``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
Re: ``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
Cuma , cumartesi günü istanbulda isen görüşmek dileğiyle ...
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
- essperanza
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
MegaXesper bunu beğendi.MeGaStaR yazdı: İstanbuL'dan Alayınıza Selamlarrr.....
İstanbuL Turum Son Hız Dewam Ediyor Bu 2 Günde Bircok Yer GezdimBugun İse Bu Turuma Yenisine Ekleyerek 4 yıldır Dostum Olan ve Bu Dostluğumuzun Her Zaman Daim Olacağından Asla Şüphe Duymayacağım Canım Dostum Kadir Arkadasımla Bulustuk
Sıcak bir İstanbuL Akşamında Kendisiyle Cok GüzeL Vakit Geçirdik İstanbul Turuna Son Hız Dewammmmmmm
![]()
![]()
MeGaXTeaM Lonca Görüşmeleri Sırasında...![]()
Yalnızsavaşçıı // Megaşifa

Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
essperanza yazdı:MegaXesper bunu beğendi.MeGaStaR yazdı: İstanbuL'dan Alayınıza Selamlarrr.....
İstanbuL Turum Son Hız Dewam Ediyor Bu 2 Günde Bircok Yer GezdimBugun İse Bu Turuma Yenisine Ekleyerek 4 yıldır Dostum Olan ve Bu Dostluğumuzun Her Zaman Daim Olacağından Asla Şüphe Duymayacağım Canım Dostum Kadir Arkadasımla Bulustuk
Sıcak bir İstanbuL Akşamında Kendisiyle Cok GüzeL Vakit Geçirdik İstanbul Turuna Son Hız Dewammmmmmm
![]()
![]()
MeGaXTeaM Lonca Görüşmeleri Sırasında...![]()
Yalnızsavaşçıı // Megaşifa
SESLİ GÜLÜYORUM :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Selamunaleykum MeGaCanLar....
İstanbul Turumla İlgili Bir Kaç Resim Daha Paylaşmak İstiyorumm GADİR'le Birlikte Eminönü'nü Geçen Gün Fethettik
İstanbulda Ulaşım ne Kadar Yorucu Olsa da Bu Yorgunluğa Rağmen Eminönüne Ulaşabildik
Özellikle İKV Mekanlarını Mesken Tutan 2 Kafadardan İst. Turuna Ait Birtakım Fotoğraflar....
Türkiye İş Bankası *

Eminönü Camii * Agah Efendi

Halime Teyzem :lol:

Mısır Çarşısı *

>> Balık Pazarı Girişi

>> Haseki Kapısı
Eö'den Bir kaç Hatıraa
*Sultanahmet

Ayasofya *

Balıkçılara ( Karaköy ) Giderken...

Gülhane Parkı

............................................................................................................
Bakırköy Sahili*

Atatürk'ün Gösterdiği Yer....... :lol: :lol: :lol: :lol: ( Kapısına Kadar Gittim Ama Açamadım Sevgilim SaoLsun
)

İst. Boğazı

Hem Duygusal, Hem Eğlenceli, Hem de Üzüntülü Anılarım Oldu. Ama Herseyden Önemlisi Bu Hayatımın Dönüm Noktasıydı Benim İçin Çok Anlam Taşıdı... Kısacası ÇOK MUTLUYUM :lol: Keyifli Seyirler
Gezgin Şifacı *
İstanbul Turumla İlgili Bir Kaç Resim Daha Paylaşmak İstiyorumm GADİR'le Birlikte Eminönü'nü Geçen Gün Fethettik
Özellikle İKV Mekanlarını Mesken Tutan 2 Kafadardan İst. Turuna Ait Birtakım Fotoğraflar....
Türkiye İş Bankası *

Eminönü Camii * Agah Efendi

Mısır Çarşısı *

Eö'den Bir kaç Hatıraa
*Sultanahmet

Ayasofya *

Gülhane Parkı

............................................................................................................
Bakırköy Sahili*

Atatürk'ün Gösterdiği Yer....... :lol: :lol: :lol: :lol: ( Kapısına Kadar Gittim Ama Açamadım Sevgilim SaoLsun

İst. Boğazı

Hem Duygusal, Hem Eğlenceli, Hem de Üzüntülü Anılarım Oldu. Ama Herseyden Önemlisi Bu Hayatımın Dönüm Noktasıydı Benim İçin Çok Anlam Taşıdı... Kısacası ÇOK MUTLUYUM :lol: Keyifli Seyirler
Gezgin Şifacı *
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
MeGaStaR yazdı: Selamunaleykum MeGaCanLar....![]()
İstanbul Turumla İlgili Bir Kaç Resim Daha Paylaşmak İstiyorumm GADİR'le Birlikte Eminönü'nü Geçen Gün Fethettikİstanbulda Ulaşım ne Kadar Yorucu Olsa da Bu Yorgunluğa Rağmen Eminönüne Ulaşabildik
![]()
Özellikle İKV Mekanlarını Mesken Tutan 2 Kafadardan İst. Turuna Ait Birtakım Fotoğraflar....![]()
Türkiye İş Bankası *
Eminönü Camii * Agah Efendi![]()
Mısır Çarşısı *
>> Balık Pazarı Girişi
>> Haseki Kapısı
Eö'den Bir kaç Hatıraa
*Sultanahmet
Ayasofya *
Gülhane Parkı
Bakırköy Sahili*
Atatürk'ün Gösterdiği Yer....... :lol: :lol: :lol: :lol: ( Kapısına Kadar Gittim Ama Açamadım Sevgilim SaoLsun)
İst. Boğazı
Hem Duygusal, Hem Eğlenceli, Hem de Üzüntülü Anılarım Oldu. Ama Herseyden Önemlisi Bu Hayatımın Dönüm Noktasıydı Benim İçin Çok Anlam Taşıdı... Kısacası ÇOK MUTLUYUM :lol: Keyifli Seyirler![]()
Gezgin Şifacı *
Mutluluğunun devamı ile...
Merhabalar,
MeGa Ailesi Güncel Listesini İlk Sayfamıza Taşıdık.
Bilgilerinize....
MeGa Ailesi Güncel Listesini İlk Sayfamıza Taşıdık.
Bilgilerinize....
Since 2008...
Since 2008...
Mrb. Değerli MeGaXTeaM Üyesi Arkadaşlarım..
Bildiğiniz Üzere İlerde Gireceğim Önemli Bir Sınav İçin Artık Bilgisayar ile Bağımı Koparmayı Düşünüyorum...
Oyun Dışında Zaten Çoğu Lonca Arkadaşlarımla Telefonla vs.. Görüşüyoruz . Bu Süre Zarfında da Hepinizle İletişimi Koparmadan Öyle Devam Ettirmeyi Umuyorum
Loncayı Kadir,Talha ve Yusuf Arkadaşıma Emanet Ediyorum.. Hepinizi Çok Seviyorum Kendinize Çok İyi Bakın Bana Ulaşmak İsteyen Kadire veya Yusufa Danışabilir.. Sağlıcakla Kalın Dostlarımm..
Bildiğiniz Üzere İlerde Gireceğim Önemli Bir Sınav İçin Artık Bilgisayar ile Bağımı Koparmayı Düşünüyorum...
Oyun Dışında Zaten Çoğu Lonca Arkadaşlarımla Telefonla vs.. Görüşüyoruz . Bu Süre Zarfında da Hepinizle İletişimi Koparmadan Öyle Devam Ettirmeyi Umuyorum
Loncayı Kadir,Talha ve Yusuf Arkadaşıma Emanet Ediyorum.. Hepinizi Çok Seviyorum Kendinize Çok İyi Bakın Bana Ulaşmak İsteyen Kadire veya Yusufa Danışabilir.. Sağlıcakla Kalın Dostlarımm..
Since 2008...
Since 2008...
Cok doğru bi karar.Hayatın oyundan cok daha onemli..Burayı merak etme sınavına yogunlas kardesım..Basarılar . .
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Yeni yapılanma sürecine giren Loncamız MeGaxTeam'de alımlar başlamıştır.
Lonca alımlarımızda aranacak hususlar ;
- Herhangi bir hırsızlık veya çalıntı olayında adınızın geçmemesi ,
- Oyun içerisinde en az 2 49 LvL Karakteri bulunması ,
- Lonca içinden veya oyun içinde tanınmış abilerimiz , ablalarımız , kardeşlerimizden en az 2 kişiden referans almanız gerekmektedir.
Yukarıdaki hususları kendinizde taşıdığınızı düşünüyorsanız alımlar için oyunda Bana , Megaxinscrib'e , Megaxblack'e , MegaxNitoEtt'e ulaşmanız yeterli olucaktır.
- Lonca içinden veya oyun içinde tanınmış abilerimiz , ablalarımız , kardeşlerimizden en az 2 kişiden referans almanız gerekmektedir.
Yukarıdaki hususları kendinizde taşıdığınızı düşünüyorsanız alımlar için oyunda Bana , Megaxinscrib'e , Megaxblack'e , MegaxNitoEtt'e ulaşmanız yeterli olucaktır.
[YaLNıZSavaŞÇII]
Hayırlısı Olsun Kankamikvoyuncusu2008 yazdı:Yeni yapılanma sürecine giren Loncamız MeGaxTeam'de alımlar başlamıştır.
Mülakata Girecek Arkadaşlara Şimdiden Başarılar
Since 2008...
Since 2008...