ARZ-LODOS VE GAMEX 2012 (Tek başlık)
Re: ARZ-LODOS VE GAMEX 2012 (Tek başlık)
heil konuyu uzatmaya hiç gerek yok o fuarda sen kazanmış olsan sesin bile çıkmazdı şimdi burda saydırma 2 gün sonra koyarlar videoyu 10 saniyelik etkinlik diyorsun face sayfasındada oluyor 10 saniyede 2500 akçe= 25 tl 40 tlye ashablı char stn gördüm yani çok takma şaheser eskisi kadar zor değil..
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Banane şimdiden? Ben sana üretirken ne çektiğimi söylüyorum değil mi? Şimdiden banane?spircount yazdı:heil konuyu uzatmaya hiç gerek yok o fuarda sen kazanmış olsan sesin bile çıkmazdı şimdi burda saydırma 2 gün sonra koyarlar videoyu 10 saniyelik etkinlik diyorsun face sayfasındada oluyor 10 saniyede 2500 akçe= 25 tl 40 tlye ashablı char stn gördüm yani çok takma şaheser eskisi kadar zor değil..
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
arz lodos 59 lvl olsa napıcaksın peki ? yine çöp olcak kıyamet asaHeilHitler yazdı:Banane şimdiden? Ben sana üretirken ne çektiğimi söylüyorum değil mi? Şimdiden banane?spircount yazdı:heil konuyu uzatmaya hiç gerek yok o fuarda sen kazanmış olsan sesin bile çıkmazdı şimdi burda saydırma 2 gün sonra koyarlar videoyu 10 saniyelik etkinlik diyorsun face sayfasındada oluyor 10 saniyede 2500 akçe= 25 tl 40 tlye ashablı char stn gördüm yani çok takma şaheser eskisi kadar zor değil..
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
tamam uzatmaya gerek yok cevabında yok anlaşılan susuyorum başka cevap vermeyeceğim arkamdan istediğini konuş..HeilHitler yazdı:Banane şimdiden? Ben sana üretirken ne çektiğimi söylüyorum değil mi? Şimdiden banane?spircount yazdı:heil konuyu uzatmaya hiç gerek yok o fuarda sen kazanmış olsan sesin bile çıkmazdı şimdi burda saydırma 2 gün sonra koyarlar videoyu 10 saniyelik etkinlik diyorsun face sayfasındada oluyor 10 saniyede 2500 akçe= 25 tl 40 tlye ashablı char stn gördüm yani çok takma şaheser eskisi kadar zor değil..
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
Sizin kafanızda anlama kıtlığı mı var.59 Olursa kıyamet asa filan çöp olmayacak o itemlerle kasacaz zaten hadi ilerde çöp oldu tamam olabilir ama seviye ile çöp oldu.Ben onu üretirken verdiğim emekten bahsediyorum onu şimdi 2 dk lık etkinlikle dağatamazlar.harkonen yazdı:arz lodos 59 lvl olsa napıcaksın peki ? yine çöp olcak kıyamet asaHeilHitler yazdı:Banane şimdiden? Ben sana üretirken ne çektiğimi söylüyorum değil mi? Şimdiden banane?spircount yazdı:heil konuyu uzatmaya hiç gerek yok o fuarda sen kazanmış olsan sesin bile çıkmazdı şimdi burda saydırma 2 gün sonra koyarlar videoyu 10 saniyelik etkinlik diyorsun face sayfasındada oluyor 10 saniyede 2500 akçe= 25 tl 40 tlye ashablı char stn gördüm yani çok takma şaheser eskisi kadar zor değil..
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
Ne cevabı istiyorsun ki? Sorumu soruyorsun?spircount yazdı:tamam uzatmaya gerek yok cevabında yok anlaşılan susuyorum başka cevap vermeyeceğim arkamdan istediğini konuş..HeilHitler yazdı:Banane şimdiden? Ben sana üretirken ne çektiğimi söylüyorum değil mi? Şimdiden banane?spircount yazdı:heil konuyu uzatmaya hiç gerek yok o fuarda sen kazanmış olsan sesin bile çıkmazdı şimdi burda saydırma 2 gün sonra koyarlar videoyu 10 saniyelik etkinlik diyorsun face sayfasındada oluyor 10 saniyede 2500 akçe= 25 tl 40 tlye ashablı char stn gördüm yani çok takma şaheser eskisi kadar zor değil..
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
kafana senin 59 lvl olunca kıyamet asa lamı dolascaksın ?harkonen yazdı:arz lodos 59 lvl olsa napıcaksın peki ? yine çöp olcak kıyamet asaHeilHitler yazdı:Banane şimdiden? Ben sana üretirken ne çektiğimi söylüyorum değil mi? Şimdiden banane?spircount yazdı:heil konuyu uzatmaya hiç gerek yok o fuarda sen kazanmış olsan sesin bile çıkmazdı şimdi burda saydırma 2 gün sonra koyarlar videoyu 10 saniyelik etkinlik diyorsun face sayfasındada oluyor 10 saniyede 2500 akçe= 25 tl 40 tlye ashablı char stn gördüm yani çok takma şaheser eskisi kadar zor değil..
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Ankalı Sapıklar
Bunlar Forumun Sametleri ..
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
Heilhitler kardeşim 4 ekim sabahından beri forumun başında açmadığın, yazmadığın konu kalmadı.Bu oyun sana feci şekilde dokunmuş.Bırak şimdi yönetimi yanlışları hataları günceli videoyu önemli olan insanın sağlığı.Ve sen bunu malesef kaybetmişsin.Bir arkadaş tavsiyesi oyunun içine bu kadar girme.Önce kendine sonrada etrafına sıkıntı veriyorsun.HeilHitler yazdı:Sen benim açtığım konuyu okumadın herhalde.Ulan ben 2 hafta boyunca gece gündüz emek verip şaheser ürettim şimdi fuarda saçma saçma etkinlikler yapıp şaheser veriyorlar adalet mi lan bu? Fuara ilk gelene akçe veriyorlar birde ulan yeter yeter iyice çocuklaştınız artık ne yapacağınızı şaşırdınız kendinize gelin bizi köpek gibi oynatıyorlar ellerinde kullanıyorlar resmen yeter artık 5 yılımı verdim bu oyuna eğer hala bir şeyleri değiştiremiyorsak bir sorun var demektir.Alsınlar oyununu başlarına çalsınlar.İlk türk yapımı oyun diye gururlanırken şimdi utanıyorum yazıklar olsun bu oyunu bu hale getiren yöneticilere de geliştiricilere de yazıklar olsun bu adamları destekleyen sizlere de.spircount yazdı:birader yalakalık yapacağım en son şeydir her yere yorum atan sensin yönetimin görüpte haklı diyeceğinimi zannediyorsun ? sadece şunu söyleyeyim 1 gram takan yoktur . bide şunu söyle napsın bu yönetim yaptığı hiçbişeyi beğenmiyosunuz fuarda napsınlar bi söyle valla hak vericemHeilHitler yazdı:yalaka herif.spircount yazdı:bu kadar kasmayın bu olayı ya 8 ekimde görseniz nolur şimdi görsseniz nolur beğenmiyorsanız yorum yapmayı kesip gider m2 gibi "PARASIZ" oyunları oynarsınız. o fuarında bi amacı var ayrıcalık olarak videoyu koymasınlar bedava ödüllü yarışmalarda yapmasınlar diyelim allah aşkına hangi insan evladı o fuara gider ne yapmaya gider mantıklı olun biraz ya :!:
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
asosyal bunlar asosyal hayatları ikv olmus
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN