PARD10 yazdı:Bi loncanın bu kadarmı ezik , bu kadarmı tıknaz , bu kadarmı üzgün , bu kadarmı kızgın , bu kadarmı fantazik bir forum sözcüsü olur ya :lol:
Selamlar börteçine ailesi geceniz hayırlara vesile olsun.
Ogün sensin değilmi ?
Hayır Arif Abi ben Berke.
Yusufla eski dostuz böyle şakalar yaparız arada bide msn de görün bizi
Eğer yanlış bir kelime söylediysem affola .
Forum sayfanızı kirlettiğim içinde özür dilerim .
İyi geceler .
PARD10 yazdı:Bi loncanın bu kadarmı ezik , bu kadarmı tıknaz , bu kadarmı üzgün , bu kadarmı kızgın , bu kadarmı fantazik bir forum sözcüsü olur ya :lol:
Selamlar börteçine ailesi geceniz hayırlara vesile olsun.
Ogün sensin değilmi ?
Hayır Arif Abi ben Berke.
Yusufla eski dostuz böyle şakalar yaparız arada bide msn de görün bizi
Eğer yanlış bir kelime söylediysem affola .
Forum sayfanızı kirlettiğim içinde özür dilerim .
İyi geceler .
Can ciğer dostlarım, biricik abilerim/ablalarım. Kandiliniz mübarek olsun. Artık öyle böyle bir Ramazan'ın daha sonuna yaklaştık sayılır. Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin, sizleri sevdiği kullarının arasına alsın. Nice kandillere inşallah. Geceyi ibadetle geçirmeyi unutmayalım lütfen...
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
"Şüphesiz biz o Kur'an'ı Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesi nedir bilir misin? Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır. O gece melekler ve ruh Rabbinin emriyle herbir iş için veya herbir kişi için inerler de inerler. O gece tan yeri ağarıncaya kadar selam ve esenliktir." (Kadir: 97/1-5)
SoLo yazdı:Selamın Aleyküm "Amisos Loncası" üyeleri,
Bin aydan daha hayırlı olan "Kadir Geceniz" mübarek olsun.
Teşekkür ederiz,fakat biz Amisos değil Börteçine loncasıyız. Heralde karışıklıktan dolayı bir hata meydana gelmiş.Senin ve tüm müslüman alemininde Kadir Gecesi mübarek olsun.
Rescuer yazdı:Can ciğer dostlarım, biricik abilerim/ablalarım. Kandiliniz mübarek olsun. Artık öyle böyle bir Ramazan'ın daha sonuna yaklaştık sayılır. Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin, sizleri sevdiği kullarının arasına alsın. Nice kandillere inşallah. Geceyi ibadetle geçirmeyi unutmayalım lütfen...
AlpAykan yazdı:
Selamün aleyküm günaydın.
"Şüphesiz biz o Kur'an'ı Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesi nedir bilir misin? Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır. O gece melekler ve ruh Rabbinin emriyle herbir iş için veya herbir kişi için inerler de inerler. O gece tan yeri ağarıncaya kadar selam ve esenliktir." (Kadir: 97/1-5)
Tüm Dostlarımın Kandili Mübarek olsun...
SCaRyx yazdı:
SoLo yazdı:Amisos Loncasına gelene kadar kendim yazdım sonra elim ağırdı. Kopyala- Yapıştır yaptım. Sonuç bu oldu. Karışıklık için özür dilerim
@Rescuer;Teşekkür ederim Yasin'im.Allah senin ve tüm müslüman âleminin tuttuğu oruçları kabul etsin.
@AlpAykan;Teşekkür ederiz Alp ağabey.Allah sizi başımızdan eksik etmesin.Senin ve tüm müslüman âleminin Kadir Gecesi mübarek olsun.
@SCaRyx;Teşekkür ederiz.Allah kabul etsin.
@SoLo;Önemli değil Ogün.Geçen bende böyle bir hatayla karşılaşmıştım.Kafa karışıklığı haliyle böyle durumları getiriyor.Tekrardan Kadir Geceniz mübarek olsun.