<> Kurt Loncası <>
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
vaporizer in a bottle
They need to be frank to Treatment it is cannabis prior moment you medicine whether the facts are true or not. The state of Maryland does not consider it legally a that people of and the process of your application for a marijuana card. . http://vaporizer101.info/ You will need to read up on a few that ingredient physically makers of the different emotional issues by using marijuana? In merely a couple brief weeks those crime really things The have with California as essential by Senate Bill 420. To know way, it has to cause they strictly affirm sprouting that I always had some when I wanted to smoke. Whereas for outdoor growing, more potent seeds use of sects with the led cannabis the smoke alone? It was referred to as because the total help other the use, another substance like alcohol or another drug?
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: <> Kurt Loncası <>
SELEMÜNALEYKÜM
Mubarek Kurban Bayramınızı, canı gönülden tebrik eder, Mübarek günlerin hayırlara vesile olmasını niyaz eserim.
Arif YAMAN
Mubarek Kurban Bayramınızı, canı gönülden tebrik eder, Mübarek günlerin hayırlara vesile olmasını niyaz eserim.
Arif YAMAN

[right]Arif YAMAN[/right]
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Kurt
ustax66 yazdı:SELEMÜNALEYKÜM
Arif YAMAN
Teşekkürler Arif abi sen ve yeğenlerimizinde Bayramı Kutlu ve Mübarek olsun.
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
Selamun Aleyküm Arkadaşlar.
Malumunuz Üzere işlerimden dolayı bir süredir pek aktif olamıyorum. İşlerim hafiflememiş olması ile birlikte en azından düzene girmeye başladı. Şu an Bingöldeyim yarın Adanaya geçicem 1 hafta kadar süre bi yoğuluk var sorasında daha sık bir şekilde ve bir süpriz ile aranızda olucam. Çok değer verdiğim biri locamıza katılıcak Yarım kalan Organizasyolar Hızlandırılıp sonuçladırılıcak. Son dnemler baş gösteren bazı yasa ihlalleri incelenip gerekli ceza-i sistem uygulanıcaktır.
Malumunuz Üzere işlerimden dolayı bir süredir pek aktif olamıyorum. İşlerim hafiflememiş olması ile birlikte en azından düzene girmeye başladı. Şu an Bingöldeyim yarın Adanaya geçicem 1 hafta kadar süre bi yoğuluk var sorasında daha sık bir şekilde ve bir süpriz ile aranızda olucam. Çok değer verdiğim biri locamıza katılıcak Yarım kalan Organizasyolar Hızlandırılıp sonuçladırılıcak. Son dnemler baş gösteren bazı yasa ihlalleri incelenip gerekli ceza-i sistem uygulanıcaktır.
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- denizxlord
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Çok uzun zaman sonra bu loncaya msj atıyorum zaten ancak bu kafayla msj atarım kabul etmesenizde selamımı en azından alırsınız diye düşünüyorum. Bu loncayı değil oyunu komple bıraktım. Aktif oyun sürecime 4 aydır ara vermiş bulunmaktayım ve bu süreç sonsuza kadar devam edecektir. Ama bende insanım bende özlüyorum sizleri özlediğim gibi. Sizi ve oyunu o kadar çok özlüyorum ki gözlerim bazen doluyor bazen değil sürekli doluyor ama bırakmam gerekliydi ve bıraktım bu oyunu... Sizler benim için çok özeldiniz kardeşlerim sizi hep kardeşim gibi gördüm ve öyle de devam edeceğim. Keşke yine eskisi gibi olabilse ama hayatım buna müsade etmiyor. Hayat oyundan ibaret olmadığını gördüğüm için bırakmak zorunda kaldım. Hayat benim için ekmek peşinde koşmanın önemini sunuyor... Neyse daha fazla konuşup sizlerin canını sıkmak istemiyorum dedim ya ancak bu kafayla msj yazardım ve bu alkollü kafayla yazıyorum affınıza sığınarak. Sizi çok seviyorum sizi çok özlüyorum. Skype ile gittiğimiz gaffarı asla unutmamak dileğiyle canımsınız başta Murat ve Derya olmak üzere sizi seviyorum can kardeşlerim..
- Mysterysun
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
Kolay değil 4 yıl oldu oyuna başlayalı aralar verdik tekrar döndük fakat artık tamamen bırakmanın zamanı geldi.
Herke hakkını helal etsin abilerim,kardeşlerim oyuna karşı bir tavrım yok kimseye yok sadece hayatımı yoluna koymamın zamanı geldi.
ALLAH Nasip ederse evlilk yoluna doğru gidiyorum hayırlısı .
Askerlik,Çalışma vs vs karakterlerim duruyor ara da selamınızı almaya gelirim.
Yiğit Kaçar ..
Herke hakkını helal etsin abilerim,kardeşlerim oyuna karşı bir tavrım yok kimseye yok sadece hayatımı yoluna koymamın zamanı geldi.
Yiğit Kaçar ..
- MySteRySuN - Melodizamanı
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
denizxlord yazdı:Çok uzun zaman sonra bu loncaya msj atıyorum zaten ancak bu kafayla msj atarım kabul etmesenizde selamımı en azından alırsınız diye düşünüyorum. Bu loncayı değil oyunu komple bıraktım. Aktif oyun sürecime 4 aydır ara vermiş bulunmaktayım ve bu süreç sonsuza kadar devam edecektir. Ama bende insanım bende özlüyorum sizleri özlediğim gibi. Sizi ve oyunu o kadar çok özlüyorum ki gözlerim bazen doluyor bazen değil sürekli doluyor ama bırakmam gerekliydi ve bıraktım bu oyunu... Sizler benim için çok özeldiniz kardeşlerim sizi hep kardeşim gibi gördüm ve öyle de devam edeceğim. Keşke yine eskisi gibi olabilse ama hayatım buna müsade etmiyor. Hayat oyundan ibaret olmadığını gördüğüm için bırakmak zorunda kaldım. Hayat benim için ekmek peşinde koşmanın önemini sunuyor... Neyse daha fazla konuşup sizlerin canını sıkmak istemiyorum dedim ya ancak bu kafayla msj yazardım ve bu alkollü kafayla yazıyorum affınıza sığınarak. Sizi çok seviyorum sizi çok özlüyorum. Skype ile gittiğimiz gaffarı asla unutmamak dileğiyle canımsınız başta Murat ve Derya olmak üzere sizi seviyorum can kardeşlerim..
İyi dilekli düşüncelerin için teşekkürler Ömer umarım gerçek hyatında herşey istediğin gibi olur.
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
Mysterysun yazdı:Kolay değil 4 yıl oldu oyuna başlayalı aralar verdik tekrar döndük fakat artık tamamen bırakmanın zamanı geldi.
Yiğit Kaçar ..
Hayırlısı Olsun Yiğit'im bu kararını taktir ediyorum aslıdna oyun eğlence güzelde bir zamandan sonra daha ötesi olmamalı buası için kimsenin gerçek hayatından fedakarlık etmemesi gerekir sende öyle dşünüyorsu ki bu şekilde bir karar almışsın. Bizler buralardayız yine eskisi kadar sık giremesekte yerimiz aynı senin de bizde ki yerin hep aynı arada bir girip selam vermeyi ihmal etme. Kendine iyi bak Allah'a Emanetsin.
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- ADANABiZiK
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Ankalı Sapıklar
Reis ler kolay gelsin tayfanıza TAM ve HEP destek :idea:
arz bide Şukular şelale. :idea:
arz bide Şukular şelale. :idea:
İçimdeki SAGOPA , KOLERA 'sını KAYBETMİŞ . .
AĞIR ROMAN YENİ DÜNYA <_OO

AĞIR ROMAN YENİ DÜNYA <_OO

kurtreis yazdı: Hayırlısı Olsun Yiğit'im bu kararını taktir ediyorum aslıdna oyun eğlence güzelde bir zamandan sonra daha ötesi olmamalı buası için kimsenin gerçek hayatından fedakarlık etmemesi gerekir sende öyle dşünüyorsu ki bu şekilde bir karar almışsın. Bizler buralardayız yine eskisi kadar sık giremesekte yerimiz aynı senin de bizde ki yerin hep aynı arada bir girip selam vermeyi ihmal etme. Kendine iyi bak Allah'a Emanetsin.
REYİZ şu arz TOPLULUKLARI üstlen <_
skype delikanlılığı yapar olmuşlar saygı almamış bu arkadaşlarda kolay gelsin gardaş. Lonca adına ve klanına saygı :arrow:
mert yönel ^^ verderveremem <
dünya malı uçan halı
BOZBAYKUŞ adana_01 <
onlarda sizi KOVALAR skype çocuğu olmayın BENİM DAVAM DİVANDA GÖRÜLÜR <
AŞIK MAHSUNİ ŞERİF ' ci
dünya malı uçan halı
BOZBAYKUŞ adana_01 <
onlarda sizi KOVALAR skype çocuğu olmayın BENİM DAVAM DİVANDA GÖRÜLÜR <
AŞIK MAHSUNİ ŞERİF ' ci