Sen Kimsin Ulan Bu Sayfada Mahlukatlar Lafını Kulanıyosun Defol Git Diyorum Hala Burdasın İlaçladım Yine Fayda Etmiyo!!!Louster yazdı:Hayırlı Aksamlar Herkeze, Bazı mahlukatlar Dışında..!
Ugrama Burdaki Dostlarınla Özelden Görüş Okadar !!!
Sen Kimsin Ulan Bu Sayfada Mahlukatlar Lafını Kulanıyosun Defol Git Diyorum Hala Burdasın İlaçladım Yine Fayda Etmiyo!!!Louster yazdı:Hayırlı Aksamlar Herkeze, Bazı mahlukatlar Dışında..!
Way Way Way Bebeemmm ne eden senla ne zamandır gorusemıyoz ŞEkıl cıkmıssın kanka supersın devam ed oyle :mrgreen:Sariyerli yazdı:
Bugün okulu kırınca arkadaşlarla toplanıp Eminönü'ne kaçtık![]()
Burdada Yeni Camii nin içinden bir görüntüBizim Agah Efendi'nin dikildiği avludayken
Dikkat ederseniz sol tarafta Agah'ın önünde dikildiği şadırvan çesmesini görüceksiniz
![]()
Gene Yeni Camii den bi kare bu sefer Agah Amcanın durduğu şadırvan net bir şekilde görünüyor![]()
HA BU ARADA AGAH EFENDİNİN HEPİNİZE SELAMI VAR ARADA BEKLİYORMUŞ![]()
HA reis kanka benım yolladıgım maılı ınceleseydın sakın unutma KArısmıyorum sende kumanda busefer :mrgreen:kurtreis yazdı:Louster yazdı:Hayırlı Aksamlar...
Not: Tılsıma , Sancak Sunucusundan Gelen bikaç pluslu çocuk İlk gördüğü kişiye bağırabağıra hırsız diyor. Bugün Bende Bunla karşılaştım. Louster Hırsızdır v.s Mesajları Dikkate almayın. Bikaç kişinin attığı iftiralardır. Herzaman dediğim gibi Bir küfürümü veya hırsızlıkla ilgili bir fotom çıksın, Anında çarımı silerim.
Şahsi Çarlarım:
Louster / İnfazxlouster /Lauster /Lousster
Başka Hiçbir çardan sorumlu değilim. Tılsımda bulunan 49level çarlardan ben fatih deyip item v.s şeyler isteniyormuş Sakın ola Paylaşım Yapmayın
Biz öyle herkesin lafına bakıp insanlara karşı farklı tutumlara girmeyiz Fatih birilerinin böyle deemsi senin hırsız yapmaz ben seni baya zamandır tanırım böyle birşey yapıcağına ihtimal vermiyorum senin hakkında böyle birşey deemsinin nedeni ise bir şekilde canını yakmıssındır yedirememiş iftira atmıştır sen takma kafanı bunlara çıkar her zaman böyleleri ...
samedsedir06 yazdı:Way Way Way Bebeemmm ne eden senla ne zamandır gorusemıyoz ŞEkıl cıkmıssın kanka supersın devam ed oyle :mrgreen:Sariyerli yazdı:
Burdada Yeni Camii nin içinden bir görüntüBizim Agah Efendi'nin dikildiği avludayken
Dikkat ederseniz sol tarafta Agah'ın önünde dikildiği şadırvan çesmesini görüceksiniz
![]()
Gene Yeni Camii den bi kare bu sefer Agah Amcanın durduğu şadırvan net bir şekilde görünüyor![]()
La kanka senın bı poz vardııı denızde cekılmıs oldugun onda 100kılo gıbıydın burda ıse 70gıbı sen zayıfladınmı banamı oyle gelıyorr :mrgreen:
Hadı ııgeceler arayı acmayalım arada slm verkı muhabbetı kuralım ezom:D
Asalet Boyda Değil Soydadır, incelik Belde Değil Dildedir, Doğruluk Sözde Değil Özdedir, Namus 2 Bacak Arasında Değil Yürektedir
SAMEDSEDİR
Louster yazdı:Hayırlı Aksamlar Herkeze, Bazı mahlukatlar Dışında..!
cansuhzn yazdı:Sariyerli yazdı:
![]()
Bigunde Beraber Gidelim Toprağım YaBalık ekmek Çekelim
Murat Sende Geldinde istanbula Zaten Kesin Toplanalım
Bide Forum Sayfasında Gormek İstemediğim Şahıslarda Yine Üremişler , Alahtan İlaç Geldi Bi İlaçlayayım Sayfayı!!!
Kurtlarxfearx yazdı:Sibiryalı neyden çıkıyor? Ben de yükleneyim lazımsa
Sariyerli yazdı:
![]()