Bilim ilimin bir parçasıdır bilim çeşitlidir herseyin bir bilimi olablir ama ilim Bilimlerin toplanmasıdır.
Bir insan göz incelerken göz bilimindeki birikimlerinden ilim olsuur o ilimler toplanir her seyini öğrenirse öğrenilmeyecek bişi kalmasa kadim ilminde yerini alır.
Tüm ilimler Kadim ilminde buluşur Kadim ilmi tamamlanınca zati başka bir ilme gerek kalmaz.
Bilim adamalrının yüzde 80 nin Dine inanmadıgını derken onlar o bilimi öğrenirler ama onun kadim ilmine ulaşamazlar anlamında demiştim.
Çünkü bir yerde hep tıkanacaklardır.Allah inancı olmadıgından.
Çok dinli minli konular oldu ama arkdaş bilime karşı biri zannetti beni da.Açıklama gereği duydum. Bilim adamları tek kol araştırma adamıdır ilim adamı onun neden öyle yaratıldıgını bilendir Kadim ilim ise onlar neden boyle oldugunu kavramaktır.
İnanmayacaksınız ama yeni bölgeyi açıklıyorum
Re: İnanmayacaksınız ama yeni bölgeyi açıklıyorum
A R Z L O D O S
Post mu kasiyon sen birader? Eskisi gibi bi anlamı yok gereksiz mesaj atıp kirlilik yaratma.ARZLODOS yazdı:Bilim ilimin bir parçasıdır bilim çeşitlidir herseyin bir bilimi olablir ama ilim Bilimlerin toplanmasıdır.
Bir insan göz incelerken göz bilimindeki birikimlerinden ilim olsuur o ilimler toplanir her seyini öğrenirse öğrenilmeyecek bişi kalmasa kadim ilminde yerini alır.
Tüm ilimler Kadim ilminde buluşur Kadim ilmi tamamlanınca zati başka bir ilme gerek kalmaz.
Bilim adamalrının yüzde 80 nin Dine inanmadıgını derken onlar o bilimi öğrenirler ama onun kadim ilmine ulaşamazlar anlamında demiştim.
Çünkü bir yerde hep tıkanacaklardır.Allah inancı olmadıgından.
Çok dinli minli konular oldu ama arkdaş bilime karşı biri zannetti beni da.Açıklama gereği duydum. Bilim adamları tek kol araştırma adamıdır ilim adamı onun neden öyle yaratıldıgını bilendir Kadim ilim ise onlar neden boyle oldugunu kavramaktır.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
Şu konuyu, hatta forumu "Nihat Hatipoğlu'ndan inciler" sayfasına cevirdiniz ya helal :!:

Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Arz Lodos isimli kullanici cok faydali bilgiler veriyor. Yazilarini severek takip ediyorum. Hele ruya ilminde cok bilgili. Faydalanmanizi tavsiye ederim.
-
- FareAdam Düşmanı
Bilime karşı değilim tabiki o lafım şakaydı. Hatta en sevdiğim bilim adamı
[youtube]http://youtu.be/tv-ZbZAI5Co[/youtube]
[youtube]http://youtu.be/tv-ZbZAI5Co[/youtube]
- Kaptanmelih
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Hahahahahah ne rüyaydı beeee
şimdide diyorlar 5 gün sonra eklentı gelcekmıs cart curt arakdaslar eklentı falan gelmeyecek .
Bilemeyiz.5 gün sonra eklenti gelmesi büyük bir olasılık.Kaptanmelih yazdı:Hahahahahah ne rüyaydı beeeeşimdide diyorlar 5 gün sonra eklentı gelcekmıs cart curt arakdaslar eklentı falan gelmeyecek .

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Insan ısteklerınnı yazıyo olumsuz dusuneneler sankı eklentı ıstemıyor ısteseydı azck olumlu dusunup ınsanların umutlarını yoketmezdı.
?Mutlakguven yazdı:Insan ısteklerınnı yazıyo olumsuz dusuneneler sankı eklentı ıstemıyor ısteseydı azck olumlu dusunup ınsanların umutlarını yoketmezdı.

Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
- FareAdam Düşmanı
:| :roll: :?Kaptanmelih yazdı:kardeş ben zaten tc vatandaşı değilim ve türkiyede yaşamıyorum rahat ol sen o sizin probleminiz ben sadece yaşadığım bir rüyayı aktardımSnooW yazdı:böyle varlıklar yuzunden ne bul ülke gelişir ne bu oyundan bi cacık olur. küfür bi serbest olaydı şurda :arrow: