ablam allah bağışlasın allah analı babalı buyutsun yenı gordum kusuruma bakma son haftalarda carşıya çıkarmadılar benı sen hıiç rahat durmuyorsun dediler içerde beklettiler
ama ne kadar daha bugun allahın izniyle o kagıt parçasını elıme aldım artık
ablam allah bağışlasın allah analı babalı buyutsun yenı gordum kusuruma bakma son haftalarda carşıya çıkarmadılar benı sen hıiç rahat durmuyorsun dediler içerde beklettiler
ama ne kadar daha bugun allahın izniyle o kagıt parçasını elıme aldım artık
aman abla askerlık ıcın acele etmeyın okusun hayatını yasasın bı ben yenı kurtuldum ögütüm budur ona ne kadar uzak durursa iyi okursa askerlikten daha faydalı olur vatana millete
S.a. Arkadaslar. Gökçen ALLAH anali babali büyütmek nasip etsin inşallah .Masallah diyelim nazar değmesin .
İbrahim kankam bittiği askerliğin çok şükür sag sağlım aramıza doneceksin inşallah özledik valla seni tam dönüş tarihini yaz bize gerçi bende giremiyorum bu aralar oyuna ama olsun.
Reis Tuğ. Sistemi güzel sistem olacağa benziyor. Özellikle maden ısı ticaret ısı locanın gelişmesine çok büyük katkıda bulunacak . Bütün lonca bireysel olarak gelişecek ve locamız hızla yükselecek bu uygulama ile .
ibrahimekim yazdı:Selamın aleykum arkadaslar can dostlarım az kaldı gelcem aranıza bugun yarın yanınızdayım
askerligi de bitirdim artık 1 2 gun ıcerısınde aranıza dahıl olur ezıklıgımı uzerımden atarım merak etmeyın
Aleyküm Selam İbrahim'im gözün aydın olsun sağ salim askerliğini bitirip aramıza dönmene mutlu olduk. Ezikliğin diye birşey de yok bizler yanındayız geri kalmış olabilirsin ki bunu düzeltmekte hepimizin vazifesi yıllardır aralarımızda ki dostluklarımız bizleri böyle durumlarda dostlarımızın yanında olmaya mükellef kılmıştr. Yıllardır Tılsımda ilk gün ki gibi İstikrarlı yolumuzu devam etmemizi sağlayan da işte bu birbirimize bağlılığımız olmuştur hiç şüphesiz.
yefe2009 yazdı:S.a. Arkadaslar. Gökçen ALLAH anali babali büyütmek nasip etsin inşallah .Masallah diyelim nazar değmesin .
İbrahim kankam bittiği askerliğin çok şükür sag sağlım aramıza doneceksin inşallah özledik valla seni tam dönüş tarihini yaz bize gerçi bende giremiyorum bu aralar oyuna ama olsun.
Reis Tuğ. Sistemi güzel sistem olacağa benziyor. Özellikle maden ısı ticaret ısı locanın gelişmesine çok büyük katkıda bulunacak . Bütün lonca bireysel olarak gelişecek ve locamız hızla yükselecek bu uygulama ile .
Loncamiza hayırlı olmasını diliyorum.
Teşekkür ederim Yağız'ım Üç Tuğ Sisteminin genel yapılanmasını ve Sistemini tasarlamış olsakta ince ayrıntıları Yüksek ve Genel Konsey olarak hazırlamamız gerektiği için şu an hala daha hazırlık aşamasındadır son şeklini aldıktan sonra Kurt Loncası Yüksek ve Genel Konseyi olarak toplanıp eksik yada hatalı yönleri olup olmadığını Loncamıza faydalı olabilicek yada zararı olabilicek faktörleri son kez gözden geçiricez ve Üç Tuğ Sistemini Loncamızın İşleyiş Sistemine ekliycez şimdiden loncamıza hayırlı olması dileklerimle.
[İçerik Silinmiştir]İkv resmi forumlarında kişi veya kişileri küçük düşürücü ifade kullanımından dolayı hesabınız 14 gün uzaklaştırılmıştır.Devam etmeniz halinde konu kilitleneceğini bir kez daha belirtmek isteriz.