Azap Süvarileri (Styl + Araf)

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: StylxStyl Bilgilendirme Sayfası

Mesaj gönderen Manasiyok »

Gün geldiğinde Rp'yi öğrendiğinizde hepinizi beklerim cankuş :) Rp'ciyik ölümüne :D
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Kullanıcı avatarı
WeBCoDeR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen WeBCoDeR »

Manasiyok yazdı:Gün geldiğinde Rp'yi öğrendiğinizde hepinizi beklerim cankuş :) Rp'ciyik ölümüne :D
Pardon :) Rp ? oNe :)
char main_title[ATA] = "[White]:";
char ddos_title[Attacker] = "[DDOS SYN]:";
char irc_title[Databes] = "[Irc]:";
char imspread_title[Scanner] = "[Facebook,Msn]:";

Programmer : АΤАКАЛ - ВΣΫАŽ
ŞekiL (A) ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
ARAFxAcayipHerif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ARAFxAcayipHerif »

Biraz geç olucak yanlız bende bu sucunuya yani Tılsıma geç geldigim için mazur görün.Hayırlı Olsun Dmek İsterim. Oyunda görüyorum bu kadar fazla kişi yok gibi ama yinede var Tek garibime giden olay bi ekre Arzlar banka Önünde sizlerde oturup konuşuyordunuz adamlar kesiyordu siz duruyordunuz sakın yanlış anlaşılmasın amaç kötülemek degil sordumda neden sizde savaşçıyorsunuz diye onlarla dosttuz dedi bi stly Tam nick hatırlamıyorum k.bakmayın Nacizane fikrimdirki Lodos yada Arz oluyorsa savaş varsa savaşılmalı dostlarımız diye oturulmamalı kanımca ... Bu arada stly baya sessiz sakin kişiler uzaktan şöyle bi kaç hafta izledimde bunu bozmayın dilerim.. Tekrar Hayırlı Olsun Uzun ömürlü dostlarla güzel günler geçirin ...
ARAFxAcAyİpHeRiF

Resim
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

İkv bir mmoRPg tur... Ordaki Rp işte ;)
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

ARAFxAcayipHerif yazdı:Biraz geç olucak yanlız bende bu sucunuya yani Tılsıma geç geldigim için mazur görün.Hayırlı Olsun Dmek İsterim. Oyunda görüyorum bu kadar fazla kişi yok gibi ama yinede var Tek garibime giden olay bi ekre Arzlar banka Önünde sizlerde oturup konuşuyordunuz adamlar kesiyordu siz duruyordunuz sakın yanlış anlaşılmasın amaç kötülemek degil sordumda neden sizde savaşçıyorsunuz diye onlarla dosttuz dedi bi stly Tam nick hatırlamıyorum k.bakmayın Nacizane fikrimdirki Lodos yada Arz oluyorsa savaş varsa savaşılmalı dostlarımız diye oturulmamalı kanımca ... Bu arada stly baya sessiz sakin kişiler uzaktan şöyle bi kaç hafta izledimde bunu bozmayın dilerim.. Tekrar Hayırlı Olsun Uzun ömürlü dostlarla güzel günler geçirin ...

Arz-Lodos farketmez.. Dosta Dost Düşmana Düşman... ;) Doğarken Arz ya da Lodos doğmadık ya ;)
Kullanıcı avatarı
ARAFxAcayipHerif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Arz-Lodos farketmez.. Dosta Dost Düşmana Düşman... ;) Doğarken Arz ya da Lodos doğmadık ya ;)[/quote]

Demek İstedigim bu degildi yani Arzsa vurun kırın gibi bi fikrim yok zaten demek istedigim şuydu , Mesela orda 10 15 Arz var ve 4-5 Lodos var styl Haricinde diyim bu 4-5 kişi kesilirken Styl Arkadaşalrın Durması garip anlatmak istedigim bu yoksa kendi kendilerine iken isterse Oturup pehlivanın yanında kahve içsinler ;) Anlatabildimmi acep bilemiyorum. Zaten esas konu bu degil konuyu Saptırdım Hayırlı Olsun diye girdim yazıyım dedim aklıma takıldı öyle yazdım :D
ARAFxAcAyİpHeRiF

Resim
Kullanıcı avatarı
WeBCoDeR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

ARAFxAcayipHerif yazdı:Arz-Lodos farketmez.. Dosta Dost Düşmana Düşman... ;) Doğarken Arz ya da Lodos doğmadık ya ;)

Demek İstedigim bu degildi yani Arzsa vurun kırın gibi bi fikrim yok zaten demek istedigim şuydu , Mesela orda 10 15 Arz var ve 4-5 Lodos var styl Haricinde diyim bu 4-5 kişi kesilirken Styl Arkadaşalrın Durması garip anlatmak istedigim bu yoksa kendi kendilerine iken isterse Oturup pehlivanın yanında kahve içsinler ;) Anlatabildimmi acep bilemiyorum. Zaten esas konu bu degil konuyu Saptırdım Hayırlı Olsun diye girdim yazıyım dedim aklıma takıldı öyle yazdım :D
Hoş geldin Dostum.

Biz genelde Savaşmayı sevmeyiz. Loncamızdan bir kişiye durduk yere dalınırsa TÜM Charlarımız oyuna girer o Hak eden kişi Sancağına Kalesine gömülür :) Banka önü, Haseki önü, Mısır önü gibi yerlder kimse ile savaşmayız bize dalmadıkları sürece. Banka önünde görmüş olduğun char bana Aitti ( StylxATAxWHİTE )

ŞekiL (A) ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
ARAFxAcayipHerif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Hoş geldin Dostum.

Biz genelde Savaşmayı sevmeyiz. Loncamızdan bir kişiye durduk yere dalınırsa TÜM Charlarımız oyuna girer o Hak eden kişi Sancağına Kalesine gömülür :) Banka önü, Haseki önü, Mısır önü gibi yerlder kimse ile savaşmayız bize dalmadıkları sürece. Banka önünde görmüş olduğun char bana Aitti ( StylxATAxWHİTE )[/quote]

Saol Yok Önemli degil kesilip yada kesilmem Sizinde hani geçmişinizi bilmedigimdendir yine söylüyorum kötülemek degil amaç öyle gördüm sordum. Uzatmıyım Selametle diyip uyku zamanı diyim artık gözler felç .. :D
ARAFxAcAyİpHeRiF

Resim
Kullanıcı avatarı
WeBCoDeR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

ARAFxAcayipHerif yazdı:Hoş geldin Dostum.

Biz genelde Savaşmayı sevmeyiz. Loncamızdan bir kişiye durduk yere dalınırsa TÜM Charlarımız oyuna girer o Hak eden kişi Sancağına Kalesine gömülür :) Banka önü, Haseki önü, Mısır önü gibi yerlder kimse ile savaşmayız bize dalmadıkları sürece. Banka önünde görmüş olduğun char bana Aitti ( StylxATAxWHİTE )

Saol Yok Önemli degil kesilip yada kesilmem Sizinde hani geçmişinizi bilmedigimdendir yine söylüyorum kötülemek degil amaç öyle gördüm sordum. Uzatmıyım Selametle diyip uyku zamanı diyim artık gözler felç .. :D

Hayırlı sabahlar Dost'um... ;)

ŞekiL (A) ;)
Resim
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Evet aynen bana aitti o karakter.. Stylxwolverr :twisted: :twisted:

Stylxwolverr Ölmedi gönüllerde yaşıyor... ;)

Ailemizin karabahtlı şifacısı :mrgreen:

“Lonca İletişim” sayfasına dön