FARUKULUSOY PVP SHOW TEAM

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ECHO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Luxury Exclusive

Re: FARUKULUSOY PVP SHOW TEAM

Mesaj gönderen ECHO »

MrMorgan yazdı:
ECHO yazdı:
MrMorgan yazdı:Sunucuya daha önce "mehkan" nickli karakterimle gelmiştim. Bu şekilde gene kudurmuştun.Kızgın kumda sana 3/0 gömmüştüm. Ve parasına / tılsımına gelmemiştin. Aşağıdaki attığım linkte "mehkan" nickli karakteriylede sana vs teklifinde bulunmuştuk.

viewtopic.php?f=26&t=120250&start=10

Ama atmamıştın.Maalesef.
Dipnot : sana dejavu yaşattığımız için üzgünüz desem yalan olur :)
Haklısın Çemberli Ayarındaki Çarla Kör Nenem Bile Kerdi Sen mi Kesemeyecekdin...Şimdi Çagırıyorum Mekan Beyenmiyorsun..Atmaya Gönlün yoksa Boş Muhabetle Kafa şişirme ;)
800 m lik ws görmedim ben hiç ve kimsenin de atacagını sanmıyorum olmayan paran la kendini kandırma çocuk :D
Çemberli ayarındaki çarla mı ? Gbm atıp gelmiştin. GBM'den sonra vs için çemberli ayarında yetenek yaptıysan ben senin oyun oynama tarzından şüphe etmek yerine,beyninden şüphe ederim.Kendi sunucumuzda attığımız tılsımına vsleri,girip sorabilirsin. Kendin parasına/tılsımına vs atmıyorsun diye , kimseninde atmayacağı anlamına gelmez. Olmayan paramla kendimi kandırmıyorum. Enayilerden vs'lerde kaldırdığımız parayı reel'de yiyoruz. Anladın sen onu :)
kendi sunucum diyosun bu sunucu da ötüyosun o sunucuda ola bilir ama burda görmedim oyun genelinde söylemedim zaten zekalı arkadaş :D gbm olmamışdım yalan konuşma en azından o an isdedin attık beynin sorunluysa bişey yapamam
FARUKULUSOY
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ECHO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ECHO »

MrMorgan yazdı:
ECHO yazdı:
MrDexter yazdı:Zamanında birine daha böyle ws teklifinde bulunup sunucusuna gidip yenilip parayı vermemiştin diye hatırlıyorum. Şovlarını biliyoruz hala ne yüzle ws teklifinde bulunuyosun çözemedim ben seni bilader
Yalaka Konusu Deyil Bu Açdıgım Konu..Başkalarının Konularına İkile Bence :roll: Ekmek Çıkmaz sana burda
Ve bir ikincisi. PINKFLOYD benim kardeşim olur. Oda vs atar. Kardeşin varsa,seni savunduğunda yalaka olarak görüyorsan. Bence ailevi ilişkilerini gözden geçirmeni tavsiye ederim.
Oyunla Aileyi Kıyaslayacak Kadar Embesil Ve Düşüncesiz Birisin Sen :D İşsiz Güçsüz Sabah akşam oyundasınız iş bak bence asosyal olma :roll:
FARUKULUSOY
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
MrMorgan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: San Antonio Spurs

Mesaj gönderen MrMorgan »

ECHO yazdı:
MrMorgan yazdı:
ECHO yazdı:
MrDexter yazdı:Zamanında birine daha böyle ws teklifinde bulunup sunucusuna gidip yenilip parayı vermemiştin diye hatırlıyorum. Şovlarını biliyoruz hala ne yüzle ws teklifinde bulunuyosun çözemedim ben seni bilader
Yalaka Konusu Deyil Bu Açdıgım Konu..Başkalarının Konularına İkile Bence :roll: Ekmek Çıkmaz sana burda
Ve bir ikincisi. PINKFLOYD benim kardeşim olur. Oda vs atar. Kardeşin varsa,seni savunduğunda yalaka olarak görüyorsan. Bence ailevi ilişkilerini gözden geçirmeni tavsiye ederim.
Oyunla Aileyi Kıyaslayacak Kadar Embesil Ve Düşüncesiz Birisin Sen :D İşsiz Güçsüz Sabah akşam oyundasınız iş bak bence asosyal olma :roll:
Sunucuya arada sırada vs için geliyoruz. Sabah , akşam oyunda olduğumu nerden çıkartıyorsun ki? O cümleden bunu çıkartıyorsan beyninden gerçek anlamda şüphe etmeye başladım. Daha beni tanımıyorsun bile. Reelde iş bak diyorsun. Fiyatını söyle. Çek kesip kargoyla yollayım.
MrdexteR,kennyS
"mehkan"
Resim
Kullanıcı avatarı
ECHO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ECHO »

MrMorgan yazdı:
ECHO yazdı:
MrMorgan yazdı:
ECHO yazdı:
Sunucuya arada sırada vs için geliyoruz. Sabah , akşam oyunda olduğumu nerden çıkartıyorsun ki? O cümleden bunu çıkartıyorsan beyninden gerçek anlamda şüphe etmeye başladım. Daha beni tanımıyorsun bile. Reelde iş bak diyorsun. Fiyatını söyle. Çek kesip kargoyla yollayım.
Aç Karnını doyur önce...lafa gelince hepiniz holding sahibinin oglusunuz q :D
FARUKULUSOY
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
MrDexter
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: San Antonio Spurs