ARZ VE LODOS YENİ GELECEK OLAN YETENEKLER(SANCAK)-RESİMLİ
- BlackTrack
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vatansever
Re: ARZ VE LODOS YENİ GELECEK OLAN YETENEKLER(SANCAK)-RESİML
Resimi hangi kullanicadan yolllarsan yolla ip ni arattiklarinda senin ipden girilen hesaplar cikicaktir dier hesaptan yollarsan bu hesabi bulmalari max 2dk
Ne Olursan Ol Dürüst Ol
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Kristal
Hayır o değil farklı birşeydi diye hatırlıyorum. Belki bir söylemdi yanılıyor olabilirim. Yazıyı veya görüntüyü bulabilseydim atıcaktım. Hatırladığımı söyledim sadece ATX i yakalarsam sorarımBilisimsucuuu yazdı:O resimde sadece eski eşyalarınızın değeri kalkmayacak, hatta daha da çok değerlenecek yazıyordu onu diyorsun değilmi ?Kristalx yazdı:Bu konuyla ilgili forumda birşeyler görmüştüm resim olarak ancak bulamadım veya kaldırıldı. Bunun için size bu konu ile ilgili birşey diyemeyeceğim. Bekleyip görelim bakalım benim dediklerimden kaçı doğru
Keyifli forumlar ...
Keyifli forumlar ...
Kristalx Dostum boşuna uğraşma arkadaşlar kafalarına koymuşlar grup bölgesi olmasa da grup olarak girecekler kaçarı yok yani anlayacağın. Ne desen bildiklerini (daha doğrusu sandıklarını) okumaya devam ediyorlar ve edecekler.Bilisimsucuuu yazdı:Kristalx yazdı:Merhaba ;
Arkadaşlar yeni gelecek bölge grup bölgesi olmayacak. Bu konu ATX tarafından net bir şekilde söylendi. Ayrıca şu olabilir. Belki 3 er kişilik şekilde girilip içeride tamamen ayrı hareket edilebilir. Neden olmasın ? Ancak gelecek güncelleme GRUP BÖLGESİ değil arkadaşlar. Bunu herkes biliyor artık. Ayrıca 3 er li grup gösterimi bana kalırsa çoğu kişiyi yanıltıyor. Oraya 6 lı 12 li koysaydı GM çok çirkin bir görüntü olabilirdi. Bana kalırsa bu bölgeler aynı yeşil hidranın 2 odaya ayrılması gibi burasıda sadece arz ve lodosların girebileceği ve bireysel hareket edebileceği 2 bölgeye ayrılmış. Benim fikrim bu dur.
Keyif forumlar...
Ya kardeşim anlamıyormusunuz ? CAPTAİN ATX ÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPAMAZ. Eğer yapsaydı sence bu tür konular açılmaya devam edermiydi ? Eğer yapsaydı birisinde bile SS (Ekran Görüntüsü) olmazmıydı ? Özelden sadece birisinemi yazdıda kimsede SS'si yok ? Öyle bir açıklama yapamaz, yapsa o zaman burayada yazar, Nerull konunun başında yazar, yazar da yazar. Anlıyormusun şimdi ?
Zaman gösterecek bize kimin haklı kimin haksız olduğunu. O zamana kadar bırak herkes kendi kafasına göre takılsın.
Daha dun çt napabilirim yardım edin diyen krtistalx bu gun rheber olup millete işini ogretiyor vay be...Bu arada captainatx in oyle bi şey demesi yasak oyle bi şes deseydi gmlikten atılırdıCloutier yazdı:Kristalx Dostum boşuna uğraşma arkadaşlar kafalarına koymuşlar grup bölgesi olmasa da grup olarak girecekler kaçarı yok yani anlayacağın. Ne desen bildiklerini (daha doğrusu sandıklarını) okumaya devam ediyorlar ve edecekler.Bilisimsucuuu yazdı:Kristalx yazdı:Merhaba ;
Arkadaşlar yeni gelecek bölge grup bölgesi olmayacak. Bu konu ATX tarafından net bir şekilde söylendi. Ayrıca şu olabilir. Belki 3 er kişilik şekilde girilip içeride tamamen ayrı hareket edilebilir. Neden olmasın ? Ancak gelecek güncelleme GRUP BÖLGESİ değil arkadaşlar. Bunu herkes biliyor artık. Ayrıca 3 er li grup gösterimi bana kalırsa çoğu kişiyi yanıltıyor. Oraya 6 lı 12 li koysaydı GM çok çirkin bir görüntü olabilirdi. Bana kalırsa bu bölgeler aynı yeşil hidranın 2 odaya ayrılması gibi burasıda sadece arz ve lodosların girebileceği ve bireysel hareket edebileceği 2 bölgeye ayrılmış. Benim fikrim bu dur.
Keyif forumlar...
Ya kardeşim anlamıyormusunuz ? CAPTAİN ATX ÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPAMAZ. Eğer yapsaydı sence bu tür konular açılmaya devam edermiydi ? Eğer yapsaydı birisinde bile SS (Ekran Görüntüsü) olmazmıydı ? Özelden sadece birisinemi yazdıda kimsede SS'si yok ? Öyle bir açıklama yapamaz, yapsa o zaman burayada yazar, Nerull konunun başında yazar, yazar da yazar. Anlıyormusun şimdi ?
Zaman gösterecek bize kimin haklı kimin haksız olduğunu. O zamana kadar bırak herkes kendi kafasına göre takılsın.
umutdeniz
-
- Cin Avcısı
Birincisi Çt napabilirim dediğimi iddaa eden arkadaştan ispatını istiyorum!!! Ayrıca gerçekten böyle birşey var diyelim... Bunun benim şuanda iddaa ettiğim şeyle alakasını anlayanda lütfen buraya yazsın. Sizlere yol göstermeye çalışan birçok insanın önüne elinizden geldiğince taş koymaya çalışan başka birşey yazacaktım ama onun yerine arkadaş demeye bin şahit lazım kişiler diyeyim siz anlayın ... Halâ bu kişiler tam yol ileri devam ediyorsunuz. Siz taş koymaya devam ettikçe biz üstlerimizle ve arkadaşlarımızla her daim bu taşları yok edeceğiz buna emin olabilirsiniz. Oyunda elinden geleni yapmaya çalışan diğer insanları elinizden geldiğince yok etmeye çalışıyorsunuz. Ben size diyorum ki gelecek bölge grup bölgesi olmayacak sen diyorsun ki çt ne yapabilirim diyordun ne oldu ? Ne alaka bana bunu açıkla ??? Captain ATX e sordum abi bunun aslı nedir diye bana söylediği şu. Evet grup bölgesi olmayacak dedim ama bireysel olacak demedim farklı bir bölge olacak dedim. Yani herşeye rağmen tam içeriği açıklamadı. Bunu Nerull da söyledi artık kafanıza yerleştirmenizi rica ediyorum. Bu bölge GRUP BÖLGESİ OLMAYACAK .............NOKTAumutdeniz yazdı:Daha dun çt napabilirim yardım edin diyen krtistalx bu gun rheber olup millete işini ogretiyor vay be...Bu arada captainatx in oyle bi şey demesi yasak oyle bi şes deseydi gmlikten atılırdıCloutier yazdı:Kristalx Dostum boşuna uğraşma arkadaşlar kafalarına koymuşlar grup bölgesi olmasa da grup olarak girecekler kaçarı yok yani anlayacağın. Ne desen bildiklerini (daha doğrusu sandıklarını) okumaya devam ediyorlar ve edecekler.Bilisimsucuuu yazdı:Kristalx yazdı:Merhaba ;
Keyif forumlar...
Bilisimsucuuu yazdı:AyneeiiinBourne yazdı:Herkese yolladınmı kardeşim ? Panpalara zanzalara kankalara meraklılara herkese yolladınmı ? Amerikan başkanına? CIA ye MOSSAD a KGB ye ? Herkese yolladıysan berekettanrısı heykelciğinede yolla, yollaki kolay paket edilebilsin.Heyecanı öldürme operasyonun başarıyla gerçekleşsin.
Yazdığımı farklı algıladın galiba.O zaman şöyle değişik bir açıdan fikrimi anlatayım.Bu resimleri yolla diyen arkadaşlar ki bayağa sayı itibariyle fazlalar ve tebrik ediyorum seni çokta ilgi uyandırdın.Eğerki grupla girip item çıkarılacak yerlerse bu yeni yerler, muhtemelen uzun bir süre bu gruplara alınmayacak kişiler bu seni yolla diye meşkul edenler.Playerlığına güvenip bu oyunun her güç şartlarında charlarını dizenler zaten buna tenezzül etmez.Boşuna kendini heba edip,fuarın ilk yeni güncelle tanışma esprisini helak ediyorsun.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
İyi Seyirler !
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
Birincisi Çt napabilirim dediğimi iddaa eden arkadaştan ispatını istiyorum!!! Ayrıca gerçekten böyle birşey var diyelim... Bunun benim şuanda iddaa ettiğim şeyle alakasını anlayanda lütfen buraya yazsın. Sizlere yol göstermeye çalışan birçok insanın önüne elinizden geldiğince taş koymaya çalışan başka birşey yazacaktım ama onun yerine arkadaş demeye bin şahit lazım kişiler diyeyim siz anlayın ... Halâ bu kişiler tam yol ileri devam ediyorsunuz. Siz taş koymaya devam ettikçe biz üstlerimizle ve arkadaşlarımızla her daim bu taşları yok edeceğiz buna emin olabilirsiniz. Oyunda elinden geleni yapmaya çalışan diğer insanları elinizden geldiğince yok etmeye çalışıyorsunuz. Ben size diyorum ki gelecek bölge grup bölgesi olmayacak sen diyorsun ki çt ne yapabilirim diyordun ne oldu ? Ne alaka bana bunu açıkla ??? Captain ATX e sordum abi bunun aslı nedir diye bana söylediği şu. Evet grup bölgesi olmayacak dedim ama bireysel olacak demedim farklı bir bölge olacak dedim. Yani herşeye rağmen tam içeriği açıklamadı. Bunu Nerull da söyledi artık kafanıza yerleştirmenizi rica ediyorum. Bu bölge GRUP BÖLGESİ OLMAYACAK .............NOKTA[/quote]
özet geç
özet geç
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
-
- Cin Avcısı
Sırf pos kasmak için her konuya alakalı alakasız yazı yazmana gerek yok ... Sen okumasanda olur :!:
Keyifli forumlar...
Keyifli forumlar...
Niye özet geçsin arkadaşım adam bişeyler anlatıyor görmüyormusun ? Senin kapasiten onun umrunda değilki bir cümlelik algılama kapasitene hitap etsin.Sinek gibi her yazıya konmayın, banada marketten RAİD aldırmayın.harkonen yazdı:Birincisi Çt napabilirim dediğimi iddaa eden arkadaştan ispatını istiyorum!!! Ayrıca gerçekten böyle birşey var diyelim... Bunun benim şuanda iddaa ettiğim şeyle alakasını anlayanda lütfen buraya yazsın. Sizlere yol göstermeye çalışan birçok insanın önüne elinizden geldiğince taş koymaya çalışan başka birşey yazacaktım ama onun yerine arkadaş demeye bin şahit lazım kişiler diyeyim siz anlayın ... Halâ bu kişiler tam yol ileri devam ediyorsunuz. Siz taş koymaya devam ettikçe biz üstlerimizle ve arkadaşlarımızla her daim bu taşları yok edeceğiz buna emin olabilirsiniz. Oyunda elinden geleni yapmaya çalışan diğer insanları elinizden geldiğince yok etmeye çalışıyorsunuz. Ben size diyorum ki gelecek bölge grup bölgesi olmayacak sen diyorsun ki çt ne yapabilirim diyordun ne oldu ? Ne alaka bana bunu açıkla ??? Captain ATX e sordum abi bunun aslı nedir diye bana söylediği şu. Evet grup bölgesi olmayacak dedim ama bireysel olacak demedim farklı bir bölge olacak dedim. Yani herşeye rağmen tam içeriği açıklamadı. Bunu Nerull da söyledi artık kafanıza yerleştirmenizi rica ediyorum. Bu bölge GRUP BÖLGESİ OLMAYACAK .............NOKTA
özet geç
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
İyi Seyirler !
İyi Seyirler !
- ghost
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: zeyda
şahsi düşüncem grup bölgesi olmayacak....
menteş
menteşIII
menteşII
menteşIII
menteşII