Erdoğan'ın Günlüğü
Re: [GM]Erdoğan'ın Günlüğü
Ve ctye söyleyince rica edince goturuyolar diyosun ben 8 gundur 1 kere bile giremedim almiyo adamlar m1 olmiyinca insan yerine koymuyolar m1 yok diyom dalga geciyolar veya hakaret ediyolar sinir oluyorum bu konu daha biktirdi beni almamalari sıkıntı degil kullandiklari kelimeler onsani deli ediyo ben Eminönü den kara kemige yardim isteyen adama gidiyom ki oyuna bi kisidaha baglansin oyun biraz daha yardim sever bi hale gelsin ama bunlar sanki girelim ben bekliyim sen hepsini kes diyom ya m1 siz adam goturduklerinde hs si düşük bile olsa bi boss da 5-6 dk fark ettiri 5-6 dk icin hakaret ediyolar
Maalesef yeterince grup bölgelerine giremedim zaten. Henüz çemberlitaş bölgesine hala girebilmiş değilim. Oyuncularımızın biraz daha hırslarından arınmaları ve gruplarına ihtiyacı olan kişileri dahil etmeleri gerekiyor.macche yazdı:En az sizin kadar kibar konuşurum ve rica ederim ama grup bölgelerine girmek ve oralarda o dediklerinizi düşürmek söylediğinizden 1000 kat daha zor benim yıllarca zamanda yapabildiğim ve hatta yapamadığım şeyleri bu düzenle ve kolaylıkla yapmış olabileceğinize pek ihtimal vermiyorum açıkcası.. Anlatışınız çok güzel ve sonuna kadar beğenerek okudum ama herşey biraz hikaye tadında kalmış
Söylediklerinizde maalesef haklısınız. Söylediğim gibi hala Çemberlitaş bölgesine girebilmiş değilim. Genellikle kalabalık olan klanlar tercih ediliyor ve gördüğümüz kadarı ile bu klanlarda bu tarz yardımlaşmalar daha az oluyor. Biraz daha sabredip şansımı denedikten sonra sonuç alamazsam Arz klanında şansımı deneyeceğim.kral024 yazdı:Ve ctye söyleyince rica edince goturuyolar diyosun ben 8 gundur 1 kere bile giremedim almiyo adamlar m1 olmiyinca insan yerine koymuyolar m1 yok diyom dalga geciyolar veya hakaret ediyolar sinir oluyorum bu konu daha biktirdi beni almamalari sıkıntı degil kullandiklari kelimeler onsani deli ediyo ben Eminönü den kara kemige yardim isteyen adama gidiyom ki oyuna bi kisidaha baglansin oyun biraz daha yardim sever bi hale gelsin ama bunlar sanki girelim ben bekliyim sen hepsini kes diyom ya m1 siz adam goturduklerinde hs si düşük bile olsa bi boss da 5-6 dk fark ettiri 5-6 dk icin hakaret ediyolar
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Kasa fotoğrafınızı beklemekteyiz Erdogan
)
AynenEscapisT yazdı:Kasa fotoğrafınızı beklemekteyiz Erdogan)
:mrgreen: Sende fark etmiş sin kıyamet asayida takan yok artik
:mrgreen:
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
Grup bulamamktan şikayetçi olan arkadaşlar, haklı olanlarınız var evet ama ; mısır çarşısında güneş asalı birine grup attım özelden yazdı y2 varmı ? yok dedim. gelmedi. nedenini sordum y2 olursa en fazla 20 dakika sürüyor uzun süre uğraşamam dedi. çt önünde grup atıyorum adam soruyor kaç m1 var ? sende varmı yok. bazıları hak ediyor bence
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
Kardesim ct de ayrim yapmam grupta ama siginaga fln diyosun adam y2 varmi uok diyince gelmiyo diyosun bazi adam lar y2 yok elektrikle 4000 vuruyo kalkmis milleti kenana sokuyo boyleleri denk gelince bende gelmiye biliyom cunku adam az vurunca kenan kesemiyosun fakat senin durum ayri full dun diye biliyom ki buda hasarin cok yuksek demek yani kestigin her slot icin fazladan 3 buyu atarsin sadece benim icin y2 veya m1 şart degil ne alacak biraz sure uzanmış isemarasaldadas yazdı:Grup bulamamktan şikayetçi olan arkadaşlar, haklı olanlarınız var evet ama ; mısır çarşısında güneş asalı birine grup attım özelden yazdı y2 varmı ? yok dedim. gelmedi. nedenini sordum y2 olursa en fazla 20 dakika sürüyor uzun süre uğraşamam dedi. çt önünde grup atıyorum adam soruyor kaç m1 var ? sende varmı yok. bazıları hak ediyor bence
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
2 Y2 full girdik. birden sorunca bende yok dedim. y2 sormasına kızdım.kral024 yazdı:Kardesim ct de ayrim yapmam grupta ama siginaga fln diyosun adam y2 varmi uok diyince gelmiyo diyosun bazi adam lar y2 yok elektrikle 4000 vuruyo kalkmis milleti kenana sokuyo boyleleri denk gelince bende gelmiye biliyom cunku adam az vurunca kenan kesemiyosun fakat senin durum ayri full dun diye biliyom ki buda hasarin cok yuksek demek yani kestigin her slot icin fazladan 3 buyu atarsin sadece benim icin y2 veya m1 şart degil ne alacak biraz sure uzanmış isemarasaldadas yazdı:Grup bulamamktan şikayetçi olan arkadaşlar, haklı olanlarınız var evet ama ; mısır çarşısında güneş asalı birine grup attım özelden yazdı y2 varmı ? yok dedim. gelmedi. nedenini sordum y2 olursa en fazla 20 dakika sürüyor uzun süre uğraşamam dedi. çt önünde grup atıyorum adam soruyor kaç m1 var ? sende varmı yok. bazıları hak ediyor bence
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
O konuda sen haklisin usta sana lafım yok
Erdogan gunlik isini iice bosladim yeni günlükleri ve kasa fotosunu bekliyoruz :mrgreen: :mrgreen: