Allah'ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Regaib Kandili'nde, bir yıllık yaşantımızı, ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi iyi düşünecek ve ona göre hayatımıza çekidüzen vererek samimi bir teslimiyetle nefis muhasebesine gireceğiz. Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun.. Kandiliniz mübarek olsun!
ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..
HER TÜRLÜ SORU GÖRÜŞ VE ŞİKAYETLERİNİZ İÇİN /b]ikvtayfa@hotmail.com
Arkadaşlar Öncelikle Hepinizin Kandili Mübarek olsun
Forum sayfamıza şöyle bir göz attım Hamza abim ve Kadir arasında bir olay olmuş sanırsam nedir bu aniden ayrılma kararları beni çok sarstı benim elimden birşey gelmez nede olsa sizin kararınız ama şu kadarını söyliyim ayrılmanız bana çok koydu siz loncamızın en değerli üyelerindendiniz neyse çok uzattım herhalde benim kalbimde her ikinizinde yeri ayrı hala benim abim hala benim kankamsınız hayatınızda başarılar....
beyler hamza çıktı yönetici yok başımızda izninizle sizlere bir fikir aramızdan adaylar seçelim ve oylama yaparakliderlerimizi belirleyelim dağılmanın luzumu yok eğerbu kadardağılma olursa ben bu çarısilmeden devameder loncalar sistemi gelidğinde başkaloncayageçerim kardeşliğin ruhuna aykırıbunlar beyler hadi bakalımherkes adaylığını koysun ortaya.
ben aday olucam bu kouda çeşitli düşüncelerimde var daha düzenli bi loncaiçin orhan abi gelene kadar orhan abi nerdesin beylerhadi herkez bi çaba yapsın ya .
KaRDeŞxMeHMeTT =49 lvl KaRDeŞxMeHMettTT=28 lvl daha ezo ama 49 olcak bunu unutma