**** Yeniçeri Loncası ****
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Re: **** Yeniçeri Loncası ****
Hakan abicim loncada biri yaramazlık edince kulaklardan çekmelik biri lazım o yüzden senin herzaman loncanın başında olman lazım
aken nickli arkadaşım benim silüsüm hazır ama gel gör ki muhteşem askeriye şubesi sistemimiz sayesinde 5. gün yani bugünde silüsü alamadım . Silüsü nezaman alırsam orada görüşmek üzere .
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
Alp Kardeşim Şimdiden Hayırlı Tezkereler.Vatan Borcu Namus Borcudur.Yolun Açık Olsun Kardeşim.
AsTRaLMaN
YeNiÇeRixSiNaN
xxDaMaGeCoNTRoLxx
YeNiÇeRixSiNaN
xxDaMaGeCoNTRoLxx
- Hanzala
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeşim Allah'ın izni ile git ve geri gel inşallah tekrar görüşmek üzere sana SEVİYORUM biliyorsun
Hanzala
KrigarE
Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
KrigarE
Bıraktımla, Başladım arsında bir yerdeyim ...
Şafak say kardeşimBLackGezz0 yazdı:S.a
Arkadaşlar bikaç arkadaşım biliyor fakat diğer arkadaşlarımı bilgilendirmek adına yazıyım yaklaşık 2.5 - 3 senedir tecil ettiğim askerlik vazifemi yerine getirmem gerekiyor . Yerimizde Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı çıktı . Hepiniz Allah'a emanetsiniz . Yarın veya ertesi gün yola çıkıcam yolu Pendik tarafına yakın olan varsa beklerim , benden yana kimde hakkım varsa helal olsun . SeviyorsunuzSelametle ..
- Lesalth
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: İstiklal
Bugüne kadar yaşadıklarımız ve paylaştıklarımız için bütün lonca üyelerine tek tek teşekkür ederim. Lakin lonca içinde yaşadığım problemlerden ve anlaşmazlıklardan dolayı loncadan ayrılma kararı aldım. Emeği hakkı geçen varsa helal etsin, emeğim geçen varsa da helal olsun. Umarım herkes için hayırlısı olur. Kendinize iyi bakın
Wakabayshi
- efemehmet
- Cin Avcısı
- Lonca: Kıyamet i Nefer
helal olsun bızeden yana basarılarının devamını dılerım ....Lesalth yazdı:Bugüne kadar yaşadıklarımız ve paylaştıklarımız için bütün lonca üyelerine tek tek teşekkür ederim. Lakin lonca içinde yaşadığım problemlerden ve anlaşmazlıklardan dolayı loncadan ayrılma kararı aldım. Emeği hakkı geçen varsa helal etsin, emeğim geçen varsa da helal olsun. Umarım herkes için hayırlısı olur. Kendinize iyi bakın
BLackGezz0 yazdı:S.a
Arkadaşlar bikaç arkadaşım biliyor fakat diğer arkadaşlarımı bilgilendirmek adına yazıyım yaklaşık 2.5 - 3 senedir tecil ettiğim askerlik vazifemi yerine getirmem gerekiyor . Yerimizde Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı çıktı . Hepiniz Allah'a emanetsiniz . Yarın veya ertesi gün yola çıkıcam yolu Pendik tarafına yakın olan varsa beklerim , benden yana kimde hakkım varsa helal olsun . SeviyorsunuzSelametle ..
bende senı sevıyom alp inş Allahın ıznı ıle bıtırısın kendıne ıı bak ırtıbatı koparma ...
sevındırıcı bır haber vereyım loncamız adına bu günkı ölüm oyunu etkınlıgınde 3 te 2 yaptık büyücüler ve şifalarda 1. lik bızde
ßiR kaç GündüR oyuna GeLiyoRum ßiRaz TakıLıp ÇıkıyoRum ama ßizLeRden pek KimSeyi GöRemiyorum ßen oyuna Dönü$ yapmayı Dü$ünüRken SizLeRde uzakLA$mayı mı Dü$ünüyoRSunuz ? NeLeR oLuyoR SöyLeyinde hiç niyetLenmeyim ßaRi
ßy Yeniçerixtraklı ßy yNçRxTRaKLı
Hangi ÇıLgın ßana ZinciR vuRacakmı$ $a$aRım..
- Muriscoyagmao
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: İstiklal
Trakli yazdı:ßiR kaç GündüR oyuna GeLiyoRum ßiRaz TakıLıp ÇıkıyoRum ama ßizLeRden pek KimSeyi GöRemiyorum ßen oyuna Dönü$ yapmayı Dü$ünüRken SizLeRde uzakLA$mayı mı Dü$ünüyoRSunuz ? NeLeR oLuyoR SöyLeyinde hiç niyetLenmeyim ßaRi![]()
Buradayız abi özledik senide Yeniçeriler ayaklandı kaçın kurtarın kendinizi... :lol:
insensitivE KAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Trakli yazdı:ßiR kaç GündüR oyuna GeLiyoRum ßiRaz TakıLıp ÇıkıyoRum ama ßizLeRden pek KimSeyi GöRemiyorum ßen oyuna Dönü$ yapmayı Dü$ünüRken SizLeRde uzakLA$mayı mı Dü$ünüyoRSunuz ? NeLeR oLuyoR SöyLeyinde hiç niyetLenmeyim ßaRi![]()
Yakındır yakınnn ..
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
Nan aLp Sen aSkerLiği tecil ettirdin, ßende Senin için i$i tecil ettirdim 2 Sene gitmiycem i$e oyuna takıLıRız aRtık. :lol:BLackGezz0 yazdı:Trakli yazdı:ßiR kaç GündüR oyuna GeLiyoRum ßiRaz TakıLıp ÇıkıyoRum ama ßizLeRden pek KimSeyi GöRemiyorum ßen oyuna Dönü$ yapmayı Dü$ünüRken SizLeRde uzakLA$mayı mı Dü$ünüyoRSunuz ? NeLeR oLuyoR SöyLeyinde hiç niyetLenmeyim ßaRi![]()
Yakındır yakınnn ..![]()
ßy Yeniçerixtraklı ßy yNçRxTRaKLı