__Atax Loncası__ (Kurallar, Üyeler, Duyurular)

Sancak sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Re: __Atax Loncası__ (Kurallar, Üyeler, Duyurular)

Mesaj gönderen daywalker »

Olcay güncel bi liste yayınlarmısın, yeni katılımlarda oldu
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
ataxborabey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ataxborabey »

İsim değiştirme çıktı ya paşa ondan yayınlamıyordur isim değişecek arkadaşlar vardır :D...
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen olcaytoo »

ataxborabey yazdı:İsim değiştirme çıktı ya paşa ondan yayınlamıyordur isim değişecek arkadaşlar vardır :D...

nasılda okuyor içimi :D
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

olcaytoo yazdı:
ataxborabey yazdı:İsim değiştirme çıktı ya paşa ondan yayınlamıyordur isim değişecek arkadaşlar vardır :D...

nasılda okuyor içimi :D
Olcay bende okudum içini bana ashab üretmek istiyomuşun :D
Çekinme üret, alınmam :D :D
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
ataxborabey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ataxborabey »

Bütün Ata lonca arkadaşlarımın ve ikv camiasının yeni yılını kutlar nice barış sevgi dolu yıllar dilerim...
Kullanıcı avatarı
saw55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen saw55 »

s. aleykum sevdigim lonca olarak sizi bişey demek istiyorum arada bizim savaşlarda bazı ataxler ( yancarlarıyla ) yanlışlıkla kesiliyo ve hemen bölgeden mecler işte şöyle böyle laf atıyolar anlaşma falan artık geçin anlaşmayı 2 dost lonca sayılırız biz böyle şeyler yakışmıyo laf lara az dikkat edilse her 2 lonca için iyi olcak kırmamak gerekir oyunda olmayanlar olanlar tam bilmiyorum neyse herkese sevgiler atax kardeşlerim öpüldünüz ...
MECXPSCHO

DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

saw55 yazdı:s. aleykum sevdigim lonca olarak sizi bişey demek istiyorum arada bizim savaşlarda bazı ataxler ( yancarlarıyla ) yanlışlıkla kesiliyo ve hemen bölgeden mecler işte şöyle böyle laf atıyolar anlaşma falan artık geçin anlaşmayı 2 dost lonca sayılırız biz böyle şeyler yakışmıyo laf lara az dikkat edilse her 2 lonca için iyi olcak kırmamak gerekir oyunda olmayanlar olanlar tam bilmiyorum neyse herkese sevgiler atax kardeşlerim öpüldünüz ...
Evet mesela dün akşam mecxalper beni kesti bankanın önünde :!:
Hiç karşılık vermedim, sadece bölgeden bi mec bakabilirmi dedim, burağı buldum, olayı anlatttım.
İkaz etmiş olucakki alperi tekrar gittiğimde bişey yapmadı.
Yinede Mec loncasındaki arkadaşlar üye listemize bakıp ona göre hareket ederlerse daha güzel olur.
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

saw55 yazdı:s. aleykum sevdigim lonca olarak sizi bişey demek istiyorum arada bizim savaşlarda bazı ataxler ( yancarlarıyla ) yanlışlıkla kesiliyo ve hemen bölgeden mecler işte şöyle böyle laf atıyolar anlaşma falan artık geçin anlaşmayı 2 dost lonca sayılırız biz böyle şeyler yakışmıyo laf lara az dikkat edilse her 2 lonca için iyi olcak kırmamak gerekir oyunda olmayanlar olanlar tam bilmiyorum neyse herkese sevgiler atax kardeşlerim öpüldünüz ...

Yav dostuz sıkıntı yok ama birazda kendize bakın savaşmayanlara bile dalıyorsunuz üyelerden mecler dalıyor diye sölüyorlar bende Ata olduğunuzu bilmiyorlar diye geçiştiriyorum ama adamlar savaşmazken bile dalanlar oluyor önce kendi üyelerinizi uyarın çok alım yaptınız umarım sıkıntı yaşamazsınız bu konuda.

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mutlu
Umutlu
Huzurlu
ve
Güzelliklerle
dolu
Nice Senere...

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
saw55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen saw55 »

olcaytoo yazdı:

Yav dostuz sıkıntı yok ama birazda kendize bakın savaşmayanlara bile dalıyorsunuz üyelerden mecler dalıyor diye sölüyorlar bende Ata olduğunuzu bilmiyorlar diye geçiştiriyorum ama adamlar savaşmazken bile dalanlar oluyor önce kendi üyelerinizi uyarın çok alım yaptınız umarım sıkıntı yaşamazsınız bu konuda.
savaşmaya derken olcay az olayları bilsen biz savaşırken bütün lodoslar geliyo mec var diye :D herneyse dedigim gibi kesilir keser ben sorun etmem az cok tanıyon beni ama bazıları diyorum tehdit eder gibi laf diyo bende rica ediyorum okadar herkese iyi yıllar oyunda beni bulursan sevinirim su etkinlik için kızdın sanırım :D seviyom sizi :D
MECXPSCHO

DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!

“Lonca İletişim” sayfasına dön