Vay Eray Sen bu Sayfayadamı gelirdin :mrgreen:Erayxagah yazdı:memo şu oyuna girin artık la , sırf siz girmiyonuz diye kasmıyom , sıkılıyombak gelin şu oyuna , hem plus alcam , hemde 1 - 2 haftaya kalmaz 49 etcem çarı :!:
TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
TsKxKxKoMuTaN Tskxdxkomutan TsKxHxKoMuTaN
La tskxkxyeniçeri denen velet loncadan attıldın felan diyo , elimde kalacak bak cocuq bişey de şu bebeye :evil: :evil: :!: :!:
mesut nassın la yegen :ugeek:
-
- FareAdam Düşmanı
Eray bi oyuna girde senle konuşam birazErayxagah yazdı:La tskxkxyeniçeri denen velet loncadan attıldın felan diyo , elimde kalacak bak cocuq bişey de şu bebeye :evil: :evil: :!: :!:
tmm birazdan lonca çarına gircem de , bu arada her yazının altına oyundaki bütün çarların nicklerini , resim felan koymak zorundamısın la moda oldu artık 
-
- FareAdam Düşmanı
[/color]ah"]tmm birazdan lonca çarına gircem de , bu arada her yazının altına oyundaki bütün çarların nicklerini , resim felan koymak zorundamısın la moda oldu artık
[/quote]
Sanane :mrgreen:
Sanane :mrgreen:
Lonca üyeleri hakkında kötü konuşmama konusunda seni uyarıyorum. Bi daha uyarmıcam .Eğer aramızda kalmak istiyorsan seviyeni koruyacaksın . Çarına kasmaya başlamazsan aramızdan ayrılacaksın.Erayxagah yazdı:La tskxkxyeniçeri denen velet loncadan attıldın felan diyo , elimde kalacak bak cocuq bişey de şu bebeye :evil: :evil: :!: :!:
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Yine resmi Eray modu.eray yazdı:Lonca üyeleri hakkında kötü konuşmama konusunda seni uyarıyorum. Bi daha uyarmıcam .Eğer aramızda kalmak istiyorsan seviyeni koruyacaksın . Çarına kasmaya başlamazsan aramızdan ayrılacaksın.Erayxagah yazdı:La tskxkxyeniçeri denen velet loncadan attıldın felan diyo , elimde kalacak bak cocuq bişey de şu bebeye :evil: :evil: :!: :!:
Bu aralar Eray'la fazla inatlaşmayın fena olur en sonunda.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
KARDEŞİM BAĞNAZLIK YAPIP HER YERDEN "LONCADAN ATILDIN" DEDIM GİBİ LANSE ETME BENI LONCA SAYFASINDA OYUNA BU ARALAR GİRMEYENLER ATILCAĞI ÇARINI KASMAYANLARIN ATILCAĞI SÖYLENDI SENDE BU LİSTEDEYDİN (BURROWS) SENI UYARDIM AMA UYARANDA SUÇ (İYİLİK YAP DENIZE AT FANI DEĞERİNİ BİLMEZSE HALİK BİLİR
)
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]
İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
O sözün doğrusu:9zaza yazdı:KARDEŞİM BAĞNAZLIK YAPIP HER YERDEN "LONCADAN ATILDIN" DEDIM GİBİ LANSE ETME BENI LONCA SAYFASINDA OYUNA BU ARALAR GİRMEYENLER ATILCAĞI ÇARINI KASMAYANLARIN ATILCAĞI SÖYLENDI SENDE BU LİSTEDEYDİN (BURROWS) SENI UYARDIM AMA UYARANDA SUÇ (İYİLİK YAP DENIZE AT FANI DEĞERİNİ BİLMEZSE HALİK BİLİR)
"İyilik yap denize at balık bilmezse Halık (c.c) bilir." değil miydi?
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı