Rescuer yazdı:Canım abilerim, kardeşlerim. Hepinizin kandilini en gönülden dileklerimle kutlarım. İnşallah sağlık sıhhat içinde nice kandiller görmek nasip olur. İnşallah çoluk çocuğunuz, torun torbanızla geçireceğiniz nice kandiller görmek nasip olur. Allah'a emanet, saygılarımla.
Yasın kardes ıyı dıleklerın ıcın tesekkur eder bızlerde senın kandılını kutlarız
Kurt loncası yonetımı adına
Kurtlarxkursad
Şutigin
Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi,duaların da hayat bulacağı bu gecede,dua bahçesinde yetişen bir fidan olmanız dileğiyle,kandiliniz mübarek olsun!..
< Nemesis Loncası >
Kurt loncası olarak ıyı dıleklerınıze tesekkur eder tum Nemesis ailesinin kandılını en ıcten dıleklerımızle kutlarız
Böylesine güzel ve mübarek bir günde, dualarımızı ve niyazlarımızı Cenab-ı Hakk'ın kabul eylemesi temennisi ile. Kandiliniz mübarek olsun, Allah, kardeşlik ve dostluk içerisinde nice kandiller görmeyi nasib etsin..
Börteçine Ailesi..
Ve aleyküm selam
Kurt loncası olarak bizlerde tüm Börtecıne ailesının kandılını tebrık ederız
Kurt loncası yönetımı adına
Kurtlarxkürsad
Sutigin
Loncadaslarim nasılasınız . Form sayfamıza kimse girmez olmuş nerelerdesiniz ne alemdesiniz , oyuna giremiyorum arada sirada cok kısa giriyorum ama birkaç isim harici kimseler yok .
Pc yı. Ekran kartı yüzünden garantisi varmış servise gönderdim bakalım bu sene gelir inşallah
Hadi canemler kendinize çok dikkat edin .ALLAH'a. Emanet olun .....