Kalemimi elime almamla birlikte yazmaya başladım yine günlüğümü,
Bu günün daha akşamı var
Sabah oyuna giriş yaptığım ve elimdeki Tılsımları satmaya ve lazım olabilecek Tılsımları aramaya başladım.
Ve günlük sayende bazı sıkıntılar ile karşı karşıya kaldım bazı satmak istediğim Tılsımlarını soran arkadaşlar şu kadara aldığın şeyi bana şimdi bu kadara mı satıcaksın tarzında yorumlar yaptılar
Günlüğümü okuyorlarmış ve yaptığım alışverişlerin bir çoğu farkında [quote] Günlük bunuda seninle paylaşıyorum tek aramızda kalsın [/quote]
Oysa ki aramızda kalacaktı
Sağlık olsun diyelim neyse bu gün bir alışveriş daha yaptım Klan'dan Tılsımları yansıtırken biri [/color]Meteorit 1 ne kadar diye sordu, fiyatını söyledim 2 adet verirsen Büyü Bozma III ile takas olur dedi. Biraz konuşuktan sonra yine güzel bir fiyata anlaştım. Şu günlerde işlerim tıkırında gidiyor hayırdır inşallah diyelim Meteorit 1+ 125 ve 800 İpek 800 Latex vererek alışverişimizi tamamlamış olduk
Şimdilik anlatıklarım bu kadar akşama olacaklardan yine burada paylaşıyor olacağım
Birde nasıl durur diye merak ettim Görselide kendi yaptığım görseli ekledim.. Bilmiyorum yakıştı gibi duruyor
Ülkede yaşanan bu olaylar tüm herkesi içten içe üzüyor. İstanbulda oturan biri olarak dışarı adım atmaya korkar olduk. Sanmayın ki onlardan korkuyoruz, asıl korkak onlar ki bizimle savaşıcak yürekleri olmayan kansız mahluklar. Gönül ister burada sadece güzel eğlenceli zamanımızı paylaşalım. Fakat şöyle bir zamanda birlik beraberlik çok önemli.
Hepiniz Allaha emanetsiniz. Sağlıcakla kalın dostlarım, arkadaşlarım, kardeşlerim .
Ülkede yaşanan bu olaylar tüm herkesi içten içe üzüyor. İstanbulda oturan biri olarak dışarı adım atmaya korkar olduk. Sanmayın ki onlardan korkuyoruz, asıl korkak onlar ki bizimle savaşıcak yürekleri olmayan kansız mahluklar. Gönül ister burada sadece güzel eğlenceli zamanımızı paylaşalım. Fakat şöyle bir zamanda birlik beraberlik çok önemli.
Hepiniz Allaha emanetsiniz. Sağlıcakla kalın dostlarım, arkadaşlarım, kardeşlerim .
Çok tebrik ediyorum kardeşim.
Ülkede yaşanan bu sıkıcı , üzücü olaylardan dolayı. Dün akşamda Etkinliklerin iptal olması beni ziyadesiyle
duygulandırdı.Şuan bu konuya da böyle yaklaşımın sebebiyle sarf ettiğin fiilden dolayı seni tebrik ediyorum.
Günlerden bir gün yine her zaman ki gibi oyuna girişimi yaptım.
Can sıkıntısından Büyük Hol bölgesine giriş yaptım biraz Akrep keserek vakit geçirdim.
Bayadır bahtım kapalı Akreplerden Örümceklerden Peptit Kolorotoksin/Örümcek Salgısı alamamaya başladım.
Sağlık olsun Kadim Hidranın orada ki Şifalı suya uğramam gerekli bir ara
Daha sonra Meteor Bölgesine girip biraz Klan Savaşçı yapmaya karar verdim.
Bir tane Lodos arkadaş ile Arz Muhafızını paslaşarak canını indirdik biraz
Sıkılıp Kara Kürk'e ziyarete gittim. Baktım hala yerinde
Daha sonra 1 adet daha Arz keserek oyundan çıkış yaptım.
Bir sonra ki paylaşımda görüşmek üzere.
Kıyametin ortasında bir gün daha geçirdim ve bu günde ölmedim.
Beni bu hayatta kalabilmem için savaşmam gerekiyor! Savaşmak içinde eşyalar ve Tılsımlar. Eşyaların elde edildiği yer ise Çemberli Taş bölgesidir!
Oraya tek girenlerden hala haber alınamadı, ne kadar içimiz hırs ve damarlarımızda Kudretli enerji ile dolu olsada her girişimde bir kez daha ölümü hatırlıyorum dostlarım.. Ne kadar daha yazabilirim bu günlüğü bilmiyorum her geçen gün biraz daha yıprandığımı hissediyorum bu sonsuz Kıyamette gelecek nesillere iyi bir ışık olacaktır buraya yazdıklarım.
Öncelikle genç neferler eğer bu yer yüzüne bir Büyücü gelmiş iseniz damarlarınızda o güce asla fazla güvenmeyin. Yapabilecekleriniz kendinize bile büyük zararlar verebilir. Öncelikle dikkatli ve akıllı olmanız gerekli.
Bu yüzden size ileride göreceğiniz olan Çemberli Taş bölgesi için bir kaç bilgi vermem gerekli.
Demiştim ya sakın meraktanda olsa içeriye tek girmeyi düşünmeyin! Her zaman sağlam ve birlik olabilecek dostlarınız ile bu zorlu mücadeleyi bitirebilirsiniz.
Birlik önemlidir ve bunu her zaman canlı tutmaya çalışın içeride ki o Erg kokusu aklınızı başınızdan alabilir o yüzden her zaman kendinizi ayık tutmak için birbirinizi kontrol edip sahip çıkmanız gerekli.
İçeride ki dayanışma ve gruplaşma sizin en büyük hazinenizdir.
Her saldırdığınız yaratıklara temkinli yaklaşın hepsi aynı güçte olmaya bilir.
İçeride olacak Depremler ve etki ettiği basınç size zor zamanlar yaratacaktır.
Olacak mücadelelerde asla pes etmeyin! Çünkü asla acımazlar gözünüzün yaşına bakmazlar. Arada dinlenip teselli edin birbirinizi.
Ve içeride ne olursa olsun grubunuzda başkasına güvenmeyin Melek gibi görünseler bile...
Hiç görmediğiniz büyüler olacaktır nasıl yapıldığını bilmediğiniz büyüler dikkatli olmanız gerekli ve bir o kadarda kurnaz.
Ve giriş yaparsınız kapıdan ve uzun uğraşlar sonucu gelmeye çalıştığınız kişiyi uzaktan seçersiniz.
Heybeti sizi korkutmasın ey genç nefer! İnancın seni bu Kıyamette ölümsüz kılar.
Gücünüzü kontrol etmeyi öğrenmelisiniz.. Bir anda gözünüz hırs ile kaplanır ise o anda hissedersiniz olabilecek en kötü şeyi.. Ölümü..
Fakat birden tekrar hissedersiniz vücudunuzu.. Dedim ya dostluk çok önemlidir içeride Şifacı arkadaşın seni yeniden bağlar hayata o zaman anlaman gerekli ki genç nefer her zaman arkanda dostların olmaya bilir. Bu yüzden canın kıymetini bil!
Zorlu mücadelelere göğüs gerip hiç durmadan savaşın.. Sonunda göreceksiniz bu pis dünyada tertemiz berrak ışığı..
Bu ses... Arzın Çocukları'nın nara sesi sanırım yeni bir saldırıya geliyorlar.. Sözlerime daha fazla devam edemeyeceğim!