Sunucu Şampiyonası Fikstür /Şubat-Tılsım

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Nedenben
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HUN

Re: Sunucu Şampiyonası Fikstür /Şubat-Tılsım

Mesaj gönderen Nedenben »

SEXYBOY yazdı:Büyücülerin şampiyonu:SoĞuKNeFeS
Savaşçıların şampiyonu:Hunxflaket
Şifacıların şampiyonu:CATNISS

Tılsım sunucusuna hayırlı uğurlu olsun... Tilsimlar da hayırlı olsun arkadaşlar güle güle kullanın ;)
:mrgreen:
Resim
Kullanıcı avatarı
Nedenben
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: HUN

Mesaj gönderen Nedenben »

Bı EtkınLıgın Daha Sonuna GeLdık Bu GuzeL MucadeLeyı HazırLayan Gm ArkadasLara Canı GonuLden Tesekkur Edıyorum . Bu Arada Zıfan Arkadas GeLcek Ay'da Bu EtkınLık Devam Edıcekmı Yoksa Yıne Uzun Bı Sure BekLıcekmıyız Bunun Icın Kucuk Bı BıLgıLendırme Yaparsanız Cok Menmun oLurum :mrgreen:
Resim
Kullanıcı avatarı
SEXYBOY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Biz Bİze Yeteriz

Mesaj gönderen SEXYBOY »

Hakkı ve emeği ile sunucu şampiyonasında kendi hünerini sergileyen bütün arkadaşları tebrik ediyorum ;)
Hile hurda karıştırarak şampiyon ve finalist olan şifacı sınıfındaki şahsiyet hariç diğer arkadaşları kutluyorum. benim gözümde şifacı olan kişi CATNISS' dir ;)

Birdahaki sunucu şampiyonasında görüşürüz
TEK ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
zaftunx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Pentenol

Mesaj gönderen zaftunx »

SEXYBOY yazdı: Hakkı ve emeği ile sunucu şampiyonasında kendi hünerini sergileyen bütün arkadaşları tebrik ediyorum ;)
Hile hurda karıştırarak şampiyon ve finalist olan şifacı sınıfındaki şahsiyet hariç diğer arkadaşları kutluyorum. benim gözümde şifacı olan kişi CATNISS' dir ;)

Bu yorumuna o kadar guldum ki mert :D Tilsim uretmek ne zamandir hile hurda oldu ?Biz o tilsimlari uretmek icin Met 1 imizi ve hazir madenlerimizi kullandik . Ha cara memonun gecmesini diyorsan yari finalde Catnissla ws atarken xxmusaxx carina kim girdi :D Memo girmedi mi ? Burds bidi bidi yapmaya gerek yok dun memonun dedigine alindin heralde seni yem olarak kullandim diye. Istersen memoya da sorabiliriz bu kadar kolay . Biz o tilsimlari urettik hic kimse hangi tilsimlar oldugunu bilmiyordu diye Catniss da Mavi Gazap oldugunu biliyorduk o bilmiyordu diye hileci mi olduk . :D Cekemeyen anten taksin o kadar . Iyi forumlar
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
crazydelly
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen crazydelly »

SEXYBOY yazdı: Hakkı ve emeği ile sunucu şampiyonasında kendi hünerini sergileyen bütün arkadaşları tebrik ediyorum ;)

Off mert :D Kusura bakmada o tilsimlari üretene kadar anamiz agladi kimse bilmiyodu ki bizdeki tilsimlari ben gazap yetenegi geldiginden beri sifa wssi atmadim XxToSbaxX taniyan bilir eskilerden nasil ws attigimi. Memodan rica ettim sagolsun kirmadi bizi gecti. ayrica senin yari finalde Catnissla ws atarken carinda Memo yokmuydu ondaki gazap 1 (III) u kullandin Nidayla ws atarken :D Benim tilsimlarim kendime ait ona bakarsan savascilardaki turnuvalarda Semih abi giriyo savascilara o da mi hile. senin kankan ramo var ya of 2 sattik ona 20 xenoya o sayede urettik met 1 de Xgencx ona sattik maden karsiligi onada sorabilirsin oyunda bi para bi maden sende var saniyosun heralde :D
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SEXYBOY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SEXYBOY »

Zafer şu zamana kadar seni dostum arkadaşım olarak görüyordum ama taaki bu zamana kadarmış. skype konuşmasında mehmet farklı şekilde anlatıyor sen burada farklı şekilde anlatıyosun. Reel hayatta bir takım sorumluluklarim gereğince turnuva finalinde karakterime giremedim sağolsun eşim dostum karakterime girmişler. Bunlar sıkıntı değil gel ben sana kayıtları ile neler yaşanmış anlatayım sonra sen karar ver anlatılan gib şayet böyle bir şey yaptıysaniz hesabı sorulur dediğim gibi sıkıntı yok Tılsım ürettiğiniz için hile demiyorum yaptığınız şey için hile diyorum ;)
Kullanıcı avatarı
SEXYBOY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SEXYBOY »

Zeynep'cim canım benim anlamıyorsun sanırım yapılan ayıbı idrak edemiyorsunuz yada anlamamazliktan geliyorsunuz.
Konu karaktere birinin girip girmemesi değil gel skype anlatayım ne olmuş ne bitmiş yüzleşelim ? hodri meydan
Kullanıcı avatarı
crazydelly
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen crazydelly »

SEXYBOY yazdı:Zafer şu zamana kadar seni dostum arkadaşım olarak görüyordum ama taaki bu zamana kadarmış. skype konuşmasında mehmet farklı şekilde anlatıyor sen burada farklı şekilde anlatıyosun. Reel hayatta bir takım sorumluluklarim gereğince turnuva finalinde karakterime giremedim sağolsun eşim dostum karakterime girmişler. Bunlar sıkıntı değil gel ben sana kayıtları ile neler yaşanmış anlatayım sonra sen karar ver anlatılan gib şayet böyle bir şey yaptıysaniz hesabı sorulur dediğim gibi sıkıntı yok Tılsım ürettiğiniz için hile demiyorum yaptığınız şey için hile diyorum ;)
Napmisiz mert biz senin yaptigin gibi yari finaldeki bizde memoyu gecirdik +sen memonun gazabini kullanmistin. Xxmusaxxx carinda memo yokmuydu bu hilemi finalde ben memoyu gecirdiysem :) memo dun klandan mert kb seni yem olarak kullanmistim yazdi ona alindin heralde :D
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
zaftunx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Pentenol

Mesaj gönderen zaftunx »

Su anda disaridayiz telefonlardan yaziyoruz yarin konuşalim geldigimizde sıkıntı yok. Ha eger beni arkadas olarak gorseydin burdan zeynep icin sahsiyet demek yerine oyundan bize yazardin anlatirdin konusurduk yani burlara kadar yazip reklam yapmaya gerek yok . Eger hile olduğunu düşünüyorsan destek ekibine msj atabilirsin onlarda incelerler bu kadar kolay
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SEXYBOY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SEXYBOY »

crazydelly yazdı:
SEXYBOY yazdı:Zafer şu zamana kadar seni dostum arkadaşım olarak görüyordum ama taaki bu zamana kadarmış. skype konuşmasında mehmet farklı şekilde anlatıyor sen burada farklı şekilde anlatıyosun. Reel hayatta bir takım sorumluluklarim gereğince turnuva finalinde karakterime giremedim sağolsun eşim dostum karakterime girmişler. Bunlar sıkıntı değil gel ben sana kayıtları ile neler yaşanmış anlatayım sonra sen karar ver anlatılan gib şayet böyle bir şey yaptıysaniz hesabı sorulur dediğim gibi sıkıntı yok Tılsım ürettiğiniz için hile demiyorum yaptığınız şey için hile diyorum ;)
Napmisiz mert biz senin yaptigin gibi yari finaldeki bizde memoyu gecirdik +sen memonun gazabini kullanmistin. Xxmusaxxx carinda memo yokmuydu bu hilemi finalde ben memoyu gecirdiysem :) memo dun klandan mert kb seni yem olarak kullanmistim yazdi ona alindin heralde :D
bir dakika ılj olarak musa benim karakterin değil. Ben Mehmet'in gazap tilsimini kullanmadim , kullanmamakla birlikte olan tilsimlarimi mehmet çöpe atmış kendisi skypede kabulde ediyor sizinle iş birliği yaptığını söylemekle birlikte küfürler ediyor. Zafer bana gelip seni büyücüde kesicem finale çıkicam şöyle yapıcam böyle yapıcam deyip 2*0 yendigim halde klan veya bölge klanindan nasıl yüzüne vurmadiysam ben oyunda olmadığım halde sen kalkıp arkamdan merti yem olarak kullandım lafını nasıl kullanıyorsun bana açıkla? kaldıki karakter benim değil barışın

“Genel Sohbet” sayfasına dön