PARASINA KPEM ATABİLECEK LODOS GRUP ARANIYOR ?

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Re: PARASINA KPEM ATABİLECEK LODOS GRUP ARANIYOR ?

Mesaj gönderen VoYaGE »

xUSAKx yazdı:
VoYaGE yazdı:
Equalero yazdı:Konun Tartışmaya girmesine gerek yok
TekLifimiz geçerlidir Voyage arkadaşlarına teklifimi sunabilirsin
Sizin krediniz geçen yaz doldu kaldı ki hangi sözünüzde durdunuz ki turnuvada kaybeden oyuna veda diyip yeni düzenlenen turnuvada tekrar laf vurma çabalarına giriyor bu sefer yenecez cart curt şu oyunda kişi başı 1 t diyip kendi arkadaşlarının 600m luk vs den kaçışını gördük o yüzden bizim kpem atacağımız kriterler sizin çok çok üstünüzde ama beyin algılamıyor 1 1.5 senedir hala aynı laf vurma çabaları içindesiniz sizide öyle kabullendim o yüzden yazılarınızın pek bir önemi yok istediğin kadar kendi boruna üfleyip durabilirsin.
Öncelikle senin açtığın konulara yorum atmak, benim bir köpeğin önüne kemik atmamdan bir farkı yok.Yorum atmıyacağım diyorum zorla gel bulaş diyorsun.Sen ne yüzsüz ne karaktersiz bir insansın yukarıda demişsin sizin krediniz geçen yaz doldu.Kafan basmıyor senin sanırım skype girdiğimiz günü ne çabuk unuttun biz o gün işimizi gücümüzü bıraktık sırf sen çeneni kapat diye hepimiz toplandık.Sonuç ne oldu grup çıkaramadın neymiş eksik adam varmış madem eksik adamın var o gün neden bölgeden bağırdın sürekli parasına kpem diye adam çıkaramıyacaksan yazmıyacaksın bu kadar basit bir diğer konu bizim muhattabımız olan kişilerden hangisi veda konusu açmış onuda anlamış değilim.Nerenden uyduruyorsun bunları anlamıyorum.Ne kadar yazsamda boş. Sana laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor nata kafa nato mermer...
Sırf o gün içinmiş bla bla bla saat 7 e kadar süremiz var cafeci abi pc yi kapatıcak demiyorsunda işimizi bıraktık senin gibi işsizlerin ne işi olabilirde iş bahanesi sürebilir kaldı ki o günü hala hatırlıyorum çeyrek geçe bizim adamımız gelmişti yok atamıyoz cart curt diyip geveleyip defoldunuz adama sorarlar klan savaşına katılıpta hemen neden çıkıyorsun diye kaldı ki lastlove gelip klan savaşı günü atıcaz dedi gelmediniz ondan sonra çeyrek final yarı final final geçti tabi hakkını vermek lazım finalde ruh taşından çok güzel kaçmıştınız aradan 1 2 ay daha geçti tekrar klan savaşı oldu yine ortada yok birde veda konusu varmış lastlove ilk turnuvada size yenilirsem bırakıcam deyip devam etti taa ki sunucu şampiyonasında eline verilince kendi charıyla dolanmamaya başladı her oynadığımız rakip şifada ben vardım demesi sarıkayanın oyuna veda diyip ankada tılsım yapıp kim bilir hangi nickte oynaması sizin gibi kaşarlanmış yalan makinelerine doğruyu söyledikçe yarabbi şükür çekiyorsunuz kimin gereksiz olduğu ortada olduğu aşikar o yüzden kendi borunuza üfleyin belki acınız söner.
Kullanıcı avatarı
devrimingunu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen devrimingunu »

Equalero yazdı:GünceL
6 aydır Hala Rakip bulamadık

oyundan konuşalım iki tarafa da uyarsa kpem atalım ne zaman oyunda olursun

Öncelikle senin açtığın konulara yorum atmak, benim bir köpeğin önüne kemik atmamdan bir farkı yok.Yorum atmıyacağım diyorum zorla gel bulaş diyorsun.Sen ne yüzsüz ne karaktersiz bir insansın yukarıda demişsin sizin krediniz geçen yaz doldu.Kafan basmıyor senin sanırım skype girdiğimiz günü ne çabuk unuttun biz o gün işimizi gücümüzü bıraktık sırf sen çeneni kapat diye hepimiz toplandık.Sonuç ne oldu grup çıkaramadın neymiş eksik adam varmış madem eksik adamın var o gün neden bölgeden bağırdın sürekli parasına kpem diye adam çıkaramıyacaksan yazmıyacaksın bu kadar basit bir diğer konu bizim muhattabımız olan kişilerden hangisi veda konusu açmış onuda anlamış değilim.Nerenden uyduruyorsun bunları anlamıyorum.Ne kadar yazsamda boş. Sana laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor nata kafa nato mermer...[/quote]

seviyesiz cümlelerini boş geçtim cevap yazmayacağım onlara umarım forum yöneticileri ilgilenir o cümlelerinle onun dışında karargahtan herhangi biri kpem e lodos arayabilir bunda bir sorun göremiyorum ben lodoslardan atan grup çıkarsa hemen o gün atılacak diye bir kural mı var biz bilmiyoruz belirttiğin gün kpem atıcak grup aramış olabilir ama iki tarafın uygun olduğu bir zamanda atılır kpem bunda mantık dışı bir şey yok ki o kadar niyetliyse iki taraf başka gün veya başka bir zaman atılabilir örneğin şimdi müsaitseniz bu işle ilgilenen kişiyle konuşalım oyuna girip ayarlayalım hangi gün olacağını bugün kpem e lodos arıyoruz diye bugün atacak değiliz iki tarafa da uygun günü saati ayarlayıp atalım senin dediğin mantıkla 6 karargahlı oyuna girip günün 24 saati return of the kings loncasından kpem atan yok adam çıkaramıyosunuz korkuyo musunuz yazarız ve bunun hiçbir mantığı olmaz
En son devrimingunu tarafından 12 Ağu 2014 15:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
GüNüNDoĞuŞu/DeVRiMTaNRıSı
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VoYaGE »

VoYaGE yazdı:
xUSAKx yazdı:
VoYaGE yazdı:
Sizin krediniz geçen yaz doldu kaldı ki hangi sözünüzde durdunuz ki turnuvada kaybeden oyuna veda diyip yeni düzenlenen turnuvada tekrar laf vurma çabalarına giriyor bu sefer yenecez cart curt şu oyunda kişi başı 1 t diyip kendi arkadaşlarının 600m luk vs den kaçışını gördük o yüzden bizim kpem atacağımız kriterler sizin çok çok üstünüzde ama beyin algılamıyor 1 1.5 senedir hala aynı laf vurma çabaları içindesiniz sizide öyle kabullendim o yüzden yazılarınızın pek bir önemi yok istediğin kadar kendi boruna üfleyip durabilirsin.
Öncelikle senin açtığın konulara yorum atmak, benim bir köpeğin önüne kemik atmamdan bir farkı yok.Yorum atmıyacağım diyorum zorla gel bulaş diyorsun.Sen ne yüzsüz ne karaktersiz bir insansın yukarıda demişsin sizin krediniz geçen yaz doldu.Kafan basmıyor senin sanırım skype girdiğimiz günü ne çabuk unuttun biz o gün işimizi gücümüzü bıraktık sırf sen çeneni kapat diye hepimiz toplandık.Sonuç ne oldu grup çıkaramadın neymiş eksik adam varmış madem eksik adamın var o gün neden bölgeden bağırdın sürekli parasına kpem diye adam çıkaramıyacaksan yazmıyacaksın bu kadar basit bir diğer konu bizim muhattabımız olan kişilerden hangisi veda konusu açmış onuda anlamış değilim.Nerenden uyduruyorsun bunları anlamıyorum.Ne kadar yazsamda boş. Sana laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor nata kafa nato mermer...
Sırf o gün içinmiş bla bla bla saat 7 e kadar süremiz var cafeci abi pc yi kapatıcak demiyorsunda işimizi bıraktık senin gibi işsizlerin ne işi olabilirde iş bahanesi sürebilir kaldı ki o günü hala hatırlıyorum çeyrek geçe bizim adamımız gelmişti yok atamıyoz cart curt diyip geveleyip defoldunuz adama sorarlar klan savaşına katılıpta hemen neden çıkıyorsun diye kaldı ki lastlove gelip klan savaşı günü atıcaz dedi gelmediniz ondan sonra çeyrek final yarı final final geçti tabi hakkını vermek lazım finalde ruh taşından çok güzel kaçmıştınız aradan 1 2 ay daha geçti tekrar klan savaşı oldu yine ortada yok birde veda konusu varmış lastlove ilk turnuvada size yenilirsem bırakıcam deyip devam etti taa ki sunucu şampiyonasında eline verilince kendi charıyla dolanmamaya başladı her oynadığımız rakip şifada ben vardım demesi sarıkayanın oyuna veda diyip ankada tılsım yapıp kim bilir hangi nickte oynaması sizin gibi kaşarlanmış yalan makinelerine doğruyu söyledikçe yarabbi şükür çekiyorsunuz kimin gereksiz olduğu ortada olduğu aşikar o yüzden kendi borunuza üfleyin belki acınız söner.
Şu yazıya bir düzeltme daha yapmak gerekir hergün kpem yazılmasının sebebi bir sonraki haftasonu veya aramızda kararlaştıracağımız müsait bir gün için ama sizin gibi herkes cafe çocukları olmadığı için bunu anlamanı beklemek ahmahlık olurdu haklısın senin algılıyabilmen için ayrıntılı yazmak gerekirdi.
Kullanıcı avatarı
xUSAKx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos
Lonca: Return OfThe Kings

Mesaj gönderen xUSAKx »

Voyage hala sıyırma çabalarındasın biz sana o gün ne dedik adam ayarlıyacaksan şimdi giricez tamam ayarlıyorum dedin noldu sonra adamlar gelmedi lan biz sizin için her gün işimizi gücümüzü bırakıp toplanacaz mı 2.sen sanırım çocuk oldugun ıcın kendı yasıtlarını bulundugu kafelerde takılıyorsun +18 yaş sınırı olan kafeleri bilmessin sen yaşın tutmadıgı için sana baban eve bir pc almış birde internet baglatmıs al oğlum oyna demiş sende buralarda ötüyorsun böyle söylenecek fazla bişi yok +18 sınırını geçince haber ver ben seni alım evden gezmeye çıkarayım birde dünyaya gerçek gözle bak hayatın oyun olmuş :!:
xUŞAKx
IxUŞAKxI
Külhanbey
Kullanıcı avatarı
devrimingunu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen devrimingunu »

arapça mı konuşuyoruz anlamadım adam bulamadıysa herkesin müsait olduğu başka bir gün atılır kardeşim bunda ne var iş adamı mısınız hiç mi vaktiniz yok vaktiniz yoksa atmazsınız olur biter kimsenin size niye atmıyorsunuz demez diyemez kpem atılmadan kimse karşı tarafa ne diye bilir kpemle ilgilenen arkadaşın kimse bugün arıyoruz diye bugün atacak değiliz gelsin oyuna bugün konuşalım 2 tarafın da müsait olduğu gün atalım diyoruz bunda anlamayacak bir şey yok
GüNüNDoĞuŞu/DeVRiMTaNRıSı
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

VoYaGE yazdı:
VoYaGE yazdı:
xUSAKx yazdı:
VoYaGE yazdı:
Şu yazıya bir düzeltme daha yapmak gerekir hergün kpem yazılmasının sebebi bir sonraki haftasonu veya aramızda kararlaştıracağımız müsait bir gün için ama sizin gibi herkes cafe çocukları olmadığı için bunu anlamanı beklemek ahmahlık olurdu haklısın senin algılıyabilmen için ayrıntılı yazmak gerekirdi.
VoYaqe
Hala bizi küçük düşürme çabaları içerisindesin yaptığın tek iş laf kalabalığı GüNüNDoĞuŞu veya karargahtan başka biriyle sorunum olmadı sorun teşkil eden tek kişi sensin git şimdi Yöneticilere bilmem neye iletileri rapor et kaldırsınlar çok büyük bir iş senin için mutlu oluyorsan sana sövelim burdan sürekli kaldırsınlar . . .
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

devrimingunu yazdı:arapça mı konuşuyoruz anlamadım adam bulamadıysa herkesin müsait olduğu başka bir gün atılır kardeşim bunda ne var iş adamı mısınız hiç mi vaktiniz yok vaktiniz yoksa atmazsınız olur biter kimsenin size niye atmıyorsunuz demez diyemez kpem atılmadan kimse karşı tarafa ne diye bilir kpemle ilgilenen arkadaşın kimse bugün arıyoruz diye bugün atacak değiliz gelsin oyuna bugün konuşalım 2 tarafın da müsait olduğu gün atalım diyoruz bunda anlamayacak bir şey yok
Konumuz sadece Kpem yada Klansavaşları oyun çerçevesi içinde VoyaqE arkadaşımızın hala bizi Küçük düşürme çabalarında olduğu için konuyu saptırıyor tekrar söylüyorum bundan zevk alıyorsan VoyaqE devam edeyim
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
xUSAKx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos
Lonca: Return OfThe Kings

Mesaj gönderen xUSAKx »

devrimingunu yazdı:arapça mı konuşuyoruz anlamadım adam bulamadıysa herkesin müsait olduğu başka bir gün atılır kardeşim bunda ne var iş adamı mısınız hiç mi vaktiniz yok vaktiniz yoksa atmazsınız olur biter kimsenin size niye atmıyorsunuz demez diyemez kpem atılmadan kimse karşı tarafa ne diye bilir kpemle ilgilenen arkadaşın kimse bugün arıyoruz diye bugün atacak değiliz gelsin oyuna bugün konuşalım 2 tarafın da müsait olduğu gün atalım diyoruz bunda anlamayacak bir şey yok
Burda çok güzel bişi söylemişsin bak herkesin müsait olduğu zaman demişsin biz daha size kpem teklifini sundugumuzdan 1 hafta sonra voyage ötmeye başladı forumdan oyundan işte gelmiyorlar bize sözünde duracak adam lazım cart curt bi ton laf söyledi.adam akıllı bir gün kararlaştırırsın o gün yapılır o iş. daha biz size şu gün yapalım demeden voyage kendi şampiyonluğunu ilan etti :) Eğer biraz adam olsaydı voyage şuanda ne siz nede biz bu durumun içinde olacaktık bizim amacımız ne kavga etmek nede başkasını küçük düşürmek bizi tanıyan tanır.
xUŞAKx
IxUŞAKxI
Külhanbey
ELENTARi
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ELENTARi »

Konu içinde, daha önce yapılan uyarılara rağmen küçük düşürücü ve tartışma içerikli bir çok ileti barındırdığından konu kilitlenmiştir.
İyi forumlar.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön