OoNİKOLAxTESLAoO Günlüğü [ IıMABELııMATİZıI ] [ IıFOLLOWıIıMEıI ]
Re: OoNİKOLAxTESLAoO Günlüğü [ IıFOLLOWıIıMEıI ]
Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Takip etmeye devam 
Çalışıyorsun hocam dün büyücüme bir kaç kez girdim,arkadaşlar listesindeydin,hol'ü mesken edinmişsin
Bereketli sanırım .

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- Luighy
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Günlüğünüzü Okudum Başarılar 
Sevgili günlük çok önemli olaylar gelişmediğinden dolayı paylaşımlardan uzak kaldım.
İlk önce holden başlayayım. Xeno kasmak için 3 kişi saate gittik ve iyi güzel kasıyorduk 30 dk sonra 25 veya 30 kişi saate geldi.

Sonra lonca ile birlikte junon atalım dedik ve fotoğraf çekmeyi unutmadık

Eminönünde baktık arzlar çoğalmış loncayı topladık ve eminönüne baskın yaptık ve arzlar dağıldı.

İlk önce holden başlayayım. Xeno kasmak için 3 kişi saate gittik ve iyi güzel kasıyorduk 30 dk sonra 25 veya 30 kişi saate geldi.

Sonra lonca ile birlikte junon atalım dedik ve fotoğraf çekmeyi unutmadık

Eminönünde baktık arzlar çoğalmış loncayı topladık ve eminönüne baskın yaptık ve arzlar dağıldı.

Sevgili günlük bugün saat 18:00da sığınaklara grup kurdum ve bölgeye gireyim dedim ve baktım ki bölgeler doluymuş.
Biraz zorlamanın ardından bölgelere girebildim.

Saat 21:20 de baktım etkinlik varmış ve adaya gittim. Baktım ki herkes arz sancakta vuruşuyor
Öyle bir kasma görmedim yalnız adım atamıyordum sonradan sonraya oyuncu azalınca biraz iyi oldu ve o esnada biraz foto alayım dedim.
Elwing, Experenca, HyDROS ile fotoğraf çekindim.

Elwing

Experenca

HyDROS

Biraz zorlamanın ardından bölgelere girebildim.

Saat 21:20 de baktım etkinlik varmış ve adaya gittim. Baktım ki herkes arz sancakta vuruşuyor
Elwing, Experenca, HyDROS ile fotoğraf çekindim.

Elwing

Experenca

HyDROS

Oyundaydım o gm geldiğinde,adaya doğru koyuldum ki meteor da bölgeden birisi amansızca yağdırıyordu.Canı 98'e inmeyen gm yapmışlar diyor gel savaşalım falan küfür kıyamet,dedim gitmeyim.
Azıcık ölür müsün güzelmiş
Keyifli anlar,güzel bir günlük parçası.
Azıcık ölür müsün güzelmiş
Keyifli anlar,güzel bir günlük parçası.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
Sevgili günlük artık önemli bir gelişme olmuyor malum hesaplar full gibi birşey ve tank için gb atayım dedim böyle beceriksiz bir tank yoktur ama elimin alışması lazım öncelikle neyse inşallah onuda beceririm.
Furkan yani YAMAN oyundaymış ve şifacıma geçtim bir kare poz alayım dedim. 2 Şifa bir araya gelmemeliydi.

Beyazköşk sunucusundan Surlymaster bizimle tanışmak istemiş ve kendisine teşekkür ediyoruz.

Can sıkıntısından lonca olarak eminönüne çıktık başlarda arz vardı ve biranda kayboldular sancakta 2 kişi vardı onu kesecektik onlarda oyundan çıkınca bizde muhafızları hakladık.

Savaşçım ile sığınaklara girdim gramofonun yanına gittiğimde ilk kez orada Mevlüt Dinç abimizi gördüm.

Furkan yani YAMAN oyundaymış ve şifacıma geçtim bir kare poz alayım dedim. 2 Şifa bir araya gelmemeliydi.

Beyazköşk sunucusundan Surlymaster bizimle tanışmak istemiş ve kendisine teşekkür ediyoruz.

Can sıkıntısından lonca olarak eminönüne çıktık başlarda arz vardı ve biranda kayboldular sancakta 2 kişi vardı onu kesecektik onlarda oyundan çıkınca bizde muhafızları hakladık.

Savaşçım ile sığınaklara girdim gramofonun yanına gittiğimde ilk kez orada Mevlüt Dinç abimizi gördüm.

Sevgili günlük bugün holde para kasarken birden GM HyDRoS'un klandan çıktığı kameralarımıza yansıdı
:lol: :lol:

Savaşçım için migrata grup kurdum sağolsun dostlarım beni kırmadı geldiler.
Centrionu kestik ve hiç pantolon atmayan cent Farabi Solucan Pantolon verdi.

Sıra junona geldik ve junonuda boş geçmedim. Kenanın Gücü Yüzük düştü.

Savaşçım için migrata grup kurdum sağolsun dostlarım beni kırmadı geldiler.
Centrionu kestik ve hiç pantolon atmayan cent Farabi Solucan Pantolon verdi.

Sıra junona geldik ve junonuda boş geçmedim. Kenanın Gücü Yüzük düştü.