|| YİĞİTLER LONCASI ||
Re: || YİĞİTLER LONCASI ||
Abi kalmana sevindim, kardeşlerin hep yanında bilesin.fener19071981 yazdı:Es_selamun aleyküm alp paşam biz hep birdik gene bir olarak devam edeceğiz bunu sende biliyorsun bizim oyun harici bağımız var oyun sadece vesilemiz ferdi varoldukça senledir kopuş derken aklım karıştı kovuyonmu yoksa beni paşam daha çok güzel şeyler yapacağız beraber bakıyorum bir kopma devamınıda getiriyor biz burdayız ve daha çok kalacağız daha çokk kurt mağaralarında kaybolacağız ikv mucidimiz varken :mrgreen: burdayım paşam sonuna kadar evet sıkıntılı günler geçiriyorum bu bir kesindir ama sıkıntılı zamanda daha çok bağlılık gerektiriyor sanırım sadece benim için değil hepimiz için bu gecerli isim değişmediğimde iyi oldu lonca sisteminden en iyi karı gene ben yaptım sanırım şimdiden hayırlı olsun hepimize FERDİ
Burak hayırdır kardeşim ne oldu? İnsan bize de söyler bi. :? Karar senin tabii, yine sen bilirsin. Muhabbetimiz kesilmeyecek bu yüzden.Burak8154 yazdı:Büyük umutlarla ALPASLAN abinin davetiyle Yiğitler loncasına girdim.Lonca kurulalı ve benim loncaya girişimin üzerinden pek fazla zaman geçmemesine rağmen şahsi nedenlerden dolayı loncadan ayrılma kararı aldım ve bunu ALPASLAN abiye ileettimçBundan sonra tek dileğim ALPASLAN abinin oluşturduğu bu loncanın TILSIM da örnek olunan loncalar arasında yer almasıdır.Ve bunun olacağından şüphem yoktur.Bütün YİĞİTLER ailesine ve ALPASLAN abiye geçirdiğimiz zamanlar için teşekkür ediyorum.Hepiniz kalın sağlıcakla.....
IxIxBuRaKxIXI , XCyberBURAKx
<<<( Yakında YiğtlerBEŞİKTAŞ olarak değiştirdiğim ismimi tekrar IxIxBuRaKxIxI yapacağım )>>>
Sağol Mehmet abi.MasumprenS yazdı:Lonca Yapılanmanız Hayırlı Olsun Allah Utandırmasın İnşallah
Biraz geç oldu ama Kusura bakmayın artık foruma fazla takılmıyorum eskisi gibi

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa

YİĞİTLER LONCASI
Lonca Karakter/Görev/İsim Listesi
Gizlenmiş İçerikGöster
Savaşçı
[/td][td]Büyücü
[/td][td]Şifacı
[/td][td]Loncadaki Görevi
[/td][td]Adı ve Soyadı
[/td][tr][/tr][td]Fantom[/td][td]YiğitlerALP[/td][td]YiğitlerREİS[/td][td]Lonca Kurucusu[/td][td]Alpaslan AYKAN[/td][tr][/tr][td]YiğitlerBaŞKaN[/td][td]Nasihat[/td][td]NaSihatŞifa[/td][td]Lonca Kurucusu&Başkanı[/td][td]Fatih TATAR[/td][tr][/tr][td]YiğitlerFerdi(aSSkınSSelaSSı)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Lonca Başkanı[/td][td]Ferdi[/td][tr][/tr][td]YiğitlerRescuer(Badkniqht)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye Alım ve Gözlem Sorumlusu&Lonca Kasası&Yönetim Kurulu[/td][td]Yasin AY[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]Ericponti[/td][td]-[/td][td]Yönetim Kurulu[/td][td]Ali YARAR[/td][tr][/tr][td]YiğitlerÖLMEZ[/td][td]{Rehber}Mysterysun[/td][td]-[/td][td]Forum Sözcüsü&Site Sorumlusu[/td][td]Yiğit ÇALIŞKAN[/td][tr][/tr][/table][table][td]Savaşçı
[/td][td]Büyücü
[/td][td]Şifacı
[/td][td]Loncadaki Görevi
[/td][td]Adı ve Soyadı
[/td][tr][/tr][td]YiğitlerBarış(BodrumHakimi)[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye(Geçici)[/td][td]Barış[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]YiğitlerÇırak[/td][td]Üye[/td][td]Hoca[/td][tr][/tr][tr][/tr][td]YiğitlerBurak[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Burak Aktan[/td][tr][/tr][td]YiğitlerYasemin[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Yasemin[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]YiğitlerAYKAĞAN[/td][td]Klxhippocrates[/td][td]Üye[/td][td]Hande AYKAN[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]-[/td][td]YiğitlerŞİFA[/td][td]Üye[/td][td]Hüseyin[/td][tr][/tr][td]YiğitlerULUIŞIK[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Mustafa ULUIŞIK[/td][tr][/tr]-[/td][td]-[/td][td]YiğitlerTÜRKEŞ[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Emre[/td][tr][/tr][td]YiğitlerÜÇHİLAL[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Ensar GÖCELİ[/td][tr][/tr][td]YiğitlerOLCAY[/td][td]-[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Olcay Kazakis Ekin[/td][tr][/tr][td]-[/td][td]YiğitlerCELİL[/td][td]-[/td][td]Üye[/td][td]Celil[/td][tr][/tr][/table]

YiğitlerŞİFA
YiğitlerALP
YiğitlerREİS
YiğitlerÖLMEZ
YiğitlerÜÇHİLAL
YiğitlerCELİL
YiğitlerTÜRKEŞ
YiğitlerBaŞKaN

Gizlenmiş İçerikGöster
1.Lonca üyelerimiz, İKV'nin oyun ve forum kuralarına uymalıdırlar.
2.İKV'nin bir oyun olduğunu üyelerimiz asla akıllarından çıkarmamalı ve ona göre hareket etmelidirler. Her ortamda olduğu gibi ahlak kuralları loncamız içerisinde de gözetilmelidir.
3.Küfür , hakaret ve kötü davranış içinde bulunmamalıdırlar.
4.Loncaya katılmış olan ve katılacak olan kişiler yapılacak toplantıda lonca ile telefonunu paylaşmalı ve loncadaki kişilerin telefon numaralarını almalıdır(iletişim için gerekli).
2.İKV'nin bir oyun olduğunu üyelerimiz asla akıllarından çıkarmamalı ve ona göre hareket etmelidirler. Her ortamda olduğu gibi ahlak kuralları loncamız içerisinde de gözetilmelidir.
3.Küfür , hakaret ve kötü davranış içinde bulunmamalıdırlar.
4.Loncaya katılmış olan ve katılacak olan kişiler yapılacak toplantıda lonca ile telefonunu paylaşmalı ve loncadaki kişilerin telefon numaralarını almalıdır(iletişim için gerekli).

Loncadaki arkadaşların aşağıdaki kodu imzalarına yapıştırmaları rica olunur. Dileyen şahsi imzasını düzenleyebilir.
Gizlenmiş İçerikGöster
Kod: Tümünü seç
[center][img]http://c1111.hizliresim.com/r/c/glp0.gif[/img][/center]
Güncelleme nedeni:
Burak kardeşimiz kendi isteğiyle loncamızdan ayrılmıştır. Bundan sonraki hayatında başarılar dileriz. Ali(DAYLAİON) kardeşimiz yaşanan tatsız olaylar sonrası yapılan görüşmeler neticesinde loncamızdan ayrılmıştır. Kendisine kalan yaşamında ve oyunda başarılar dileriz.

Tılmesa
Başarılar kardeşim.Mysterysun yazdı:Merhabalar,
2011 En iyi görsel için hazırlamış olduğum bir çalışma. YiğitlerÖLMEZ Karakterim ile katılıyorum.
Eserim adı : Bu ikilemlerin arkasında çok şey var ..

Tılmesa
Hop ne oluyo Ali Yarın konuşuruz pasa sende bukadar sert çıkma yasin yaz sende Ali nin ismini tekrarAlpAykan yazdı:Ali yolun açık olsun.Doylaion yazdı:Kimse Bana Köpek Muamelesi yapamaz neymiş tasma masma alp abi tarafını belirle dicek lafım yok
Karar senin ve bana kimse ama kimse tarafını belirle diyemez......
Ali, Oyun Hayatında Başarılar Dilerim.snigers yazdı:Hop ne oluyo Ali Yarın konuşuruz pasa sende bukadar sert çıkma yasin yaz sende Ali nin ismini tekrarAlpAykan yazdı:Ali yolun açık olsun.Doylaion yazdı:Kimse Bana Köpek Muamelesi yapamaz neymiş tasma masma alp abi tarafını belirle dicek lafım yok
Karar senin ve bana kimse ama kimse tarafını belirle diyemez......
FATİH
NASİHAT
NASİHAT
İyi Dileklerin İçin Sağol Fatihim Hüseyin Konuşulacak Pek Konu Kalmadı Yasin Doğru OLanı Yaptı Ona'da Kızma Rabbime Emanet Olun Bugün Dünya Yarın Ahiret Kalın Sağlıcakla ... 

Kasaya birkaç birşey vermiştim birde alp abi büyücü bayan ceketi m2,5 gözlük işin bittimi alıyım ... 

- Chaqmaxsheytan
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: <Academy Of War>
Aleyküm selam Emre kardeşim sana da hayırlı cumalar.
Oyuna girdiğinde bana ulaş bana verdiklerini de iade edeyim.
Ali kasaya ne verdiysen benim yada Yasin'in özeline yaz aynen iade edilicektir endişen olmasın.Doylaion yazdı:Kasaya birkaç birşey vermiştim birde alp abi büyücü bayan ceketi m2,5 gözlük işin bittimi alıyım ...
Oyuna girdiğinde bana ulaş bana verdiklerini de iade edeyim.