için çıkışta ahmet hocamla ss aldım.
Resim
/f Ayıboğann
batuhan27
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen batuhan27 »

Çok çabuk ilerlemişsin bence trans asayı üretmekle en iyisini yapmışsın m1de hızlı almışsın bende günlük tutup tekrar başlamayı dünüyorum aslında
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Sevgili günlük,

Bugün benim içinde sürpriz olan bir karar verdim. Orçun hocanın (PALABEY) y2 tılsımını 320m nakite sattık. Daha sonra onda eksik olan bir kaç parça ufak tılsım aldık. Daha sonra elimde bir baktım 36m civarında bir nakit para var daha önce trans asa ve kıyo zırh el ile üretmiştim acaba bir ceket üretsem ( ceket 300hs veriyor) diye düşünürken reçeteye bir baktım toplasam 40-45m ye üretebileceğimi gördüm. Elimde ki az nakiti biriktirip büyük bir tılsım almam bayağı zordu bende para boş duracağına ceket üreteyim dedim ve hemen işe koyuldum.

Elimdeki nakit ile madenleri toplamaya başladım tabi 36m nakit yetmedi sağolsun orçun hocam 10m borç verdi bana ve kalan madenleri de toplayarak kıyamet ceketi üretip üzerime geçirdim ve gerçekten yakıştı diyebilirim :)

Asayı üretirken lonca arkadaşlarım bölgede vs olduğu için Ahmet hocam bana eşlik etti sağolsun.

Resim

Resim

Gecede Mazhar hocam yengemiz ve diğer arkadaşlar ile yine 6 kişi grup kurarak meteor arz kalesine baskın yaptık ve kp kastık güzel oldu ss alamadım unutmuşum :)

Oyundan çıkarken de orçun hocam ile yanyana bir poz verdim

Resim

Yani bilmiyorum hata mı yaptım kıyo ceket üreterek. Sonuçta elimde 36m nakit vardı ve boş boş duruyordu bir şeyler yapmam lazımdı. Şuan f1 tılsım dahil toplamda 1950 fizik hs var üzerimde ve m1 tılsımım var.

Söylemeyi unuttum sabah bir kaç defa x turladık ama elim boş döndüm :?

batuhan27 yazdı:Çok çabuk ilerlemişsin bence trans asayı üretmekle en iyisini yapmışsın m1de hızlı almışsın bende günlük tutup tekrar başlamayı dünüyorum aslında
Ben mayıs başında tekrar döndüm oyuna yeni hesapla hocam pişman değilim açıkçası özlemişim oyunu 4 yıl ara verdikten sonra mutlu oldum.
/f Ayıboğann
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Bence ceket abartı olmuş.Tabi bu bir düşünce yine de karar senin.
Resim

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön