**** Yeniçeri Loncası ****

Sancak sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Yeniçeri Loncası

Re: **** Yeniçeri Loncası ****

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

Hakan abicim loncada biri yaramazlık edince kulaklardan çekmelik biri lazım o yüzden senin herzaman loncanın başında olman lazım :D aken nickli arkadaşım benim silüsüm hazır ama gel gör ki muhteşem askeriye şubesi sistemimiz sayesinde 5. gün yani bugünde silüsü alamadım . Silüsü nezaman alırsam orada görüşmek üzere .
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST
Kullanıcı avatarı
Astralman
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Astralman »

Alp Kardeşim Şimdiden Hayırlı Tezkereler.Vatan Borcu Namus Borcudur.Yolun Açık Olsun Kardeşim.
AsTRaLMaN

YeNiÇeRixSiNaN

xxDaMaGeCoNTRoLxx
Kullanıcı avatarı
Hanzala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Hanzala »

Kardeşim Allah'ın izni ile git ve geri gel inşallah tekrar görüşmek üzere sana SEVİYORUM biliyorsun :)
Hanzala
KrigarE

Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
Kullanıcı avatarı
raltun
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen raltun »

BLackGezz0 yazdı:S.a

Arkadaşlar bikaç arkadaşım biliyor fakat diğer arkadaşlarımı bilgilendirmek adına yazıyım yaklaşık 2.5 - 3 senedir tecil ettiğim askerlik vazifemi yerine getirmem gerekiyor . Yerimizde Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı çıktı . Hepiniz Allah'a emanetsiniz . Yarın veya ertesi gün yola çıkıcam yolu Pendik tarafına yakın olan varsa beklerim , benden yana kimde hakkım varsa helal olsun . Seviyorsunuz ;) Selametle ..
Şafak say kardeşim ;) Günler öyle geçsin Dede :)
Kullanıcı avatarı
Lesalth
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen Lesalth »

Bugüne kadar yaşadıklarımız ve paylaştıklarımız için bütün lonca üyelerine tek tek teşekkür ederim. Lakin lonca içinde yaşadığım problemlerden ve anlaşmazlıklardan dolayı loncadan ayrılma kararı aldım. Emeği hakkı geçen varsa helal etsin, emeğim geçen varsa da helal olsun. Umarım herkes için hayırlısı olur. Kendinize iyi bakın
Wakabayshi
Kullanıcı avatarı
efemehmet
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Kıyamet i Nefer

Mesaj gönderen efemehmet »

Lesalth yazdı:Bugüne kadar yaşadıklarımız ve paylaştıklarımız için bütün lonca üyelerine tek tek teşekkür ederim. Lakin lonca içinde yaşadığım problemlerden ve anlaşmazlıklardan dolayı loncadan ayrılma kararı aldım. Emeği hakkı geçen varsa helal etsin, emeğim geçen varsa da helal olsun. Umarım herkes için hayırlısı olur. Kendinize iyi bakın
helal olsun bızeden yana basarılarının devamını dılerım ....
BLackGezz0 yazdı:S.a

Arkadaşlar bikaç arkadaşım biliyor fakat diğer arkadaşlarımı bilgilendirmek adına yazıyım yaklaşık 2.5 - 3 senedir tecil ettiğim askerlik vazifemi yerine getirmem gerekiyor . Yerimizde Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı çıktı . Hepiniz Allah'a emanetsiniz . Yarın veya ertesi gün yola çıkıcam yolu Pendik tarafına yakın olan varsa beklerim , benden yana kimde hakkım varsa helal olsun . Seviyorsunuz ;) Selametle ..

bende senı sevıyom alp inş Allahın ıznı ıle bıtırısın kendıne ıı bak ırtıbatı koparma ...:)

sevındırıcı bır haber vereyım loncamız adına bu günkı ölüm oyunu etkınlıgınde 3 te 2 yaptık büyücüler ve şifalarda 1. lik bızde :)
[*]AsiNeFeR [/b][/color][*]yNçRxEFE[/color][*]NefeRxEFE[/color][/b][*]EfeMehmet[/b][/color][/size]
Resim
Resim
Resim
Resim
2012
Kullanıcı avatarı
Trakli
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Trakli »

ßiR kaç GündüR oyuna GeLiyoRum ßiRaz TakıLıp ÇıkıyoRum ama ßizLeRden pek KimSeyi GöRemiyorum ßen oyuna Dönü$ yapmayı Dü$ünüRken SizLeRde uzakLA$mayı mı Dü$ünüyoRSunuz ? NeLeR oLuyoR SöyLeyinde hiç niyetLenmeyim ßaRi :)
ßy Yeniçerixtraklı ßy yNçRxTRaKLı

Hangi ÇıLgın ßana ZinciR vuRacakmı$ $a$aRım..
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

Trakli yazdı:ßiR kaç GündüR oyuna GeLiyoRum ßiRaz TakıLıp ÇıkıyoRum ama ßizLeRden pek KimSeyi GöRemiyorum ßen oyuna Dönü$ yapmayı Dü$ünüRken SizLeRde uzakLA$mayı mı Dü$ünüyoRSunuz ? NeLeR oLuyoR SöyLeyinde hiç niyetLenmeyim ßaRi :)

Buradayız abi özledik senide Yeniçeriler ayaklandı kaçın kurtarın kendinizi... :lol:
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Yeniçeri Loncası

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

Trakli yazdı:ßiR kaç GündüR oyuna GeLiyoRum ßiRaz TakıLıp ÇıkıyoRum ama ßizLeRden pek KimSeyi GöRemiyorum ßen oyuna Dönü$ yapmayı Dü$ünüRken SizLeRde uzakLA$mayı mı Dü$ünüyoRSunuz ? NeLeR oLuyoR SöyLeyinde hiç niyetLenmeyim ßaRi :)

Yakındır yakınnn .. ;)
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST
Kullanıcı avatarı
Trakli
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Trakli »

BLackGezz0 yazdı:

Yakındır yakınnn .. ;)
Nan aLp Sen aSkerLiği tecil ettirdin, ßende Senin için i$i tecil ettirdim 2 Sene gitmiycem i$e oyuna takıLıRız aRtık. :lol:
ßy Yeniçerixtraklı ßy yNçRxTRaKLı

Hangi ÇıLgın ßana ZinciR vuRacakmı$ $a$aRım..

“Lonca İletişim” sayfasına dön