<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen kurtreis »

serserixemree yazdı:Bu akşam ilk sahurunu yapacağımız mübarek ramazan ayının en güzel şekilde geçmesi dilekleriyle... HAYIRLI RAMAZANLAR

Sağolasın Emre'm tüm İslam Türk aleminin Ramazan Ayının hayırlara vesile olması dileklerimle.
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Bozkurtensar
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: DAĞ

Mesaj gönderen Bozkurtensar »

Es Selamün Aleyküm..Allahın Bereketi Üzerinizde olsun Abilerim Ablalarım Kardeşlerim..Nasılsınız Keyifleri Nasıl . 8-) ..
Bin damla serilsin yüreğine,
Bin mutluluk dolsun gönlüne,
Bütün hayallerin gerçek olsun,
Duaların kabul olsun bu bayramda...
Ramazan Bayramın mübarek olsun!

Herkeze Saygılar Sevgiler..(Emre)
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Bozkurtensar yazdı:Es Selamün Aleyküm..Allahın Bereketi Üzerinizde olsun Abilerim Ablalarım Kardeşlerim..Nasılsınız Keyifleri Nasıl . 8-) ..
Bin damla serilsin yüreğine,
Bin mutluluk dolsun gönlüne,
Bütün hayallerin gerçek olsun,
Duaların kabul olsun bu bayramda...
Ramazan Bayramın mübarek olsun!

Herkeze Saygılar Sevgiler..(Emre)

Aleyküm Selam cümle İslam Türk Aleminin İnşallah.

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen lahy1 »

Sayfamıza aktılımlarınız ve mesajlarınız için tesekkür ederiz Ramazan-ı serifin tüm islam alemine hayır getirmesini temenni ediyorum herkese hayırlı ramazanlar diliyorum
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Kullanıcı avatarı
lahy1
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen lahy1 »

Selam alykum bu gün herkes uyuyomu nedir kimseler yok
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

lahy1 yazdı:Selam alykum bu gün herkes uyuyomu nedir kimseler yok

Aleyküm Selam Dostum.

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qDdGpcRq ... re=related[/youtube]

Bazen konuşmak yersiz duyguları ifade etmek için şarkılar duygularına tecrüman olur mısralarında seni anlatır söylemek istediklerini, söyleyemediklerini söyler ...

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

kurtreis yazdı:
DUYURU

Merhaba Arkadaşlar; Lonca içi en fazla aktif olan lonca üyelerimizi tespit edip ödüllendirmek için Kurt Loncası Yüksek Konseyi olarak bir yarışma tasarladık. Yarışmanın amacı lonca içinde herkesin verdiği emeğin karşılığını alabilmesidir.
Yarışma Lonca Poanı kasmak ile olucak ve bu bu şekilde kimlerin lonca içinde daha aktif olduğu tespit edilip ödüllendirilmesini sağlıycak. Adaletsizlik olmaması için bazı kurallar çerçevesinde gerçekleşecektir.

YARIŞMA KURALLARI

* Bu yarışmaya katılmış olan arkadaşımızın loncada aynı anda 2 yada daha fazla karakteri var ise tüm karakterlerinin toplam poanı 10 . 000 . 000 bulduğunda yarışmayı kazanmış sayılıcaktır.

* Lonca ya yarışmanın başladığı tarihten sonra katılan bi arkadaş olursa tek karakterde 2.000.000 Milyon 2 Karakterde 3. 000 . 000 Milyon Lonca Poanının üstünde Poanı varsa fazla olanı sayılmayacaktır ve belirtilen Miktardan sonra toplamış olduğu Poan kabul görücektir.

* Sırası ile ilk 10 Milyon Lonca Poanı kasan 1. olarak kabul görücek 2. Lonca Poanı kasan 2. olarak kabul görücek 3. 10 Milyon Lonca Poanı kasan 3 olarak kabul görücek ve derecelerine göre hazırlanmış olan hediyeleri kazanan 3 kişide belli olduğunda hediyeler toplu halde Lonca Yüksek Konseyi tarafından verilicektir.

* Yarışma öncesinden kasılmış olan lonca poanlarıda yarışma dahilindedir ve öncesinde verilmiş olan emeğin karşılığı olarak sayılıcaktır.

* Yarışmaya loncada Yönetici olsun nefer olsun herkes katılabilir Nefer'ler, Lonca Sancakları, Genel Konsey ve Yüksek Konsey mensubu herkes yarışma dahilindedir.

* Yarışma için özel bir baş vuru gerekmemektedir, siz yarışmanın varlığından habersizken bile kazanmış olabilirsiniz. Lonca Poan ları Yüksek Konsey tarafından yakından takip edilicektir.

ÖDÜLLER

1. Çemberlitaş Kutu

2. 2500 Akçe

3. 1000 Akçe

Not = Ödülleri bu şekilde düşündük oyun kuralarına aykırı bir durum olup olmadığı ile ilgili gerekli mercilere baş vurdum aksi cevap gelmediği sürece ödüllerimiz bunlar aksi cevap gelirse Hediyeler verilmiş olanlara eş değer farklı hediyeler ile değiştirilicektir.

Not = Ödüller Kurt Loncası Yüksek Konseyi ve Kurt Loncası Genel Konseyi içerisinden tahsis edilicektir.

Herkese Bol Şans En Çok Hak Eden'in Kazanması Dileklerimle :)

Ödüllü Lonca Poanı yarışmamız zaman kısıtlaması olmadan devam ediyor. Ben Lonca genel başkanı olarak yarışma dahilinde olmayacağımı bildirmek istiyorum yani gerekli şartları ilk yerine getiren ben olsamda durumdan muaf olucam ve benden sorna şartları yerine getiren ilk arkadaşımız 1. olarak kabuk görülücektir bol şans...

Yarışma devam etmektedir.

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

kurtreis yazdı:
kurtreis yazdı:
DUYURU

Merhaba Arkadaşlar; Lonca içi en fazla aktif olan lonca üyelerimizi tespit edip ödüllendirmek için Kurt Loncası Yüksek Konseyi olarak bir yarışma tasarladık. Yarışmanın amacı lonca içinde herkesin verdiği emeğin karşılığını alabilmesidir.
Yarışma Lonca Poanı kasmak ile olucak ve bu bu şekilde kimlerin lonca içinde daha aktif olduğu tespit edilip ödüllendirilmesini sağlıycak. Adaletsizlik olmaması için bazı kurallar çerçevesinde gerçekleşecektir.

YARIŞMA KURALLARI

* Bu yarışmaya katılmış olan arkadaşımızın loncada aynı anda 2 yada daha fazla karakteri var ise tüm karakterlerinin toplam poanı 10 . 000 . 000 bulduğunda yarışmayı kazanmış sayılıcaktır.

* Lonca ya yarışmanın başladığı tarihten sonra katılan bi arkadaş olursa tek karakterde 2.000.000 Milyon 2 Karakterde 3. 000 . 000 Milyon Lonca Poanının üstünde Poanı varsa fazla olanı sayılmayacaktır ve belirtilen Miktardan sonra toplamış olduğu Poan kabul görücektir.

* Sırası ile ilk 10 Milyon Lonca Poanı kasan 1. olarak kabul görücek 2. Lonca Poanı kasan 2. olarak kabul görücek 3. 10 Milyon Lonca Poanı kasan 3 olarak kabul görücek ve derecelerine göre hazırlanmış olan hediyeleri kazanan 3 kişide belli olduğunda hediyeler toplu halde Lonca Yüksek Konseyi tarafından verilicektir.

* Yarışma öncesinden kasılmış olan lonca poanlarıda yarışma dahilindedir ve öncesinde verilmiş olan emeğin karşılığı olarak sayılıcaktır.

* Yarışmaya loncada Yönetici olsun nefer olsun herkes katılabilir Nefer'ler, Lonca Sancakları, Genel Konsey ve Yüksek Konsey mensubu herkes yarışma dahilindedir.

* Yarışma için özel bir baş vuru gerekmemektedir, siz yarışmanın varlığından habersizken bile kazanmış olabilirsiniz. Lonca Poan ları Yüksek Konsey tarafından yakından takip edilicektir.

ÖDÜLLER

1. Çemberlitaş Kutu

2. 2500 Akçe

3. 1000 Akçe

Not = Ödülleri bu şekilde düşündük oyun kuralarına aykırı bir durum olup olmadığı ile ilgili gerekli mercilere baş vurdum aksi cevap gelmediği sürece ödüllerimiz bunlar aksi cevap gelirse Hediyeler verilmiş olanlara eş değer farklı hediyeler ile değiştirilicektir.

Not = Ödüller Kurt Loncası Yüksek Konseyi ve Kurt Loncası Genel Konseyi içerisinden tahsis edilicektir.

Herkese Bol Şans En Çok Hak Eden'in Kazanması Dileklerimle :)

Ödüllü Lonca Poanı yarışmamız zaman kısıtlaması olmadan devam ediyor. Ben Lonca genel başkanı olarak yarışma dahilinde olmayacağımı bildirmek istiyorum yani gerekli şartları ilk yerine getiren ben olsamda durumdan muaf olucam ve benden sorna şartları yerine getiren ilk arkadaşımız 1. olarak kabuk görülücektir bol şans...

Yarışma devam etmektedir.

Tek charda Kurtlarxwarning tüm charların toplamında Kurtlarxrderya Kutlarxmayred Kurtlarxgöçmen önde gidiyorlar.

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Tbi bende ki toplan 6.5 ml nin üstünde ki locna poanını muaf tuttuğum için durum bu :)

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...

“Lonca İletişim” sayfasına dön