Herkese selamlar... Bugun saat 21.30 civarında Paşaxreiss karakterine Ejder Asa üretmiş bulunmaktayız Emeği geçen arkadaşlarımız : Paşaxboss / Paşaxfatih /Paşaxwhisper /Paşaxmagican /Paşaxturab arkadaşlarımıza çok teşekkürler emekleri için İyi Forumlar...
ikvipek yazdı:Herkese selamlar... Bugun saat 21.30 civarında Paşaxreiss karakterine Ejder Asa üretmiş bulunmaktayız Emeği geçen arkadaşlarımız : Paşaxboss / Paşaxfatih /Paşaxwhisper /Paşaxmagican /Paşaxturab arkadaşlarımıza çok teşekkürler emekleri için İyi Forumlar...
Paşaxipek /Paşaxazap /Paşaxipekböceqi
- Paşaxreiss-
Tekrardan Hayırlı Olsun Anıl Kardeşim Seviyoruz Seni Biliyosn
Sonunda Paşa Carı Actın pardon 3 YILDIZ
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...
Çemberciler hepinizin gözü aydın olsun.Genişleyen paket ile başarıların da kat kat genişlemesi temennisiyle bize de ufaktan yol görünür.Tüm paşalara selam olsun.Sağlıcakla..
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
nabuforum yazdı:Çemberciler hepinizin gözü aydın olsun.Genişleyen paket ile başarıların da kat kat genişlemesi temennisiyle bize de ufaktan yol görünür.Tüm paşalara selam olsun.Sağlıcakla..
Sensiz Çemberlimi Olur Kanka
Bekliyoruz Seni Üstadım
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...
Cavuş Olum ben senı Bızım Eskı Cavuş Sandım kusura Kalma Yıgenım :=) Sende tekrardan Hoş geldın Fatih bu Arada benım Karekterımdekı LATİF neden Yanmıyor Sızınkı Gıbı$ bırde nebı Kımdır Cıkaramadım he bu Arada atarsa 163 :=) Yenı BolGelerde Kı vıdeoLarınızı Ve Slayt Larınızı Beklıyorum Hadı sagLıcakla Kalın
SaygılarımLa PAŞA Ların Loncası Lonca Kuva-i Milliye Lideri PAŞAEYÜP PAŞAKURMAY