UniFoRSaLaTaLıK(KüRŞaTKaRaGöZ) Eminönü Sv. Ws Şhow

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kursatkaragoz
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: UniFoRSaLaTaLıK(KüRŞaTKaRaGöZ) Eminönü Sv. Ws Şhow

Mesaj gönderen kursatkaragoz »

İşte Sonunda sonuca bitişe vardık :) Sorun o Seni bilen biliyor :) Benim aslında hiç laf etmemem gerek ama oyun camiasına senin hakkındaki bilgilere cahilce yaklaşıyor biraz aydınlatayım dedim :) artık sende kabüllendiysen konu kapanmıştır seni bilen biliyor haklısın :)
Kumdan kale değilde Yunusdan çok güzel bir oyun yaptım hadi eyw :)
UniFoRaKanZee=UniFoRsLaTaLıK=KüRŞaTKaRaGöZ

http://www.youtube.com/watch?v=Jz7mRzLpgBI
http://www.youtube.com/watch?v=kS58AGFIf1M
http://www.youtube.com/watch?v=nWxADXiI_VU
Kullanıcı avatarı
Leonidans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Leonidans »

kursatkaragoz yazdı:İşte Sonunda sonuca bitişe vardık :) Sorun o Seni bilen biliyor :) Benim aslında hiç laf etmemem gerek ama oyun camiasına senin hakkındaki bilgilere cahilce yaklaşıyor biraz aydınlatayım dedim :) artık sende kabüllendiysen konu kapanmıştır seni bilen biliyor haklısın :)
Kumdan kale değilde Yunusdan çok güzel bir oyun yaptım hadi eyw :)

Burası Oyun alanı Değil Evlat :!: Git parka, luna parka felan yaşınca yerlerde takıl ;) Beni bilen Çok iyi biliyo yorma sen kafanı ;) ;)
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--

Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Kullanıcı avatarı
Leonidans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sonsamuray yazdı:abiler ablalar kardeşler su hıyarı kayde almayın yaşı kurtarmıyo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: biraz daha büyüsün bunun büyük versiyonu yokmu hahahaha

Resim =KüRŞaTKaRaGöZ :lol: :lol: :lol:

Sesli Güldüm :P :P
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--

Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
Kullanıcı avatarı
LoneSome55
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen LoneSome55 »

Hakan gel Kuklacıya bekleriz :)
Resim
Resim
Resim
Resim

Sedat hergün ws diye bağırıyorum neden sesin çıkmıyor ? Senin çok foton varda atmaya üşendim , bence fazla konuşma yoksa bana yazdığın itiraflar halen duruyor :)
Resim
Resim
Atılan wsler paralı wslerdir .Parasına attığım wslerin fotolarını aldığım için normal wslerin fotoları yoktur .
Tartışmak için fotoları koymadım.Ws atmak isteyen varsa beklerim ;)
ARTHAS
LoneSome
Kullanıcı avatarı
ryuksel
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Return OfThe Kings

Mesaj gönderen ryuksel »

Eminönü Sunucusundan Merhabalar ; SixTyFouR

Öncelikle bu konuda benımde ismim geciyorsa ne mutlu bana. İyi vs attığımı söylemıssiniz ve bunu diye bir cok kişi var amacım kendımı övmek değil ve Kürşat kardeşim bana vs atmadan önce eminönü'ne gelmesinin sebebini söylemıstı yanlıs hatırlamıyorsam eğer kuklacıdakilere kendını kanıtlamaktı ama dediği gibi kanıtlamıs benım karakterlerim blok almıstı ben ve oyunu bırakmıstım duydum ki iyi vs atıyormus vs attım ve dedikleri gibi sağlam vs atıyor. Yanlız o gün video cektığini bilmıyordum ama olsun güzel bir sunum olmus kürşat kardeşim sana demıstım zamanında cok kişi ile vs attım fotoları var benı kesmek istiyorlar şimdi bunun nedenini iyi anlamışsındır umarum senle bir daha karşılaşmak isterim ama kuklacıya gitmişsin sanırım neyse bir gün denk gelırız umarım. :) :)

:arrow: RyuKSeL, VeRyJacKsoN, WatchAndLeaRn
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Leonidans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

cihat alti ustu bidefa ws atmistik atarlanmaya basladin baslayali dua edin bi cok foto formatta gityi yoksa bu konuyu cokertmesini bilirdim ;-);-)
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--

Kullanıcı avatarı
Xxxreallovexxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: We are the best

Mesaj gönderen Xxxreallovexxx »

aleyküm selam GünDoğuşu sizide gördük ben e.ö meteor bölgesinde cıyak cıyak ws atacak büyücü var mı derken nerdeydin 1 günde deil 2 günde tam 3 hafta boyunca

Eminönüden xHeDeFTuRaNx saygılar.Sana yenilmedim ve yenmedim 1-1 ken işim çıktı sonra atmadık.inkar etmezsin videodakiler gibi acemice büyücü kullanmadığımı düşünüyorum.GüNüNDoĞuŞu na gelince eskilerin tanıdığı yenilerin örnek aldığı xHeDeFTuRaNx daha öLmedi.saygılar.
Özümüz Var Özden Öte Sözümüz Var Sözden Öte Ötelerin ÖTesinde Gözümüz var Gözden Öte !!!
Resim
Resim
Resim
xHeDeFTuRaNx
xHeDeFTuRaNxIII
SKİLLFUL
xKRALİÇEx
xKRALİÇExII
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen VoYaGE »

Xxxreallovexxx yazdı:
aleyküm selam GünDoğuşu sizide gördük ben e.ö meteor bölgesinde cıyak cıyak ws atacak büyücü var mı derken nerdeydin 1 günde deil 2 günde tam 3 hafta boyunca

Eminönüden xHeDeFTuRaNx saygılar.Sana yenilmedim ve yenmedim 1-1 ken işim çıktı sonra atmadık.inkar etmezsin videodakiler gibi acemice büyücü kullanmadığımı düşünüyorum.GüNüNDoĞuŞu na gelince eskilerin tanıdığı yenilerin örnek aldığı xHeDeFTuRaNx daha öLmedi.saygılar.

Küreleri tabla seçmeye devam / hll spr dvm
Kullanıcı avatarı
LoneSome55
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen LoneSome55 »

Leonidans yazdı:cihat alti ustu bidefa ws atmistik atarlanmaya basladin baslayali dua edin bi cok foto formatta gityi yoksa bu konuyu cokertmesini bilirdim ;-);-)
Hakan şuraya parasına atıp kazandığın bi ws koy bırakıp gideyim :) Kabulumsüm iyi ws atıyorsun ama parasına atıpda kazandığın ws yok bana karşı .
ARTHAS
LoneSome
Kullanıcı avatarı
Leonidans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ya cihat daha kim oldugumu bilmiyosun sus allah askina:-) hakan diyip duruyon seni kafa biraz geride kalmis ;-) yunus ben hangi sunucuda oldugumu biliyosun gelirsen tilsimina.parasina her seyine atariz sikinti yok hannyy ;-) teskilattan carini aktarmadan once ws demistim sana param yok demistin :-) o ismini vermek istemeyen sendin biliyorum :-D:-D
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--

“Genel Sohbet” sayfasına dön