<> Kurt Loncası <>
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
Re: <> Kurt Loncası <>
Evet Amestis Sarraf oluyor eminönünde bulunur bende Erzurumluyum Reisinin nereli olduğunu bilmiyosun ha çok ayıp 
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
-
- Çınaraltı Müdavimi
Tost isteyen arkadaşlar bana ikv den çekilmiş char fotosu gönderin en büyük çözünürlükte olsunnn :mrgreen: ekran kartınızın ve pcnizin kaldırabileceği en yüksek çözünürlüğü seçin (oyundan ve windows ayarlarından) sonra oyuna geçerek fazla uzaktan olmadan ayak ve baş kısmınızın rahatca görülebileceği fotolarınızı çar ismi ile birlikte bana ozalan.gokcen@mynet.com a gönderin gönderince bana burdan haber verin ki o maili kullanmıyorum çünkü....

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
Hayırlı Aksamlar...
Not: Tılsıma , Sancak Sunucusundan Gelen bikaç pluslu çocuk İlk gördüğü kişiye bağırabağıra hırsız diyor. Bugün Bende Bunla karşılaştım. Louster Hırsızdır v.s Mesajları Dikkate almayın. Bikaç kişinin attığı iftiralardır. Herzaman dediğim gibi Bir küfürümü veya hırsızlıkla ilgili bir fotom çıksın, Anında çarımı silerim.
Şahsi Çarlarım:
Louster / İnfazxlouster /Lauster /Lousster
Başka Hiçbir çardan sorumlu değilim. Tılsımda bulunan 49level çarlardan ben fatih deyip item v.s şeyler isteniyormuş Sakın ola Paylaşım Yapmayın
Not: Tılsıma , Sancak Sunucusundan Gelen bikaç pluslu çocuk İlk gördüğü kişiye bağırabağıra hırsız diyor. Bugün Bende Bunla karşılaştım. Louster Hırsızdır v.s Mesajları Dikkate almayın. Bikaç kişinin attığı iftiralardır. Herzaman dediğim gibi Bir küfürümü veya hırsızlıkla ilgili bir fotom çıksın, Anında çarımı silerim.
Şahsi Çarlarım:
Başka Hiçbir çardan sorumlu değilim. Tılsımda bulunan 49level çarlardan ben fatih deyip item v.s şeyler isteniyormuş Sakın ola Paylaşım Yapmayın
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
Louster yazdı:Hayırlı Aksamlar...
Şahsi Çarlarım:
Biz öyle herkesin lafına bakıp insanlara karşı farklı tutumlara girmeyiz Fatih birilerinin böyle deemsi senin hırsız yapmaz ben seni baya zamandır tanırım böyle birşey yapıcağına ihtimal vermiyorum senin hakkında böyle birşey deemsinin nedeni ise bir şekilde canını yakmıssındır yedirememiş iftira atmıştır sen takma kafanı bunlara çıkar her zaman böyleleri ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
kurtreis yazdı:Sariyerli yazdı:
Bugün okulu kırınca arkadaşlarla toplanıp Eminönü'ne kaçtık![]()
Burdada Yeni Camii nin içinden bir görüntüBizim Agah Efendi'nin dikildiği avludayken
Dikkat ederseniz sol tarafta Agah'ın önünde dikildiği şadırvan çesmesini görüceksiniz
![]()
Gene Yeni Camii den bi kare bu sefer Agah Amcanın durduğu şadırvan net bir şekilde görünüyor![]()
HA BU ARADA AGAH EFENDİNİN HEPİNİZE SELAMI VAR ARADA BEKLİYORMUŞ![]()
Güzel ççıkmış Hasanım İstanbula geldiğimde gitmeyi düşündüğüm yerlere gitmişsin
Ha bu arada önümüzde ki ay İstanbula gelmem söz konusu Sena yengenizi almaya gelicem Erzuruma gidicez geldiğimde ayarlayalımda Kurt Loncası ailesinin İstanbulda ki gönül dostları ile bir araya gelelim bunuda Agah Efendinin yanında buluşarak yapabiliriz sanırımgelmeden önce ben sizlere haber veririm zaten ...
oooo süper olur vallaha agahta toplanalım
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Reisim, Tamam sen beni tanıyosun , Tılsımdanda Baya Arkadaş Tanır beni fakat çarı çalınan (öyle söyleyen) Şahıs Bölgeden İnfazxlouster çarımı çaldı soydu ecel gitti filan diyor. Yine Bölgeden 5 arkadaşımda karşı çıktı ama gördümki bizi tanımayanlar o adama inanabiliyor.Sonrada karşıma gelip sen hırsızsın diyor.
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
- cansuhzn
- FareAdam Düşmanı
Sariyerli yazdı:
Bugün okulu kırınca arkadaşlarla toplanıp Eminönü'ne kaçtık![]()
Burdada Yeni Camii nin içinden bir görüntüBizim Agah Efendi'nin dikildiği avludayken
Dikkat ederseniz sol tarafta Agah'ın önünde dikildiği şadırvan çesmesini görüceksiniz
![]()
Gene Yeni Camii den bi kare bu sefer Agah Amcanın durduğu şadırvan net bir şekilde görünüyor![]()
HA BU ARADA AGAH EFENDİNİN HEPİNİZE SELAMI VAR ARADA BEKLİYORMUŞ![]()
Bigunde Beraber Gidelim Toprağım Ya
Murat Sende Geldinde istanbula Zaten Kesin Toplanalım
Bide Forum Sayfasında Gormek İstemediğim Şahıslarda Yine Üremişler , Alahtan İlaç Geldi Bi İlaçlayayım Sayfayı!!!

Hayırlı Aksamlar Herkeze, Bazı mahlukatlar Dışında..!
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !