:mrgreen:SEXYBOY yazdı:Büyücülerin şampiyonu:SoĞuKNeFeS
Savaşçıların şampiyonu:Hunxflaket
Şifacıların şampiyonu:CATNISS
Tılsım sunucusuna hayırlı uğurlu olsun... Tilsimlar da hayırlı olsun arkadaşlar güle güle kullanın
Sunucu Şampiyonası Fikstür /Şubat-Tılsım
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
Re: Sunucu Şampiyonası Fikstür /Şubat-Tılsım

- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: HUN
Bı EtkınLıgın Daha Sonuna GeLdık Bu GuzeL MucadeLeyı HazırLayan Gm ArkadasLara Canı GonuLden Tesekkur Edıyorum . Bu Arada Zıfan Arkadas GeLcek Ay'da Bu EtkınLık Devam Edıcekmı Yoksa Yıne Uzun Bı Sure BekLıcekmıyız Bunun Icın Kucuk Bı BıLgıLendırme Yaparsanız Cok Menmun oLurum :mrgreen:

- SEXYBOY
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Biz Bİze Yeteriz
Hakkı ve emeği ile sunucu şampiyonasında kendi hünerini sergileyen bütün arkadaşları tebrik ediyorum 
Hile hurda karıştırarak şampiyon ve finalist olan şifacı sınıfındaki şahsiyet hariç diğer arkadaşları kutluyorum. benim gözümde şifacı olan kişi CATNISS' dir
Birdahaki sunucu şampiyonasında görüşürüz
Hile hurda karıştırarak şampiyon ve finalist olan şifacı sınıfındaki şahsiyet hariç diğer arkadaşları kutluyorum. benim gözümde şifacı olan kişi CATNISS' dir
TEK ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- zaftunx
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Pentenol
Bu yorumuna o kadar guldum ki mertSEXYBOY yazdı: Hakkı ve emeği ile sunucu şampiyonasında kendi hünerini sergileyen bütün arkadaşları tebrik ediyorum

- crazydelly
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Off mertSEXYBOY yazdı: Hakkı ve emeği ile sunucu şampiyonasında kendi hünerini sergileyen bütün arkadaşları tebrik ediyorum
- SEXYBOY
- İri Fare Avcısı
Zafer şu zamana kadar seni dostum arkadaşım olarak görüyordum ama taaki bu zamana kadarmış. skype konuşmasında mehmet farklı şekilde anlatıyor sen burada farklı şekilde anlatıyosun. Reel hayatta bir takım sorumluluklarim gereğince turnuva finalinde karakterime giremedim sağolsun eşim dostum karakterime girmişler. Bunlar sıkıntı değil gel ben sana kayıtları ile neler yaşanmış anlatayım sonra sen karar ver anlatılan gib şayet böyle bir şey yaptıysaniz hesabı sorulur dediğim gibi sıkıntı yok Tılsım ürettiğiniz için hile demiyorum yaptığınız şey için hile diyorum 
- SEXYBOY
- İri Fare Avcısı
Zeynep'cim canım benim anlamıyorsun sanırım yapılan ayıbı idrak edemiyorsunuz yada anlamamazliktan geliyorsunuz.
Konu karaktere birinin girip girmemesi değil gel skype anlatayım ne olmuş ne bitmiş yüzleşelim ? hodri meydan
Konu karaktere birinin girip girmemesi değil gel skype anlatayım ne olmuş ne bitmiş yüzleşelim ? hodri meydan
- crazydelly
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Napmisiz mert biz senin yaptigin gibi yari finaldeki bizde memoyu gecirdik +sen memonun gazabini kullanmistin. Xxmusaxxx carinda memo yokmuydu bu hilemi finalde ben memoyu gecirdiysemSEXYBOY yazdı:Zafer şu zamana kadar seni dostum arkadaşım olarak görüyordum ama taaki bu zamana kadarmış. skype konuşmasında mehmet farklı şekilde anlatıyor sen burada farklı şekilde anlatıyosun. Reel hayatta bir takım sorumluluklarim gereğince turnuva finalinde karakterime giremedim sağolsun eşim dostum karakterime girmişler. Bunlar sıkıntı değil gel ben sana kayıtları ile neler yaşanmış anlatayım sonra sen karar ver anlatılan gib şayet böyle bir şey yaptıysaniz hesabı sorulur dediğim gibi sıkıntı yok Tılsım ürettiğiniz için hile demiyorum yaptığınız şey için hile diyorum
- zaftunx
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Pentenol
Su anda disaridayiz telefonlardan yaziyoruz yarin konuşalim geldigimizde sıkıntı yok. Ha eger beni arkadas olarak gorseydin burdan zeynep icin sahsiyet demek yerine oyundan bize yazardin anlatirdin konusurduk yani burlara kadar yazip reklam yapmaya gerek yok . Eger hile olduğunu düşünüyorsan destek ekibine msj atabilirsin onlarda incelerler bu kadar kolay

- SEXYBOY
- İri Fare Avcısı
bir dakika ılj olarak musa benim karakterin değil. Ben Mehmet'in gazap tilsimini kullanmadim , kullanmamakla birlikte olan tilsimlarimi mehmet çöpe atmış kendisi skypede kabulde ediyor sizinle iş birliği yaptığını söylemekle birlikte küfürler ediyor. Zafer bana gelip seni büyücüde kesicem finale çıkicam şöyle yapıcam böyle yapıcam deyip 2*0 yendigim halde klan veya bölge klanindan nasıl yüzüne vurmadiysam ben oyunda olmadığım halde sen kalkıp arkamdan merti yem olarak kullandım lafını nasıl kullanıyorsun bana açıkla? kaldıki karakter benim değil barışıncrazydelly yazdı:Napmisiz mert biz senin yaptigin gibi yari finaldeki bizde memoyu gecirdik +sen memonun gazabini kullanmistin. Xxmusaxxx carinda memo yokmuydu bu hilemi finalde ben memoyu gecirdiysemSEXYBOY yazdı:Zafer şu zamana kadar seni dostum arkadaşım olarak görüyordum ama taaki bu zamana kadarmış. skype konuşmasında mehmet farklı şekilde anlatıyor sen burada farklı şekilde anlatıyosun. Reel hayatta bir takım sorumluluklarim gereğince turnuva finalinde karakterime giremedim sağolsun eşim dostum karakterime girmişler. Bunlar sıkıntı değil gel ben sana kayıtları ile neler yaşanmış anlatayım sonra sen karar ver anlatılan gib şayet böyle bir şey yaptıysaniz hesabı sorulur dediğim gibi sıkıntı yok Tılsım ürettiğiniz için hile demiyorum yaptığınız şey için hile diyorummemo dun klandan mert kb seni yem olarak kullanmistim yazdi ona alindin heralde