Seni çok kandırmışlar beowulfxlegolass ile konuş benceSonxteam yazdı:Meran'ın Megaxsoul olarak tanımış olduğu Soul. Öncelikle WesTxSouL olmuş daha sonra ise ailemize katılarak SoNxSouL ismini almıştır. Bir takım maddi sıkıntı nedenıyle oyunu bırakmak zorunda kalan sevgili abimiz/kardeşimiz charını yakın tanıdıklarına bırakmıştır. Bunun üzerine charın adı BeoWuLfxLoCMaN olarak değiştirilmiş ve karakterın sahibi farklı oldugundan loncamızla ilişiği kesilmiştir. Akabinde abimiz/kardeşimiz tekrardan oyuna dönerek aramıza katılmıştır ve kendisini bu sefer SoNxMoVee olarak aramızda göreceğiz. Kendisine başarılar dileriz. İyi forumlar.
~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~
Sonxteam yazdı:Başarılar asla unutulmaz...
Meranda iz bırakan bir savaşa imza attık. Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu.
Abdullah , Ünal ; Fotoğrafları özelinize gönderdim bakmanızı ve gereğini yapmanızı rica ederim...
[ . ''Mc''erdem , Megax''Mc'' , Q''MC''ERDEMQ , Hanedanx''Mc'' , CooL''Mc''. ]
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
fotoları inceledik erdem açıkçası ben pek bişey göremedim ama bu fotoları yönetimle paylaşavaım ve gereken ne ise kesinlikle yapılacakQMCERDEMQ yazdı:Abdullah , Ünal ; Fotoğrafları özelinize gönderdim bakmanızı ve gereğini yapmanızı rica ederim...
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....

[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
- apomario
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: İhtiyarlar Heyeti
Meran'a cuma günü yeni adım atacağım. Yeni karakter satın aldım. İsim değiştirmem var. Loncanızın alımı var mı acaba? Karakterde [(^)Ecel Getiren] Ve full maximum hasar itemler var. Bir loncaya katılmak istiyorum bu sebeple. Daha yeniyim meranda. Önemli araştırmalar sonucu bulduğum en sağlam 3 loncadan biri sizsiniz. Sizin loncaya katılmak istiyorum. Alım bitmiş olabilir fakat bir müsammaha göstermenizi rica ediyorum çünkü daha bu sunucuda yeniyim. Beyaz köşkte oynuyordum aslen.
- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı
tanımadığımız kişileri almıyoruz kardeş ayrıca biz loncaya oyuncu alırken üstüne değil kişiliğine bakıyoruz bizim loncanımakatılmayı istemen her ne kadar hoşumuza gitsede loncamıza alamayacağımız içinde üzgünüzapomario yazdı:Meran'a cuma günü yeni adım atacağım. Yeni karakter satın aldım. İsim değiştirmem var. Loncanızın alımı var mı acaba? Karakterde [(^)Ecel Getiren] Ve full maximum hasar itemler var. Bir loncaya katılmak istiyorum bu sebeple. Daha yeniyim meranda. Önemli araştırmalar sonucu bulduğum en sağlam 3 loncadan biri sizsiniz. Sizin loncaya katılmak istiyorum. Alım bitmiş olabilir fakat bir müsammaha göstermenizi rica ediyorum çünkü daha bu sunucuda yeniyim. Beyaz köşkte oynuyordum aslen.

- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı
biz istedik yaptık isteyelim yine yaparız en yakın zamanda ismeti de kesiceğpimizi buradan söylüyorumaNaRcHy yazdı:Sonxteam yazdı:Başarılar asla unutulmaz...
Meranda iz bırakan bir savaşa imza attık. Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu.
tarih vermeyeceğim lodoslar hazırlık yapamasın

SeLaMLaR HerKeZe.......
- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı
aslm kardeşim:)SoNxPaSa yazdı:SeLaMLaR HerKeZe.......

- Sonxteam
- Işık Hanım'ın Elemanı
SoNxSouL aramıza SoNxMoVee ismi ile tekrardan geri dönmüştür. Hepimiz için hayırlı olması dileği ile... İyi forumlar... Başarılar...

Her Başlangıcın Bir SoN'u Vardır...!!
ve... "Herşey aynı SoN'u paylaşır."