SikayetVar yazdı:Gelecek nesildeki dostlarımız Rüzgar Kalkanı yeteneğini bilmeyecek bence en muhteşem yetenekti kendisi 1 puanda bile o görüntü muazzamdı etrafımız rüzgar varmışcasına sisleniyordu. Gelecek nesiller kitabe için ilk önce savaşçıların aşağı inip depar attığını bilmeyecekler ve ya o zaman salona giderken 2. yola sapmanın ne kadar tehlikeli olup bütün herkesi öldürebileceğini bildiğimizi bilmeyecekler. O nesiller fiziksel bilgi yeteneğini tıklayarak aktif ettiğimizi bilmeyecekler 27+1+1 kombinasyonunu bilmeyecekler. Arz sancağındaki kurtları bilmeyecekler o nesiller kriprazın ve ametistin ne kadar kıymetli olduğunu bilmeyecekler hatta o dönemin en kaliteli büyücü kıyafeti olan selim bey icadı efsunların sadece kadife denim ve işlenmiş turkuaz istediğini de bilmeyecekler ölen bir arzı lodos şifacının kaldırdığını bilmeyecekler. En çokta kendim oyuna başladığımda ki bunu çok kişi bilmez oyunun keşfedilmemiş yerlerinin olduğunu bilip merak edip oraya gitmenin son derece ürpertici hazzını bilmeyecekler. Hatalı 27 bin savunmalı ayakkabıları da bilmeyecekler ben sadece burada 6-7 satır bir şeyler yazdım ama biz şunu bilelim ki eğer bu oyunun sürekliliği gelirse gelecek nesiller bu oyunun mazisini neler gördüğünü bizlere neler yaşattığını hiç bir şekilde ne bilecek ne anlayabilecek biz bu oyunun en güzel zamanlarında en önden her şeye tanık olmuş insanlarız onlar sadece hırs için burada olacaklar.
Rüzgar kalkanı büyücüdeki zırh yükselten şeydi sanırım değil mi ? Hani ağır vuruş simgesiyle aynı olan.
Bana kalırsa en fazla 15 puan verebilmemiz saçma. Seviye başı 1 değil 2 puan gelmesi sevindiren bir geliştirmeydi zaten (hepimizi). Ama 15 puan sınırı olmasa daha güzel olur bence. Adam m1 üretmiş tek büyü kullanıyor, bırak da toplam 40-50 puanını ona harcayabilsin iki büyü zaten 60 puan götürüyor.
Aaa yeni aklıma geldi, bünye zeka puanlarının ne işe yaradığın asla bilemeyecekler.

Hatta o satırın loncaya ayrılmasından dolayı haberleri bile olmayacak. Eskiden otomatik dağıtsa da yazardı, şimdi gitti tamamen. Çıplak savaşçıların büyücüleri kesebilmesi gibi uçuk sebeplerden dolayı kaldırıldı ama bir şekilde o denge kurulup tekrar izin verilirse harika olur bence. Tank yüklensin sağlığa, büyücüler kudretlerini artıran özelliğe (zekaydı sanırım). Oh mis işte.